Acuvue Oasys (6 лещи)

47.79 лв.
99% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност

Изгодно предложение: Acuvue Oasys (12 лещи) - 89.79 Лв. (Спестявате 5.79 Лв.)

Изпращане: сряда 19.6. Изберете параметрите
Добави същия продукт с друг диоптър
Добави 17.99 лв. 14.74 лв.
Безплатна Доставка
47.79 лв.

Изгодни пакети

Acuvue Oasys

Работата с дигитални устройства в климатизирани или прашни помещения може да причини дискомфорт и раздразнение за Вашите очи. Контактни лещи Acuvue OASYS с HYDRACLEAR® PLUS Technology от производителя Johnson & Johnson са вдъхновени от функцията на сълзния филм, за да понижат чувството за уморени очи и осигурят максимално удобство през целия ден.

Основни предимства на модела:

- Двуседмичните Acuvue OASYS гарантират значително по-висок комфорт от който и да е модел месечни контактни лещи.

-Предлагат най-високото ниво UV защита, достъпно за контактни лещи – блокира минимум 96% от UV-A и 99% от UV-B лъчите. За максимална защита на очите използвайте и слънчеви очила, т.к. контактната леща не покрива цялата очна повърхност.

-Силикон-хидрогелният материал, от който Acuvue OASYS са създадени, позволява на 98% от кислорода да достигне до очната повърхност.

-Второ поколение технологията HYDRACLEAR освобождава постоянно овлажняващи частици, които хидратират контактната леща за оптимален комфорт през целия ден.

-Одобрени за продължително носене до 7 дни и 6 нощи след предварителна консултация с Вашия очен специалист. Имайте предвид, че преспиването с контактните лещи понижава техния живот и може да се наложи преждевременна подмяна на използвания чифт.

-Оцветени в бледосиньо за по-лесно боравене.

Предлагаме и икономични пакети Acuvue Oasys 24 бр. и Acuvue Oasys 12 бр..

Характеристики - Acuvue Oasys (6 лещи)

Производители: Johnson and Johnson
Базова кривина (BC): 8.80, 8.40
Диаметър (DIA): 14.00
Опаковка: 6 лещи
Срок на годност: 12 месеца или повече
Период на подмяна: 14 дни
Пропускливост на кислород: 147 Dk/t
Съдържание на вода: 38%
Име на продукт: Acuvue Oasys
Диапазон на диоптри: от -12.00 до +8.00
Материал на лещите: Senofilcon A
Мога ли да спя с лещите?: Да
UV филтър: Да
Медицинско изделие: Да

Отлично
предложение

Безплатна доставка

TopVue Premium (6 лещи)

В наличност
  • Подходящ за чувствителни очи
  • Комфорт при носене през целия ден
  • Натриево-хиалуронова лубрикация
  • Гаранция 365
цена: 28.89 лв.

Погрижете се за очите си

Сподели своето впечатление (29)

Сподели своето впечатление
Петя Пенчева

Здравейте! Това са най-комфортните лещи, които съм носила и продължавам да нося през последните 15 години. И при целодневна работа с компютър, и при евентуална дрямка НЯМА абсолютно никакъв проблем! Препоръчвам горещо! Вашият сайт е огромна привилегия и невероятно удобство за избралите да живеят в България по отношение на качество, цена и иновативно разнообразие! Поздравления!!!

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, г-жо Пенчева,

Благодарим Ви за положителния отзив!

Екипът на leshti.bg

Алексей Вутов

От последната ми поръчка, която бе преди 3 месеца, цената е увеличена с близо 12 лв. Доста голяма разлика.

Адриана

Здравейте, по последен преглед, са ми написали кривина 8,60. Коя от двете ще ми препоръчате при тези лещи - 8,40 или 8,80? Поздрави

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, Адриана,

Препоръчвам Ви да изберете модел с Вашата базова кривина. Тя е от съществено значение при избора на контактни лещи, защото отговаря на извивката на окото и за максимален комфорт, е желателно да копира възможно най-точно кривината на роговицата. Ако сте се спрели на двуседмичните модели - единственият ни такъв е TopVue Premium, от който предлагаме и единични бройки - тук. От месечните има богато разнообразие с тази кривина. Biofinity е един от най-предпочитаните сред тях с високо водно съдържание (46%) и кислородна пропускливост (160 Dk/t). Ако все пак желаете точно Acuvue Oasys най-добре се свържете с Вашия лекар, който е в състояние да Ви даде най-точен съвет при избора на базова кривина.
Денис

Здравейте, Сигурно ли е че ще пристигнат в четвъртак ако поръчам днес?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, Денис,

Да, ако имаме наличен необходимия Ви диоптър, че бъдат изпратени утре и ще бъдат при Вас в четвъртък.

Емил Енев

здравейте, предлагате ли Acuvue Oasys for Presbyopia?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, г-н Енев,

За съжаление, не предлагаме този модел мултифокални лещи, но можем да Ви предложим Purevision 2 for Presbyopia. Основната разлика между двата продукта е, че Acuvue са двуседмични, а Purevision 2 - месечни. Предимството на последните е, че позволяват да се носят продължително - до 30 дни и 29 нощи без сваляне (след консултация с очен лекар). Също като Acuvue са произведени от силикон-хидрогел и имат отлични показатели за водно съдържание (36%) и кислородна пропускливост (130 Dk/t).

Валери

Трябва ли да ползвам с Acuvue Oasys лещи и капки за очи тип изкуствени сълзи?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, Валери,

Капките тип "изкуствените сълзи" са подходящи за употреба с всички видове лещи. Те облекчават чувството за умора в очите, служат като превенция при изсушаване на роговицата и подпомагат нейното възстановяване. Ако имате подобни проблеми, можете да ги разрешите именно с употребата на такива капки.

С пожелание за успешен ден, Екипът на Лещи.бг

Миленката

Здравейте, acuvue oasys има цветни лещи. Искам да пробвам зелено или синьо.

Отговор info@leshti.bg

Честита Баба Марта!

За съжаление няма как да Ви предложим цветни лещи Acuvue Oasys. Може да опитате тези: http://www.leshti.bg/…chi-2-leshti

Поздрави, Екипът на Лещи.бг

Mariana

Добър ден, използвам дълго време контактни лещи Acuve Oasys, винаги си поръчвам през оптиката. Бих искала да опитам да поръчам през вашият онлайн магазин, но не знам базисната си кривина. Кого да попитам. Благодаря.

Валерия

Наистина имам много чувствителни очи и може би това единствените силикон хидрогел лещи, които ми помагат да преодолея дискомфорта, на който съм подложена в последно време. Ползвам и капки за очи.

Георги

Това са лещи направени изцяло за мен. Много добре ми се чувстват очите.

Надя Петкова

Защо ги давате двуседмични, не са ли едноседмични?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Johnson and Johnson променят продуктите си. Ние сме длъжни да се съобразяваме с посочените параметри от тях и да акуализираме информацията.

Весели празници!

Екатерина Спасова

Благодаря Ви leshti.bg, изключително съм впечатлена от качеството на обслужването. Заради задълженията си напоследък имам супер чувствителни очи. С тези лещи се чувствам добре.

Росица

Здравейте. Бих искала да попитам т. като в момента ползвам лещи с кривина 8.6, а не мога да си открия рецептата от последния преглед при офталмолог, коя кривина на лещите Аcuvue oasys би била по - подходяща за мен.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Най-вероятно трябва да си поръчате лещи с кривина 8.4, но това може да знаете само след преглед при специалист.

Поздрави

Христо Стойков

Получих код за намаление от мой приятел и искам да го използвам - как става това?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Когато добавите продукти в пазарската количка може да добавите и дилър кода на вашият приятел. С него ще получите намаление на вашата поръчка.

Ако имате други въпроси не се колебайте да се свържете с Нас.

Поздрави

надя алексиева

моля да ми препоръчате 1 -месечни лещи + 2,5 o.d + 2.25 o.s. като не мога да разбера коя леща за кое око трябва да ползвам. предварително благодаря,

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Ние бихме Ви препоръчали едномесечните лещи TopVue. О.D. e абривиетурата за дясно око, а О.С. за ляво. На следната страница може да намерите още информация за лещите TopVue Premium:

http://www.leshti.bg/…ium-6-leshti

Поздрави

Юлия

Здравейте, имам следния въпрос: носих същите лещи, само че 8.5 и 14.2. Дали ще мога да ползвам тези без да имам някакъв дискомфорт? Благодаря

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Благодарим, че се свързахте с Нас. Като за начало Oasys винаги са се предлагали само с кривина 8.4 и 8.8, и диаметър 14.00.

Принципно не би трябвало да има какъвто и да е проблем, но за съжаление без да знаем какви са данните от вашият очен преглед не можем да гарантираме вашият комфорт, които освен от тези параметри зависи и от поносимостта на вашите очи към материала на производство.

Поздрави

Дефо

На много места ги продават като едномесечни лещи и не мога да разбера дали тук е грешна информацията или при тях!

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Това са двуседмични лещи, но в желанието си да стимулират продажби някои наши конкуренти ги предлагат като месечни и по този начин заблуждават потребителя. Въпроса е кой ще понесе отговорност ако от прекомерна употреба се стигне до възпалениена окото на някой ползвател на лещи!

Поздрави

Йорданка

Доставят ми ги за 2 дни в София.Лещи подходящи за преспиване!

Светлана колева

тези лещи месечни ли са

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Това са двуседмични лещи.

Поздрави

Deny

Iskam da vi pozdravq. Samo ot vas si kupuvam leshti. Korektni tochni kachestveni produkti i podaryci. Shte preporychvam vashtiq sait i na drugi

Катя

Преди ползвах Acuvue 2, но тъй като вече трудно се намират реших да пробвам с тези лещи и се оказаха много удобни, а и цената им е супер.

Нели

Много хубави лещи за сухи очи. Очния ми лекар настоява да ги сменям на 2 седмици.

Tedi

Здравейте, искам да си поръчам от тези лещи, възможно ли е да си поръчам обикновенни лещи за едното око и такива за астигматизъм за другото? Благодаря.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, ако имате астигматизъм на едното око може да поръчате една кутия Oasys от страницата, на която се намирате в момента и една курия от версията на продукта за астигматизъм от следният линк:

http://www.leshti.bg/…ism-6-leshti

Здравко

Един от най-добрите продукти на пазара. Малко лещи могат да се похвалят с такъв комфорт.

Ivan

Iskam DA popitam kolko dnewni sa leshtite ?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Това са двуседмични контактни лещи.

Ако имате други въпроси моля пишете ни на info@leshti.bg

Поздрави

Ина

Най-добрите лещи на пазара, удобни и след дълго носене.

Iveta Dineva

iskam da popitam dali moga da si pora4am s dva razli4ni dioptara na dvete o4i i dali cenata 6te stane dvoina

Отговор info@leshti.bg

Здравейте Ивета,

По закон нямаме право да отваряме кутиите. Ако имате нужда от два различни диоптъра е необходимо да закупите две кутии с различни стойности.

Ако имате други въпроси не се колебайте да ни пишете на info@leshti.bg

Поздрави

skc

Какво значение има кривината на лещите ?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Кривината е от съществено значение за постигане на максимален комфорт при употребата на контактни лещи. Преди да закупите лещи е необходимо да минете очен преглед и да уточните че възнамерявате да носите лещи. Вашият лекар ще ви даде рецепта включваща диоптъра, кривината и радиуса на вашите лещи.

Ако имате други въпрос молим да ни пишете на info@leshti.bg и ще получите бърз отговор

Поздрави

Гошо

Най-добрите лещи, които съм ползвал. Един чифт лещи съм ги носил повече и от месец. Въобще не дразнят!