0 лв.

Продукти в кошницата:

Вашата кошница е празна

Покажи кошницата

Air Optix for Astigmatism (3 лещи)

43.19 лв.
80%
Безплатна Доставка
В наличност
Product detail: Show parameters
attributesPrimary

понеделник 18.11.

cleaner
blank
Добави
17,99 лв.
Безплатна Доставка
43.19 лв.
Изгодни пакети

Контактни лещи Air Optix за Астигматизъм

Air Optix от производителя Alcon са месечни торични контактни лещи изработени от силикон-хидрогелни материали предназначени за коригиране на астигматизъм. Материалът Lotrafilcon B е гаранция за висока пропускливост на кислород, което прави употребата на лещите по-здравословна и по-удобна.

Контактните лещи Air Optix за Астигматизъм са с леко оцветен край за по-лесно поставяне, който не намалява качеството на зрението.

Срокът на носене без прекъсване не трябва да надхвърля повече от 7 дни и 6 нощи по препоръка на производителя. Този тип носене не е подходящ за всички потребители и трябва да бъде одобрен от оптик.

{{getItemLinkPa­rams:729,Моделът се предлага и в опаковка от 6 броя}}.

Изтегли листовка на продукта на български език

Характеристики

Производители: Alcon
Диаметър (DIA): 15.20
Базова кривина (BC): 8.70
Опаковка: 3 лещи
Пропускливост на кислород: 110 Dk/t
Период на подмяна: 30 дни
Срок на годност: 32 месеца или повече
Съдържание на вода: 33%
Цилиндър (CYL): от -0.75 до -2.25
Диапазон на диоптри: от -10.00 до +6.00
Материал на лещите 2: Lotrafilcon B
UV филтър: Не
Мога ли да спя с лещите?: Да
Отлично
предложение
Любими

TopVue Air for Astigmatism (3 лещи)

В наличност
    Месечните торични лещи TopVue Air for Astigmatism се отличават с перфектна комбинация от висока кислородна пропускливост и отлично водно съдържание.
цена: 32.29 лв.
Отлично
предложение

Сподели своето впечатление (7)

Сподели своето впечатление

Коментар

Анастасия Станчева

Много съм доволна от тези лещи! Точно на окото, на което имам астигматизъм, с предишните лещи-Pure Vision 2HD, имах постоянно дразнене, поставяха се много трудно, доста дебели в средата и в единия край...С тези нямам подобен проблем-изобщо не ги усещам в окото, лесно се поставят и свалят, тънки, не се разместват, комфорт през целия ден! Благодаря на екипа Ви, че ме насочи към тях!

Коментар

Анна Георгиева

Диоптъра ми е -6.30 , а в параметрите няма такъв. Има само -6.00 и -6.50. Дефакто по - добре е да поръчам тези с -6.50?

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, г-жо Георгива,

Диоптър 6.30 не се произвежда за никой вид контактни лещи. Сферичните модели на Air Optix – Air Optix Aqua и Air Optix Night and Day Aqua предлагат –6.25, но не и торичния. Съветвам Ви да се свържете с Вашия лекар, за да определи най-подходящия за Вас диоптър за контактни лещи (т.к. има разлика от параметрите за очила).

Коментар

Иван Панайотов

Поръчвам за трети път подобни лещи и съм много доволен - ако си ги поръчате от оптика - доставката отнема няколко седмици по думите на служители от различни оптики. Когато поръчвам от тук доставката е максимум 3 дена.

Коментар

Petya

До сега съм ползвала лещи с които мога да спя до 30 дни и не съм свикнала да ги махам и слагам . С тези лещи мога ли да спя 20-30 дни?

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, Петя,

Благодарим за Вашето запитване. Всяко око е различно и не можем да Ви гарантираме оптимален комфорт без сваляне на лещите за по-дълъг период от време. По препоръка от производителя срокът за носене на този модел без прекъсване не трябва да надхвърля повече от 7 дни, за да се избегнат възпалителни процеси.

Коментар

Елица Димитрова

Колко време могат да се носят тези лещи?

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте,

Лещите са месечни, което означава, че можете да ги носите в рамките на един месец – 30 дни.

Коментар

Станка Коева

Здравейте!На рецептата ми е написано диоптър - 1,25,цилиндър - 1,5 ,30 градуса.А в параметрите няма цилиндър - 1,5.Значи ли ,че не мога да си взема от тези.Благодаря предварително!

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте,

Рецептата Ви е за торични контактни лещи? Ако да, моля да се консултирате с вашия очен лекар. Не би следвало да имате проблем с цилиндър по-нисък от вашия, но ние не можем да носим отговорност.

Лещи.бг

Коментар

Гриша

Здравейте, искам да попитам дали наистина може да доставите тези лещи за 1-2 дена защото питах на много места и на всякъде ми казаха, че доставката отнема около месец!

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, с радост можем да потвърдим, че сме една от малкото фирми в цяла Европа, която може да си позволи да има торични лещи на склад и да ги доставяме до клиентите за 1–2 работни дни. Поздрави

Top