Avizor All Clean Soft разтвор 3 x 350 ml

46.79 лв.
Безплатна Доставка
В наличност

Avizor All Clean Soft разтвор отговаря на за нуждите на семейството Ви в грижите за очите. Заредете се с този отличен разтвор сега!

Изпращане: понеделник 20.9. Stock day info: Today 20. септември Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 20. септември Изберете параметрите
Безплатна Доставка
46.79 лв.

Avizor All Clean Soft разтвор 3x350 ml

За да се грижите за вашите двуседмични или месечни контактни лещи Ви трябва многофункционалния разтвор Avizor All Clean Soft. Купете го тук в удобна опаковка от 3x350 мл. За всяка опаковка разтвор "All Clean" получавате стерилно контейнерче за контактни лещи.

В състава на разтвора влиза компонент, който е превъзходен хидратиращ агент и способността му да овлажнява значително подобрява комфорта и яснотата на вашето зрение.

Не използвайте разтвора повече от 90 дни след отваряне на бутилката. Оставете лещите в разтвора за най-малко 4 часа, за да осигурите пълна дезинфекция и хидратация.

Avizor All Clean Soft е също наичен и в единична опаковка от 350 ml и 2 х 350 ml.

Характеристики
Производители: Avizor
Тип на разтвора: Универсални
Срок на годност: 16 месеца или повече
Използване след отваряне: 3 месеца
Размер: 3x350 мл.
Консерванти: Да
Отлично
предложение
Любими

Разтвор AQ Pure 3 x 360 ml

В наличност
    AQ Pure е универсален разтвор, съдържащ еластичен полимер, който задържа голямо количество вода. Това осигурява идеално овлажняване на лещите по време на тяхното носене.
цена: 35.19 лв.
Отлично
предложение

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление