Air Optix Aqua (6 лещи)

Безплатна доставка
Гаранция 365
attributesPrimary

сряда 14.11.

cleaner
blank
Цена на продукта
48.29 лв.
Air Optix Aqua (6 лещи) - Месечни контактни лещи
Гласували потребители 210

Цена на пакета: 63,03 лв.
Спестяваш: 3,25 лв.
Цена на доставката: Безплатна

Цена на пакета: 59,93 лв.
Спестяваш: 4,25 лв.
Цена на доставката: Безплатна

Контактни лещи Air Optix Aqua

Air Optix Aqua от Alcon са дишащи контактни лещи със сърцевина от най-съвременен силикон-хидрогелов материал и ултра гладка повърхност, създаваща защитен хидратиращ слой, който предпазва от задържането на депозити. В резултат на тази комбинация от модерни технологии Air Optix Aqua осигуряват отлична корекция на зрението и комфорт до 30 дни от първото поставяне на чифта и гарантират до 5 пъти повече кислород от хидрогелните меки контактни лещи. Оцветени в бледосиньо за по-лесно боравене.

Схема на носене

Моделът е одобрен за продължително носене до 7 дни без отстраняване след предварителна консултация с Вашия очен специалист.

Предлагаме контактните лещи Air Optix Aqua и в опаковки от 3 бр.

Изтегли листовката на продукта на български език

Характеристики

Диоптър : от -10.00 до + 6.00
Срок на годност: 32 месеца или повече
Период на подмяна: 30 дни
Материал: Lotrafilcon B
Мога ли да спя с лещите?: Да
Съдържание на вода: 33%
Пропускливост на кислород: 110 Dk
Диаметър: 14.2
UV филтър: Не
В кутия: 6 лещи
Производител: Alcon
Кривина: 8.6

TopVue Air (6 лещи)

Отлично предложение!

Контактните лещи TopVue Air се отличават с отличната си комбинация от висока кислородна пропускливост и високо водно съдържание.

цена: 35.99 лв.
Спестяваш: 12.30 лв.

коментари

Добавете коментар

 • Иван Бандров

  Здравейте доволен от air optix но искам да ми кажете мога ли да поръчам от промоцията Ви 3бр. на 2.50 и 3бр. 3.50 .Благодаря Ви предварително

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Разбира се! Виждам, че вече успешно сте си направили поръчка на 2 кутии с по 3 лещи.

  Поздрави, екипът на leshti.bg

 • Ангел Златев

  Толкова добре не съм спал с лещи никога. Всяка вечер почти забравям да ги сваля и ги нося чак до другия ден вечерта. Много са удобни.

 • цветелина

  поръчах ги за 15-годишната си дъщеря - много сме доволни! и цената е по-низка от колкото в оптиките в Варна..

 • Силвия Георгиева

  Здравейте, не мога да разбера как да си поръчам комплект с 3 лещи, но с различни диоптри, когато задам диоптър за другото око, ми добавя още един комплект ! Не са за мен, и човека иска първо да ги пробва, и няма намерение да дава 100-ина лева за два комплекта!? Какво ще рече, че нямам нужда от втора кутия ? Нямам нужда от два комплекта, ако е възможно....

 • info@leshti.bg

  Здравейте, г-жо Георгиева,

  В този случай, Ви съветвам да изберете 2 по-малки кутии от Air Optic Aqua 3 бр. с необходимите Ви параметри. Предлагаме и икономичен комплект от 2х3 бр. + разтвор – Gelone 360 мл. и Laim-Care 400 мл.. Големите опаковки от 6 бр. съдържат само лещи с еднакви параметри. Ако Вашия познат има еднакви диоптри, няма нужда от втора кутия, но в този случай, е необходимо да поръча две – по една за всяко око.

 • Димитър

  Air Optix имат ли дневен модел?

 • info@leshti.bg

  Здравейте, Димитър,

  Най-близък до водното съдържание на Air Optix (33%) и високата им кислородна пропускливост от дневните модели на Alcon е Dailies TOTAL1.

 • Юлия Модра

  Здравейте, преди няколко месеца поръчах лещи Air Optix от Вашия сайт - 6,25 дпт, обаче ми бяха много слаби, тъй като нося - 6,5 по принцип си взех същият пакет с - 6,5. Те също бяха много слаби и ми се виеше свят от тях. Върнах се към марката лещи, която носех преди (същият дпт и др параметри) и са ми съвсем добре. Как е възможно диоптрите да не съответстват при положение, че стандартът за лещи е един и същият? Понеже искам да мина на силиконови лещи и не знам какъв диоптър да поръчам, бях при офталмолога имам - 7 дпт и - 6,5 лещи би трябвало да ми паснат... Вече ме е страх да поръчвам от Air Optix въпреки добрите им параметри, тъй като миналия път изхвърлих 80 лв и не са ми станали ((

 • info@leshti.bg

  Здравейте, Юлия,

  Различните модели се различават по материала, от който са произведени, базовата им кривина и диаметър. Тези параметри също могат да окажат влияние на комфорта по време на носене и качеството на зрение. За да сме Ви максимално полезни, ни напишете на info@leshti.bg от кой модел лещи сте доволна, за да Ви посъветваме кой силикон-хидрогелов продукт ще е най-подходящ за Вас.

 • Blaga Dimitrova

  Контактните лещи Air Optix Aqua са месечни лещи нали? Мога да ги използвам 30 дни.

 • Мариана Костадинова

  Здравейте имам различен диоптер и изкривяване на двете очи може ли да си намеря лещи

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Можете да намерите торични лещи единични бройки http://www.leshti.bg/…ism-1-leshha.

 • Милена

  Сиба Вижън и предлагат голямо разнообразие от диоптри, Air Optix Aqua са ми лчбимите лещи.

 • Лаура

  Кой е производителя на Air Optix Aqua и месечни ли са?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Производителят на Air Optix Aqua e Alcon (Ciba Vision). Контактните лещи са месечни.

  Поздрави, Екипът на Лещи.бг

 • Виктория

  Здравейте искам да попитам лещите стават ли за асигматизъм

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Не. Тук можете да разгледате http://www.leshti.bg/…-leshti.html всички налични лещи подходящи за астигматизъм.

 • Milena

  Много съм доволна от офертата. Купих ис и разтвор. Пристигна ми всичко навреме със срок на гоност.

 • Елен Николова

  Контактните лещи са страхотни. Много добре ми пасват.

 • Smile_every_day

  Нося лещи от години и набивам супер много пари. Но от Leshti.bg наистина ен ми излиза толкова луксозно да пазарувам качествени лещи.

 • Мария Димитрова

  Здравейте, благодаря Ви за невероятния жест. Подаръкът и отношението са незаменими при комуникацията с клиента. Вие го правите.

 • Vera Markova

  Нямам забележки към лещите, но съм безкрайно разочарована от сайта. Лещите не пристигнаха на предварително указаната дата, всякакви опити за комуникация по дадения телефон или мейла бяха безуспешни. Тъй като бях в пълно неведение дали ще пристигнат и кога, а ми предстоеше пътуване в чужбина и беше невъзможно да ги получа през следващите дни, им написах отново писмо. Отново никакъв отговор и никаква комуникация. От куриерската фирма ми звънят точно, когато съм предупредила, че ме няма и съм в чужбина (извън ЕС). Накрая получавам лещите, когато вече съм си купила други, разбира се обещания на сайта подарък за поръчка над определена сума липсва. До този момент никаква комуникация нито по телефон, нито по мейла няма. Не поръчвайте от тях, има десетки други подобни сайтове.

 • info@leshti.bg

  Здравейте Вера,

  Съжаляваме за разочарованието, което сте имала при тази покупка.

  В деня, в който получихме писмо от Вас изпратихме отговори с подробности относно доставката. Забавянето на изпращането е свързано с факта, че при избрано плащане по банков път се чака потвърждение за получен превод. Молим да проверите внимателно във вашият имейл.

  Сама може да видите, че към поръчката не е бил избран подарък. Все пак ще ви изпращаме разтвор Gelone 100 мл.

  Има случай, в които може да се получат грешки (все пак сме хора) и когато се случат едновременно разбираемо това е неприятно. Можем да Ви предложим кредит като компенсация за причиненото неудобство и разбира се да Ви уверим, че това не е практика и правим всичко възможно тези грешки да не се повтарят (в момента разработваме автоматизирана система за следене на пристигналите преводи, което изцяло да премахне възможността от подобно забавяне в изпращането).

  Оставаме на разположение за други коментари.

  Поздрави, Екипът на Лещи.bg

 • Анатоли

  И аз работя с този сайт вече 2 години и нямам забележка, а относно продукта мисля, че е един от най-добрите и това се доказва от факта, че е на пазара над 7 години (аз от толкова го знам).

 • Олга Цолова

  Синът ми е много доволен от лещите. От две години ползва всички месечни лещи и няма никакъв проблем. Купувам оттук редовно и мога да кажа само най-добри думи за комуникация, отношение, цени и доставка.

 • Eмо

  Кое е по-важно, процентът водно съдържание или кислородната пропускливост, за по-голям комфорт при дълго дневно носене ?

 • info@leshti.bg

  Здравейте Емо,

  И двата фактора са важни. Водното съдържание е по-тясно свързан с комфорта, а пропускливостта на кислород със „здравето“ на окото. Също така е важно да отбележим, че по-високата пропускливост на кислород е с цел продължитлно носене на лещи (става дума за цели денонощия, в които не махате лещата от окото си като при някои модели лещи това носене може да бъде до 30 денонощия) Такова носене обаче не се препоръчка от очните специалисти, които казват, че винаги когато можете трябва да давата почивка на очите си.

  Ако имате други въпроси не се колебайте да ни пишете на info@leshti.bg където ще получите по-бърз отговор.

  Поздрави

Air Optix Aqua (6 лещи)

Air Optix Aqua (6 лещи)

Air Optix Aqua (6 лещи)

48.29 лв.

На склад > 200 бр.