Bausch + Lomb ULTRA (3 лещи)

38.99 лв.
Безплатна Доставка
В наличност

ULTRA са месечни контактни лещи, създадени от последно поколение силикон-хидрогелов материал. Притежават уникална комбинация от висока кислородна пропускливост и водно съдържание, което ги прави особено подходящи за хора, страдащи от сухата в очите, породена от прекомерната работа пред монитора.

Изпращане: четвъртък 23.9. Stock day info: Tomorrow 23. септември Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched Изберете параметрите
Добави
14,74 лв.
Безплатна Доставка
38.99 лв.
Изгодни пакети
цена: 53.73 лв. Спестяваш: 3.25 лв.
цена: 50.63 лв. Спестяваш: 4.25 лв.

Месечни лещи ULTRA

Новият модел на Bausch and Lomb ULTRA е идеален за потребители със сравнително ниски стойности на късогледство или далекогледство. Произвеждат се в диоптричния диапазон от +6.00 до -12.00 и са оцветени в бледосиньо за по-лесно боравене.

Изключителен комфорт за уморени очи

Вторачването в екраните на различните дигитални устройства понижава честотата на мигане. Това допринася за изсъхването на контактните лещи и може да причини замъглена видимост, умора, напрежение в очите и трудно фокусиране. Технологията MoistureSeal на ULTRA помага на очите да се преборят с тези симптоми. Изключително високата им кислородна пропускливост - 163 dk/t също ги превръща в революционен продукт на пазара на контактни лещи.

Допълнителна хидратация

Контактните лещи ULTRA от Bausch&Lomb съдържат подобрения овлажняващ агент PVP, който предпазва от дехидратация и съхранява влажността. Уникалният им процес на производство позволява високото съдържание на тези хидрофилни молекули. Така лещата съхранява до 95% от влажността , като 9 от 10 потребители са съгласни, че дори и в края деня ULTRA осигурява същия комфорт като в началото.

Предлагаме и опаковки от 6 бр. Bausch&Lomb ULTRA.

Характеристики
Производители: Bausch and Lomb
Базова кривина (BC): 8.50
Диаметър (DIA): 14.20
Опаковка: 3 лещи
Срок на годност: 12 месеца или повече
Пропускливост на кислород: 163 Dk/t
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 46%
Име на продукт: Bausch + Lomb ULTRA
Диапазон на диоптри: от -12.00 до +6.00
UV филтър: Не
Материал на лещите 2: Samfilcon A
Мога ли да спя с лещите?: Да
Отлично
предложение
Безплатна
доставка
Любими

TopVue Air (6 лещи)

В наличност
    Контактните лещи TopVue Air се отличават с отличната си комбинация от висока кислородна пропускливост и високо водно съдържание.
цена: 35.99 лв.
Отлично
предложение

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление