0 лв.

Вашата кошница е празна

Покажи кошницата

Avizor Unica Sensitive разтвор 350 ml

10.79 лв.
100% препоръки
В наличност

Sensitive Unica от Avizor е многофункционален разтвор за грижа и поддръжка на всички видове меки контактни лещи. Опитайте с една опаковка или спестете с нашите икономични опаковки на най-добрите цени по-долу.

Изпращане: сряда 25.5. сряда 25.5. сряда 25.5. Order stock info: In stock, ready to be dispatched Изберете параметрите
10.79 лв.
10.79 лв.

Доставка

Спиди
Спиди 5.00 лв.
Безплатно при поръчки над 20 лв.

Avizor Unica Sensitive разтвор за контактни лещи (350 ml)

Unica Sensitive Universal разтвор от Avizor осигурява изчерпателна грижа за всички видове меки контактни лещи. Разтвора е разработен така, че да е подходящ за потребители на контактни лещи с много чувствителни и сухи очи. Съвременната формула на Avizor съдържа хиалуронова киселина , известна също като натриев хиалуронат, за която е доказано, че повишава комфорта и хидратацията при носенето на контактни лещи . Не е нужно да страдате от сухота в очите с Unica Sensitive разтвор.

Unica Sensitive ефективно отстранява отлагания и други замърсявания, а всяка опаковка от 350 ml се предлага с кутийка за съхранение на контактни лещи.

Производителят препоръчва също да почиствате лещите ръчно с няколко капки Unica Sensitive в дланта на ръката си за най-добри резултати. Лещите трябва да се съхраняват в разтвор в продължение на минимум 4 часа. Изхвърлете останалия разтвор 90 дни след първото отваряне.

Ние предлагаме също и Avizor Unica Sensitive в опаковки от 2 х 350 ml и икономични опaковки 3 х 350 ml.

Характеристики

Производители: Avizor
Тип на разтвора: Универсални
Срок на годност: 12 месеца или повече
Използване след отваряне: 3 месеца
Размер: 350 мл.
Консерванти: Да
Медицинско изделие: Да
Отлично
предложение
Любими

Разтвор AQ Pure 360 ml

В наличност
    AQ Pure е универсален разтвор, съдържащ еластичен полимер, който задържа голямо количество вода. Това осигурява идеално овлажняване на лещите по време на тяхното носене.
цена: 13.99 лв.
Отлично
предложение

Сподели своето впечатление (1)

Сподели своето впечатление

Rosi

Този разтвор наистина е подходящ за чувствителни очи като моите. Ползвах го и с TopVue месечни лещи и с цветните си лещи и ми понася много добре.

Top