Bausch + Lomb ULTRA (6 лещи)

68.79 лв.
96% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност

ULTRA са месечни контактни лещи, създадени от последно поколение силикон-хидрогелов материал. Притежават уникална комбинация от висока кислородна пропускливост и водно съдържание, което ги прави особено подходящи за хора, страдащи от сухата в очите, породена от прекомерната работа пред монитора.

Изпращане: сряда 8.12. Stock day info: Tomorrow 8. декември Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched Изберете параметрите
Добави
14.74 лв.
Безплатна Доставка
68.79 лв.
Изгодни пакети
цена: 83.53 лв. Спестяваш: 3.25 лв.
цена: 80.43 лв. Спестяваш: 4.25 лв.

Месечни лещи ULTRA

Новият модел на Bausch and Lomb ULTRA е идеален за потребители със сравнително ниски стойности на късогледство или далекогледство. Произвеждат се в диоптричния диапазон от +6.00 до -12.00 и са оцветени в бледосиньо за по-лесно боравене.

Изключителен комфорт за уморени очи

Вторачването в екраните на различните дигитални устройства понижава честотата на мигане. Това допринася за изсъхването на контактните лещи и може да причини замъглена видимост, умора, напрежение в очите и трудно фокусиране. Технологията MoistureSeal на ULTRA помага на очите да се преборят с тези симптоми. Изключително високата им кислородна пропускливост - 163 dk/t също ги превръща в революционен продукт на пазара на контактни лещи.

Допълнителна хидратация

Контактните лещи ULTRA от Bausch&Lomb съдържат подобрения овлажняващ агент PVP, който предпазва от дехидратация и съхранява влажността. Уникалният им процес на производство позволява високото съдържание на тези хидрофилни молекули. Така лещата съхранява до 95% от влажността си и до 16-тия час, като 9 от 10 потребители са съгласни, че дори и в края деня ULTRA осигурява същия комфорт като в началото.

Предлагаме и единични бройки ULTRA.

Характеристики
Производители: Bausch and Lomb
Базова кривина (BC): 8.50
Диаметър (DIA): 14.20
Опаковка: 6 лещи
Срок на годност: 12 месеца или повече
Пропускливост на кислород: 163 Dk/t
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 46%
Име на продукт: Bausch + Lomb ULTRA
Диапазон на диоптри: от -12.00 до +6.00
UV филтър: Не
Материал на лещите: Samfilcon A
Мога ли да спя с лещите?: Да
Отлично
предложение
Безплатна
доставка
Любими

TopVue Air (6 лещи)

В наличност
    Контактните лещи TopVue Air се отличават с отличната си комбинация от висока кислородна пропускливост и високо водно съдържание.
цена: 35.99 лв.
Отлично
предложение

Сподели своето впечатление (2)

Сподели своето впечатление

Георги Димитров

Здравейте, обикновено използвам едномесечни лещи без сваляне през нощта. Обикновено както и тези лещи, те се отличават със високо съдържание на вода и кислородна пропускливост. Въпросът ми е има ли нещо друго специално във едномесечните лещи които може да се носят месец без сваляне спрямо тези и дали е ок и тези да се носят по същият начин? Благодаря предварително!

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте,

Не всички лещи със високо водносъдържание са предназначени за продължително носене. Обикновено това се определя от производител. Предлагаме и други месечни модели със продължително носене до 30 дни : PureVision 2 и Air Optix Night and Day Aqua.

Спорен ден, екипът на leshti.bg

Павлина Георгиева

Могат да бъдат поръчани комбинирани лещи ? +2,5 за близо и +1 за далеч.

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, г-жо Георгиева,

За съжаление всички бройки в една кутия лещи са с еднакъв диоптър. Не е възмжно куията да се отвори от нас и бройките да се разделят, т.к. се нарушава цялостносттта на опаковката и товарния й вид.

Но, винаги можете да се възполвате от предложението с 3 лещи и 1 леща.

Поздрави, екипът на leshti.bg