Bausch + Lomb ULTRA (1 леща)

15.19 лв.
95% препоръки
В наличност

ULTRA са месечни контактни лещи, създадени от последно поколение силикон-хидрогелов материал. Притежават уникална комбинация от висока кислородна пропускливост и водно съдържание, което ги прави особено подходящи за хора, страдащи от сухата в очите, породена от прекомерната работа пред монитора.

Изпращане: вторник 26.10. Stock day info: Today 26. октомври Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 26. октомври Изберете параметрите
Добави
17.99 лв.

Доставка

Спиди
Спиди 5.00 лв.
Безплатно при поръчки над 20 лв.
15.19 лв.

Месечни лещи ULTRA

Новият модел на Bausch and Lomb ULTRA е идеален за потребители със сравнително ниски стойности на късогледство или далекогледство. Произвеждат се в диоптричния диапазон от +6.00 до -12.00 и са оцветени в бледосиньо за по-лесно боравене.

Изключителен комфорт за уморени очи

Вторачването в екраните на различните дигитални устройства понижава честотата на мигане. Това допринася за изсъхването на контактните лещи и може да причини замъглена видимост, умора, напрежение в очите и трудно фокусиране. Технологията MoistureSeal на ULTRA помага на очите да се преборят с тези симптоми. Изключително високата им кислородна пропускливост - 163 dk/t също ги превръща в революционен продукт на пазара на контактни лещи.

Допълнителна хидратация

Контактните лещи ULTRA от Bausch&Lomb съдържат подобрения овлажняващ агент PVP, който предпазва от дехидратация и съхранява влажността. Уникалният им процес на производство позволява високото съдържание на тези хидрофилни молекули. Така лещата съхранява до 95% от влажността си, като 9 от 10 потребители са съгласни, че дори и в края деня ULTRA осигурява същия комфорт като в началото.

Предлагаме и опаковки от 6 бр. Bausch&Lomb ULTRA.

Характеристики
Производители: Bausch and Lomb
Базова кривина (BC): 8.50
Диаметър (DIA): 14.20
Опаковка: 1 леща
Срок на годност: 12 месеца или повече
Пропускливост на кислород: 163 Dk/t
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 46%
Име на продукт: Bausch + Lomb ULTRA
Диапазон на диоптри: от -12.00 до +6.00
UV филтър: Не
Материал на лещите 2: Samfilcon A
Мога ли да спя с лещите?: Да

Сподели своето впечатление (3)

Сподели своето впечатление

Йорданка Стефанова

Здравейте! До сега ползвах PureVision 2. Но сега виждам този модел с повече хидратация, а аз наскоро родих и изпитвам сухота в очите. Дали бих могла да сменя моделите? Благодаря

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, Разбира се, можете да пробвате този модел.

Методи

Аз ли нещо пропускам или има грешка, как с 1-во и 2-ро поколение на лещите може да се спи, пък с тези Ултра в характеристиките Ви пише че не може?

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, Доказано е, че рискът от микробен кератит е по-голям сред потребителите на контактни лещи с продължително носене отколкото сред потребителите на контактни лещи, които свалят лещите всяка вечер. Според Бауш анд Ломб, лещите за дневна употреба не са предназначени да се носят докато спите, без препоръка от Вашия оптик. Клиничните проучвания показват, че рискът от сериозни нежеланите реакции се увеличават, когато контактни лещи се носят през нощта. Останалите лещи на този производител, за които е позволено продължително носене, също предполагат консултация с офтамолог преди това.

Ани

Здравейте! Мога ли да заменя Bausch+Lomb Ultra с Biofinity. Или ще ми препоръчате нещо друго.

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, Ани,

Очите са чувствителен орган и веднъж привикнали към конкретен дизайн и материал, рязката смяна дори с по-ново поколение продукт понякога предизвиква дискомфорт. Затова Ви съветвам да посетите Вашия лекар и на първо време да пробвате единични бройки, за да се уверите, че Biofinity ще са Ви също толкова удобни.