Air Optix for Astigmatism (3 лещи)

49.09 лв.
94% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: понеделник 4.7. Изберете параметрите
Добавете разтвор:
Не искам никакъв разтвор
Разтвор Gelone 360 ml
17.99 лв.
Разтвор Gelone 2 x 360 ml
29.89 лв.
Разтвор Gelone 100 ml
8.89 лв.
Добавете разтвор:
Разтвор Gelone 360 ml
17.99 лв.
Разтвор Gelone 360 ml
17.99 лв.
Разтвор Gelone 2 x 360 ml
29.89 лв.
Разтвор Gelone 100 ml
8.89 лв.
Добави
17.99 лв.
49.09 лв.
49.09 лв.
Безплатна Доставка

Контактни лещи Air Optix за Астигматизъм

Алкон преустанови производството на Air Optix for Astigmatism и представи нов модел Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism. Ако стараият модел не е наличен, изпращаме новият на същата цена. Алкон препоръчва преминаването към новата версия без консултация с очен специалист.

Air Optix от производителя Alcon са месечни торични контактни лещи изработени от силикон-хидрогелни материали предназначени за коригиране на астигматизъм. Материалът Lotrafilcon B е гаранция за висока пропускливост на кислород, което прави употребата на лещите по-здравословна и по-удобна.

Контактните лещи Air Optix за Астигматизъм са с леко оцветен край за по-лесно поставяне, който не намалява качеството на зрението.

Срокът на носене без прекъсване не трябва да надхвърля повече от 7 дни и 6 нощи по препоръка на производителя. Този тип носене не е подходящ за всички потребители и трябва да бъде одобрен от оптик.

{{getItemLinkPa­rams:729,Моделът се предлага и в опаковка от 6 броя}}.

Изтегли листовка на продукта на български език

Характеристики - Air Optix for Astigmatism (3 лещи)

Производители: Alcon
Диаметър (DIA): 15.20
Базова кривина (BC): 8.70
Опаковка: 3 лещи
Пропускливост на кислород: 110 Dk/t
Срок на годност: 12 месеца или повече
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 33%
Име на продукт: Air Optix for Astigmatism
Цилиндър (CYL): от -0.75 до -2.25
Диапазон на диоптри: от -10.00 до +6.00
Материал на лещите: Lotrafilcon B
UV филтър: Не
Мога ли да спя с лещите?: Да
Медицинско изделие: Да
Отлично
предложение
Любими

TopVue Air for Astigmatism (3 лещи)

В наличност
    Месечните торични лещи TopVue Air for Astigmatism се отличават с перфектна комбинация от висока кислородна пропускливост и отлично водно съдържание.
цена: 32.29 лв.
Отлично
предложение

Сподели своето впечатление (7)

Сподели своето впечатление

Анастасия Станчева

Много съм доволна от тези лещи! Точно на окото, на което имам астигматизъм, с предишните лещи-Pure Vision 2HD, имах постоянно дразнене, поставяха се много трудно, доста дебели в средата и в единия край...С тези нямам подобен проблем-изобщо не ги усещам в окото, лесно се поставят и свалят, тънки, не се разместват, комфорт през целия ден! Благодаря на екипа Ви, че ме насочи към тях!

Анна Георгиева

Диоптъра ми е -6.30 , а в параметрите няма такъв. Има само -6.00 и -6.50. Дефакто по - добре е да поръчам тези с -6.50?

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, г-жо Георгива,

Диоптър 6.30 не се произвежда за никой вид контактни лещи. Сферичните модели на Air Optix - Air Optix Aqua и Air Optix Night and Day Aqua предлагат -6.25, но не и торичния. Съветвам Ви да се свържете с Вашия лекар, за да определи най-подходящия за Вас диоптър за контактни лещи (т.к. има разлика от параметрите за очила).

Иван Панайотов

Поръчвам за трети път подобни лещи и съм много доволен - ако си ги поръчате от оптика - доставката отнема няколко седмици по думите на служители от различни оптики. Когато поръчвам от тук доставката е максимум 3 дена.

Petya

До сега съм ползвала лещи с които мога да спя до 30 дни и не съм свикнала да ги махам и слагам . С тези лещи мога ли да спя 20-30 дни?

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, Петя,

Благодарим за Вашето запитване. Всяко око е различно и не можем да Ви гарантираме оптимален комфорт без сваляне на лещите за по-дълъг период от време. По препоръка от производителя срокът за носене на този модел без прекъсване не трябва да надхвърля повече от 7 дни, за да се избегнат възпалителни процеси.

Елица Димитрова

Колко време могат да се носят тези лещи?

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте,

Лещите са месечни, което означава, че можете да ги носите в рамките на един месец - 30 дни.

Станка Коева

Здравейте!На рецептата ми е написано диоптър - 1,25,цилиндър - 1,5 ,30 градуса.А в параметрите няма цилиндър - 1,5.Значи ли ,че не мога да си взема от тези.Благодаря предварително!

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте,

Рецептата Ви е за торични контактни лещи? Ако да, моля да се консултирате с вашия очен лекар. Не би следвало да имате проблем с цилиндър по-нисък от вашия, но ние не можем да носим отговорност.

Лещи.бг

Гриша

Здравейте, искам да попитам дали наистина може да доставите тези лещи за 1-2 дена защото питах на много места и на всякъде ми казаха, че доставката отнема около месец!

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, с радост можем да потвърдим, че сме една от малкото фирми в цяла Европа, която може да си позволи да има торични лещи на склад и да ги доставяме до клиентите за 1-2 работни дни. Поздрави