Acuvue Oasys (12 лещи)

Безплатна доставка
Гаранция 365

Изгодно предложение: Acuvue Oasys (24 лещи) - 125,9 Лв. (Спестявате 4,08 Лв.)

attributesPrimary

петък 19.7.

cleaner
blank
Цена на продукта
64.99 лв.
64.99 лв.
Acuvue Oasys (12 лещи) - Двуседмични контактни лещи
Гласували потребители 122

Acuvue Oasys

Работата с дигитални устройства в климатизирани или прашни помещения може да причини дискомфорт и раздразнение за Вашите очи. Контактни лещи Acuvue OASYS с HYDRACLEAR® PLUS Technology от производителя Johnson & Johnson са вдъхновени от функцията на сълзния филм, за да понижат чувството за уморени очи и осигурят максимално удобство през целия ден.

Основни предимства на модела:

– Двуседмичните Acuvue OASYS гарантират значително по-висок комфорт от който и да е модел месечни контактни лещи.

-Предлагат най-високото ниво UV защита, достъпно за контактни лещи – блокира минимум 96% от UV-A и 99% от UV-B лъчите. За максимална защита на очите използвайте и слънчеви очила, т.к. контактната леща не покрива цялата очна повърхност.

-Силикон-хидрогелният материал, от който Acuvue OASYS са създадени, позволява на 98% от кислорода да достигне до очната повърхност.

-Второ поколение технологията HYDRACLEAR освобождава постоянно овлажняващи частици, които хидратират контактната леща за оптимален комфорт през целия ден.

-Одобрени за продължително носене до 7 дни и 6 нощи след предварителна консултация с Вашия очен специалист. Имайте предвид, че преспиването с контактните лещи понижава техния живот и може да се наложи преждевременна подмяна на използвания чифт.

-Оцветени в бледосиньо за по-лесно боравене.

Предлагаме и икономични пакети Acuvue Oasys 24 бр., както и Acuvue Oasys 6 бр..

Характеристики

Производители: Johnson and Johnson
Базова кривина (BC): 8.80, 8.40
Опаковка: 12 лещи
Диаметър (DIA): 14.00
Период на подмяна: 14 дни
Пропускливост на кислород: 147 Dk/t
Срок на годност: 24 месеца или повече
Съдържание на вода: 38%
Диапазон на диоптри: от -12.00 до +8.00
Материал на лещите 2: Senofilcon A
Мога ли да спя с лещите?: Да
UV филтър: Да

TopVue Premium (6 лещи)

Отлично предложение!

Контактните лещи TopVue Premium са специално създадени за чувствителни очи и са изключително удобни, което бързо ги превърна в най-продавания ни двуседмичен модел.

цена: 28.89 лв.

коментари

Добавете коментар

  • Силвия

    Хубави лещи, добра цена за мултипак, но и двете са заслуга на производителя. Колкото до Вашата услуга, с удоволствие поръчвах от сайта Ви докато ползвахте Спиди. С Рапидо, обаче, пратките Ви закъсняват и се бавят излишно дълго по складове и в куриери. Това, че Вие допълнително бавите като не заявявате доставка в събота, накара да отложа последната си поръчка. Това излишно излагане на чувствителните лещи и консумативи на неизгодни атмосферни условия, които ги увреждат, налага да прекратя поръчките си от Вас.

  • info@leshti.bg

    Здравейте, доставка в събота е само по заявка на клиента, като се има предвид, че е почивен ден и не всеки би искал да бъде притесняван в събота. Куриерската фирма с която работим е Рапидо и неможем да коментираме забавяне по тяхна причина. Ние предаваме пратките в указаното време. Цените, които поддържаме са най-добрите в България и съжаляваме, че няма да се възползвате повече от тях. Хубав ден!

Acuvue Oasys (12 лещи)

Acuvue Oasys (12 лещи)

Acuvue Oasys (12 лещи)

64.99 лв.

На склад > 200 бр.