Acuvue Oasys (6 лещи)

Безплатна доставка
Гаранция 365

Изгодно предложение: Acuvue Oasys (12 лещи) - 64,99 Лв. (Спестявате 20,19 Лв.)

attributesPrimary

понеделник 17.6.

cleaner
blank
Цена на продукта
42.59 лв.
42.59 лв.
Acuvue Oasys (6 лещи) - Двуседмични контактни лещи
Гласували потребители 424

Цена на пакета: 57,33 лв.
Спестяваш: 3,25 лв.
Доставка: Безплатна

Цена на пакета: 54,23 лв.
Спестяваш: 4,25 лв.
Доставка: Безплатна

Acuvue Oasys

Работата с дигитални устройства в климатизирани или прашни помещения може да причини дискомфорт и раздразнение за Вашите очи. Контактни лещи Acuvue OASYS с HYDRACLEAR® PLUS Technology от производителя Johnson & Johnson са вдъхновени от функцията на сълзния филм, за да понижат чувството за уморени очи и осигурят максимално удобство през целия ден.

Основни предимства на модела:

– Двуседмичните Acuvue OASYS гарантират значително по-висок комфорт от който и да е модел месечни контактни лещи.

-Предлагат най-високото ниво UV защита, достъпно за контактни лещи – блокира минимум 96% от UV-A и 99% от UV-B лъчите. За максимална защита на очите използвайте и слънчеви очила, т.к. контактната леща не покрива цялата очна повърхност.

-Силикон-хидрогелният материал, от който Acuvue OASYS са създадени, позволява на 98% от кислорода да достигне до очната повърхност.

-Второ поколение технологията HYDRACLEAR освобождава постоянно овлажняващи частици, които хидратират контактната леща за оптимален комфорт през целия ден.

-Одобрени за продължително носене до 7 дни и 6 нощи след предварителна консултация с Вашия очен специалист. Имайте предвид, че преспиването с контактните лещи понижава техния живот и може да се наложи преждевременна подмяна на използвания чифт.

-Оцветени в бледосиньо за по-лесно боравене.

Предлагаме и икономични пакети Acuvue Oasys 24 бр. и Acuvue Oasys 12 бр..

Характеристики

Производители: Johnson and Johnson
Базова кривина (BC): 8.80, 8.40
Диаметър (DIA): 14.00
Опаковка: 6 лещи
Период на подмяна: 14 дни
Пропускливост на кислород: 147 Dk/t
Срок на годност: 24 месеца или повече
Съдържание на вода: 38%
Диапазон на диоптри: от -12.00 до +8.00
Материал на лещите 2: Senofilcon A
Мога ли да спя с лещите?: Да
UV филтър: Да

TopVue Premium (6 лещи)

Отлично предложение!

Контактните лещи TopVue Premium са специално създадени за чувствителни очи и са изключително удобни, което бързо ги превърна в най-продавания ни двуседмичен модел.

цена: 28.89 лв.
Спестяваш: 13.70 лв.

коментари

Добавете коментар

 • Петя Пенчева

  Здравейте! Това са най-комфортните лещи, които съм носила и продължавам да нося през последните 15 години. И при целодневна работа с компютър, и при евентуална дрямка НЯМА абсолютно никакъв проблем! Препоръчвам горещо! Вашият сайт е огромна привилегия и невероятно удобство за избралите да живеят в България по отношение на качество, цена и иновативно разнообразие! Поздравления!!!

 • info@leshti.bg

  Здравейте, г-жо Пенчева,

  Благодарим Ви за положителния отзив!

  Екипът на leshti.bg

 • Алексей Вутов

  От последната ми поръчка, която бе преди 3 месеца, цената е увеличена с близо 12 лв. Доста голяма разлика.

 • Адриана

  Здравейте, по последен преглед, са ми написали кривина 8,60. Коя от двете ще ми препоръчате при тези лещи - 8,40 или 8,80? Поздрави

 • info@leshti.bg

  Здравейте, Адриана,

  Препоръчвам Ви да изберете модел с Вашата базова кривина. Тя е от съществено значение при избора на контактни лещи, защото отговаря на извивката на окото и за максимален комфорт, е желателно да копира възможно най-точно кривината на роговицата. Ако сте се спрели на двуседмичните модели – единственият ни такъв е TopVue Premium, от който предлагаме и единични бройки – тук. От месечните има богато разнообразие с тази кривина. Biofinity е един от най-предпочитаните сред тях с високо водно съдържание (46%) и кислородна пропускливост (160 Dk/t). Ако все пак желаете точно Acuvue Oasys най-добре се свържете с Вашия лекар, който е в състояние да Ви даде най-точен съвет при избора на базова кривина.

 • Денис

  Здравейте, Сигурно ли е че ще пристигнат в четвъртак ако поръчам днес?

 • info@leshti.bg

  Здравейте, Денис,

  Да, ако имаме наличен необходимия Ви диоптър, че бъдат изпратени утре и ще бъдат при Вас в четвъртък.

 • Емил Енев

  здравейте, предлагате ли Acuvue Oasys for Presbyopia?

 • info@leshti.bg

  Здравейте, г-н Енев,

  За съжаление, не предлагаме този модел мултифокални лещи, но можем да Ви предложим Purevision 2 for Presbyopia. Основната разлика между двата продукта е, че Acuvue са двуседмични, а Purevision 2 – месечни. Предимството на последните е, че позволяват да се носят продължително – до 30 дни и 29 нощи без сваляне (след консултация с очен лекар). Също като Acuvue са произведени от силикон-хидрогел и имат отлични показатели за водно съдържание (36%) и кислородна пропускливост (130 Dk/t).

 • Валери

  Трябва ли да ползвам с Acuvue Oasys лещи и капки за очи тип изкуствени сълзи?

 • info@leshti.bg

  Здравейте, Валери,

  Капките тип „изкуствените сълзи“ са подходящи за употреба с всички видове лещи. Те облекчават чувството за умора в очите, служат като превенция при изсушаване на роговицата и подпомагат нейното възстановяване. Ако имате подобни проблеми, можете да ги разрешите именно с употребата на такива капки.

  С пожелание за успешен ден, Екипът на Лещи.бг

 • Миленката

  Здравейте, acuvue oasys има цветни лещи. Искам да пробвам зелено или синьо.

 • info@leshti.bg

  Честита Баба Марта!

  За съжаление няма как да Ви предложим цветни лещи Acuvue Oasys. Може да опитате тези: http://www.leshti.bg/…chi-2-leshti

  Поздрави, Екипът на Лещи.бг

 • Mariana

  Добър ден, използвам дълго време контактни лещи Acuve Oasys, винаги си поръчвам през оптиката. Бих искала да опитам да поръчам през вашият онлайн магазин, но не знам базисната си кривина. Кого да попитам. Благодаря.

 • Валерия

  Наистина имам много чувствителни очи и може би това единствените силикон хидрогел лещи, които ми помагат да преодолея дискомфорта, на който съм подложена в последно време. Ползвам и капки за очи.

 • Георги

  Това са лещи направени изцяло за мен. Много добре ми се чувстват очите.

 • Надя Петкова

  Защо ги давате двуседмични, не са ли едноседмични?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Johnson and Johnson променят продуктите си. Ние сме длъжни да се съобразяваме с посочените параметри от тях и да акуализираме информацията.

  Весели празници!

 • Екатерина Спасова

  Благодаря Ви leshti.bg, изключително съм впечатлена от качеството на обслужването. Заради задълженията си напоследък имам супер чувствителни очи. С тези лещи се чувствам добре.

 • Росица

  Здравейте. Бих искала да попитам т. като в момента ползвам лещи с кривина 8.6, а не мога да си открия рецептата от последния преглед при офталмолог, коя кривина на лещите Аcuvue oasys би била по - подходяща за мен.

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Най-вероятно трябва да си поръчате лещи с кривина 8.4, но това може да знаете само след преглед при специалист.

  Поздрави

 • Христо Стойков

  Получих код за намаление от мой приятел и искам да го използвам - как става това?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Когато добавите продукти в пазарската количка може да добавите и дилър кода на вашият приятел. С него ще получите намаление на вашата поръчка.

  Ако имате други въпроси не се колебайте да се свържете с Нас.

  Поздрави

 • надя алексиева

  моля да ми препоръчате 1 -месечни лещи + 2,5 o.d + 2.25 o.s. като не мога да разбера коя леща за кое око трябва да ползвам. предварително благодаря,

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Ние бихме Ви препоръчали едномесечните лещи TopVue. О.D. e абривиетурата за дясно око, а О.С. за ляво. На следната страница може да намерите още информация за лещите TopVue Premium:

  http://www.leshti.bg/…ium-6-leshti

  Поздрави

 • Юлия

  Здравейте, имам следния въпрос: носих същите лещи, само че 8.5 и 14.2. Дали ще мога да ползвам тези без да имам някакъв дискомфорт? Благодаря

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Благодарим, че се свързахте с Нас. Като за начало Oasys винаги са се предлагали само с кривина 8.4 и 8.8, и диаметър 14.00.

  Принципно не би трябвало да има какъвто и да е проблем, но за съжаление без да знаем какви са данните от вашият очен преглед не можем да гарантираме вашият комфорт, които освен от тези параметри зависи и от поносимостта на вашите очи към материала на производство.

  Поздрави

 • Дефо

  На много места ги продават като едномесечни лещи и не мога да разбера дали тук е грешна информацията или при тях!

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Това са двуседмични лещи, но в желанието си да стимулират продажби някои наши конкуренти ги предлагат като месечни и по този начин заблуждават потребителя. Въпроса е кой ще понесе отговорност ако от прекомерна употреба се стигне до възпалениена окото на някой ползвател на лещи!

  Поздрави

 • Йорданка

  Доставят ми ги за 2 дни в София.Лещи подходящи за преспиване!

 • Светлана колева

  тези лещи месечни ли са

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Това са двуседмични лещи.

  Поздрави

 • Deny

  Iskam da vi pozdravq. Samo ot vas si kupuvam leshti. Korektni tochni kachestveni produkti i podaryci. Shte preporychvam vashtiq sait i na drugi

 • Катя

  Преди ползвах Acuvue 2, но тъй като вече трудно се намират реших да пробвам с тези лещи и се оказаха много удобни, а и цената им е супер.

 • Нели

  Много хубави лещи за сухи очи. Очния ми лекар настоява да ги сменям на 2 седмици.

 • Tedi

  Здравейте, искам да си поръчам от тези лещи, възможно ли е да си поръчам обикновенни лещи за едното око и такива за астигматизъм за другото? Благодаря.

 • info@leshti.bg

  Здравейте, ако имате астигматизъм на едното око може да поръчате една кутия Oasys от страницата, на която се намирате в момента и една курия от версията на продукта за астигматизъм от следният линк:

  http://www.leshti.bg/…ism-6-leshti

 • Здравко

  Един от най-добрите продукти на пазара. Малко лещи могат да се похвалят с такъв комфорт.

 • Ivan

  Iskam DA popitam kolko dnewni sa leshtite ?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Това са двуседмични контактни лещи.

  Ако имате други въпроси моля пишете ни на info@leshti.bg

  Поздрави

 • Ина

  Най-добрите лещи на пазара, удобни и след дълго носене.

 • Iveta Dineva

  iskam da popitam dali moga da si pora4am s dva razli4ni dioptara na dvete o4i i dali cenata 6te stane dvoina

 • info@leshti.bg

  Здравейте Ивета,

  По закон нямаме право да отваряме кутиите. Ако имате нужда от два различни диоптъра е необходимо да закупите две кутии с различни стойности.

  Ако имате други въпроси не се колебайте да ни пишете на info@leshti.bg

  Поздрави

 • skc

  Какво значение има кривината на лещите ?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Кривината е от съществено значение за постигане на максимален комфорт при употребата на контактни лещи. Преди да закупите лещи е необходимо да минете очен преглед и да уточните че възнамерявате да носите лещи. Вашият лекар ще ви даде рецепта включваща диоптъра, кривината и радиуса на вашите лещи.

  Ако имате други въпрос молим да ни пишете на info@leshti.bg и ще получите бърз отговор

  Поздрави

 • Гошо

  Най-добрите лещи, които съм ползвал. Един чифт лещи съм ги носил повече и от месец. Въобще не дразнят!

Acuvue Oasys (6 лещи)

Acuvue Oasys (6 лещи)

Acuvue Oasys (6 лещи)

42.59 лв.

На склад > 200 бр.