Бели, UV светещи (White) - ColourVUE Crazy Glow (2 лещи)

29.29 лв.
90% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Цвят
  Изпращане: петък 22.10. Stock day info: Today 22. октомври Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 22. октомври Изберете параметрите
  Безплатна Доставка
  29.29 лв.
  Бели, UV светещи (White) - ColourVUE Crazy Glow (2 лещи)

  Грижа за годишни цветни лещи

  Цветните контактни лещи изискват същите грижи като конвенционалните контактни лещи, но вупреки това за лещите могат да се използват само универсални разтвори. Пероксидните разтвори не трябва да се използват за цветни лещи!
  Цветните лещи трябва да бъдат винаги отстранени от очите преди лягане - производителите не препоръчват да спите с цветни лещи. Лещите трябва винаги да се почистват механично (чрез разтриване) след носене и да се поставят в свежа доза разтвор за необходимата дезинфекция. Ако лещите се съхраняват в една и съща доза разтвор вече една седмица, препоръчваме отново да почистите контактните лещи механично и да ги съхранявате в нова доза разтвор поне 4 часа преди следващото приложение. За контактни лещи с годишен период на замяна препоръчваме и замяна на калъфа поне с всяка нова бутилка разтвор. Това ще даде на лещите ви много необходима чиста околна среда и хигиена . Ако се грижите добре за годишните си лещи, ще можете да ги използвате без никакви притеснения през цялата година.

  Ефектът на ColourVUE Crazy Glow

  Серията ColourVUE Crazy Glow специални лещи е един от продуктите на този производител, които буквално блестят! Това са хидрогелни контактни лещи , които реагират на UV светлина и светят в тъмното . Ако наистина искате да привлечете вниманието на парти или в клуба, тогава тези лещи са правилния избор.

  ColourVUE Crazy Lens

  Серията контактни лещи ColourVUE Crazy Lens се фокусира върху абсолютната и тотална трансформация на очите . Това са хидрогелни контактни лещи с най-лудите цветове и шарки. Лещите ще допълнят изцяло вашия карнавален или косплей костюм. Разбира се, можете да отидете навсякъде с вашите лещи и да им се насладите или да ги комбинирате както искате. Няма ограничения за въображението.

  Характеристики
  Цветове: Бели, ! Специални !
  Производители: Maxvue Vision
  Базова кривина (BC): 8.60
  Диаметър (DIA): 14.00
  Опаковка: 2 лещи
  Диапазон на диоптри: 0
  Срок на годност: 12 месеца или повече
  Пропускливост на кислород: 22 Dk/t
  Период на подмяна: 365 дни
  Съдържание на вода: 45%
  Име на продукт: ColourVUE Crazy Glow, ColourVUE Crazy Lens
  Материал на лещите 2: Hydrogel Terpolymer
  Мога ли да спя с лещите?: Не
  UV филтър: Не

  Всички варианти на този продукт

  Сподели своето впечатление (2)

  Сподели своето впечатление

  Младен Михайлов

  ima li telefonen nomer da si gi porucham

  Младен Михайлов

  telefonen nomer ima li

  Отговор

  info@leshti.bg

  Здравейте, Номера ни е : 02 492 84 23