Avaira Vitality Toric (6 лещи)

55.79 лв.
92% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: петък 22.10. Stock day info: Tomorrow 22. октомври Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched Изберете параметрите
Добави
14.74 лв.
Безплатна Доставка
55.79 лв.
Изгодни пакети
цена: 70.53 лв. Спестяваш: 3.25 лв.

Avaira Vitality Toric

Производителят CooperVision е разширил своята гама от контактни лещи като е включил в нея Avaira Vitality Тоric. Тези месечни контактни лещи са въведени от производителя като заместител на досегашния модел Avaira Toric.

CooperVision ее усъвършенствал своите водещи торични лещи и резултатът е Avaira Vitality Toric, които са изработени от силиконов хидрогелен материал (Fanfilcon A), който има 55% водно съдържание и кислородна пропускливост 90 Dk/t.

Avaira Vitality Toric контактни лещи са налични и в по-малка опаковка от 3 лещи.

Прецизен дизайн

Avaira Vitality Торични са специално изработени с помощта на патентованата така наречена "Oптимизирана торична геометрия" на лещите. На практика това означава, че тези астигматични лещи имат еднаква дебелина, която помага да се стабилизират в окото, като по този начин подобряват комфорта и качеството на зрението. Технологията за стабилизиране на баластите на лещите намалява триенето при мигане, което подобрява комфорта на носенето им. Не на последно място, тези лещи имат голяма оптична зона за коригиране на астигматизма, така че виждането Ви никога не е ограничено.

UV защита

UV филтъра от изключително качество на Avaira Vitality Toric може да блокира 90% от UVA и 99% от UVB излъчването. Въпреки това, UV-абсорбиращите контактни лещи не са заместители на защитни UV-абсорбиращи очила. Подходящите слънчеви очила ще осигурят UV защита за цялото око, а не само на зеницата.

Най-добрите Avaira лещи до момента!!!

След многократно тестване, CooperVision установи, че потребителите са забелязали значително подобрение в комфорта и качеството на зрението след един месец, носейки лещите Avaira Vitality Торични.

Характеристики
Производители: CooperVision
Диаметър (DIA): 15.20
Базова кривина (BC): 8.50
Опаковка: 6 лещи
Срок на годност: 12 месеца или повече
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 55%
Пропускливост на кислород: 90 Dk/t
Име на продукт: Avaira Vitality Toric
Материал на лещите 2: Fanfilcon A
Цилиндър (CYL): от -0.75 до -2.25
Диапазон на диоптри: от -10.00 до +8.00
Мога ли да спя с лещите?: Не
UV филтър: Да
Отлично
предложение
Любими

TopVue Air for Astigmatism (6 лещи)

В наличност
    Месечните торични лещи TopVue Air for Astigmatism се отличават с перфектна комбинация от висока кислородна пропускливост и отлично водно съдържание.
цена: 61.39 лв.
Отлично
предложение

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление