Air Optix for Astigmatism (3 лещи)

48.79 лв.
95% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: сряда 19.6. Изберете параметрите
Добави същия продукт с друг диоптър
Добави 17.99 лв.
Безплатна Доставка
48.79 лв.

Изгодни пакети

Контактни лещи Air Optix за Астигматизъм

Алкон преустанови производството на Air Optix for Astigmatism и представи нов модел Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism. Ако стараият модел не е наличен, изпращаме новият на същата цена. Алкон препоръчва преминаването към новата версия без консултация с очен специалист.

Air Optix от производителя Alcon са месечни торични контактни лещи изработени от силикон-хидрогелни материали предназначени за коригиране на астигматизъм. Материалът Lotrafilcon B е гаранция за висока пропускливост на кислород, което прави употребата на лещите по-здравословна и по-удобна.

Контактните лещи Air Optix за Астигматизъм са с леко оцветен край за по-лесно поставяне, който не намалява качеството на зрението.

Срокът на носене без прекъсване не трябва да надхвърля повече от 7 дни и 6 нощи по препоръка на производителя. Този тип носене не е подходящ за всички потребители и трябва да бъде одобрен от оптик.

{{getItemLinkPa­rams:729,Моделът се предлага и в опаковка от 6 броя}}.

Изтегли листовка на продукта на български език

Характеристики - Air Optix for Astigmatism (3 лещи)

Производители: Alcon
Диаметър (DIA): 15.20
Базова кривина (BC): 8.70
Опаковка: 3 лещи
Пропускливост на кислород: 110 Dk/t
Срок на годност: 12 месеца или повече
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 33%
Име на продукт: Air Optix for Astigmatism
Цилиндър (CYL): от -0.75 до -2.25
Диапазон на диоптри: от -10.00 до +6.00
Материал на лещите: Lotrafilcon B
UV филтър: Не
Мога ли да спя с лещите?: Да
Медицинско изделие: Да

Отлично
предложение

Безплатна доставка

TopVue Air for Astigmatism (3 лещи)

В наличност
  • Повече дишащи
  • Натриево-хиалуронова лубрикация
  • Комфорт при носене през целия ден
  • Гаранция 365
цена: 32.29 лв.

Погрижете се за очите си

Сподели своето впечатление (7)

Сподели своето впечатление
Анастасия Станчева

Много съм доволна от тези лещи! Точно на окото, на което имам астигматизъм, с предишните лещи-Pure Vision 2HD, имах постоянно дразнене, поставяха се много трудно, доста дебели в средата и в единия край...С тези нямам подобен проблем-изобщо не ги усещам в окото, лесно се поставят и свалят, тънки, не се разместват, комфорт през целия ден! Благодаря на екипа Ви, че ме насочи към тях!

Анна Георгиева

Диоптъра ми е -6.30 , а в параметрите няма такъв. Има само -6.00 и -6.50. Дефакто по - добре е да поръчам тези с -6.50?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, г-жо Георгива,

Диоптър 6.30 не се произвежда за никой вид контактни лещи. Сферичните модели на Air Optix - Air Optix Aqua и Air Optix Night and Day Aqua предлагат -6.25, но не и торичния. Съветвам Ви да се свържете с Вашия лекар, за да определи най-подходящия за Вас диоптър за контактни лещи (т.к. има разлика от параметрите за очила).
Иван Панайотов

Поръчвам за трети път подобни лещи и съм много доволен - ако си ги поръчате от оптика - доставката отнема няколко седмици по думите на служители от различни оптики. Когато поръчвам от тук доставката е максимум 3 дена.

Petya

До сега съм ползвала лещи с които мога да спя до 30 дни и не съм свикнала да ги махам и слагам . С тези лещи мога ли да спя 20-30 дни?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, Петя,

Благодарим за Вашето запитване. Всяко око е различно и не можем да Ви гарантираме оптимален комфорт без сваляне на лещите за по-дълъг период от време. По препоръка от производителя срокът за носене на този модел без прекъсване не трябва да надхвърля повече от 7 дни, за да се избегнат възпалителни процеси.

Елица Димитрова

Колко време могат да се носят тези лещи?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Лещите са месечни, което означава, че можете да ги носите в рамките на един месец - 30 дни.

Станка Коева

Здравейте!На рецептата ми е написано диоптър - 1,25,цилиндър - 1,5 ,30 градуса.А в параметрите няма цилиндър - 1,5.Значи ли ,че не мога да си взема от тези.Благодаря предварително!

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Рецептата Ви е за торични контактни лещи? Ако да, моля да се консултирате с вашия очен лекар. Не би следвало да имате проблем с цилиндър по-нисък от вашия, но ние не можем да носим отговорност.

Лещи.бг

Гриша

Здравейте, искам да попитам дали наистина може да доставите тези лещи за 1-2 дена защото питах на много места и на всякъде ми казаха, че доставката отнема около месец!

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, с радост можем да потвърдим, че сме една от малкото фирми в цяла Европа, която може да си позволи да има торични лещи на склад и да ги доставяме до клиентите за 1-2 работни дни. Поздрави