Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism (3 лещи)

48.79 лв.
98% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: вторник 23.4. Изберете параметрите
Добави същия продукт с друг диоптър
Добави 17.99 лв. 14.74 лв.
Безплатна Доставка
48.79 лв.

Изгодни пакети

Air Optix plus Hydraglyde for Astigmatism

Тези месечни контактни лещи са изработени от силиконо-хидрогелов материал и са проектирани да коригират астигматизъм с добавена стойност на цилиндър и ос. Air Optix plus Hydraglyde for Astigmatism имат много висока кислородна пропускливост и са оцветени в светло син цвят за по-лесно боравене.

Дизайнът на тези контактни лещи гарантира удобно прилягане и стабилно положение в окото, без нежелано разместване, което може да влоши качеството на зрението.Бъдете сигурни, че зрението Ви ще остане остро и ясно през целия ден. Този пакет съдържа 6 лещи.

Air Optix plus Hydraglyde for Astigmatism са месечни контактни лещи, които са одобрени за продължително носене от Alcon. Въпреки това, преди да носите лещи за продължителен период от време, моля консултирайте се с вашия оптик.

Разширена технология

Air Optix plus Hydraglyde for Astigmatism са третирани с две иновативни технологии. Технологията HydraGlyde® Moisture Matrix поддържа лещите хидратирани и удобни. Тя предотвратява изсушаването им. Втората технология се нарича технология SmartShield ™. Тя помага да се създаде защитен слой върху лещите, за да се гарантира, че материалът остава чист. Това значително намалява процента на замърсявания и отлагания върху лещата.

Характеристики - Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism (3 лещи)

Производители: Alcon
Диаметър (DIA): 15.20
Базова кривина (BC): 8.70
Опаковка: 3 лещи
Пропускливост на кислород: 108 Dk/t
Срок на годност: 12 месеца или повече
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 33%
Име на продукт: Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism
Цилиндър (CYL): от -0.75 до -2.25
Диапазон на диоптри: от -10.00 до +6.00
Материал на лещите: Lotrafilcon B
UV филтър: Не
Мога ли да спя с лещите?: Да
Медицинско изделие: Да

Отлично
предложение

Безплатна доставка

TopVue Air for Astigmatism (3 лещи)

В наличност
  • Повече дишащи
  • Натриево-хиалуронова лубрикация
  • Комфорт при носене през целия ден
  • Гаранция 365
цена: 32.29 лв.

Погрижете се за очите си

Сподели своето впечатление (1)

Сподели своето впечатление
Иво Томов

Лещите по принцип са добри но при последната поръчка една от трите лещи беше дефектна по средата като шупла ,два дена ме боля окото. Въпроса ми е лещите с намаление имат ли дефекти и за това се намалят поради дефектна партида

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, Продуктите се произвеждат от съответния производител и ние не знаем, дали някой от лещите са фабрично повредени или дефектни. Следователно, няма как да обосновем маркетинг политиката си на този факт.Нашите намаления са съобразени с търсенето и предлагането на съответен модел лещи. Почти винаги промоцията ни обхваща всички продукти. Ако имате проблем с лещите и мислите, че са дефектни, моля свържете се с нас, за да подадем сигнал до производителя и да ви обезщетят ако е необходимо.