Biofinity (3 лещи)

29.49 лв.
98% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: сряда 29.5. Изберете параметрите
Добави същия продукт с друг диоптър
Добави 17.99 лв. 14.74 лв.
Безплатна Доставка
29.49 лв.

Изгодни пакети

Контактни лещи Biofinity

Месечни контактни лещи Biofinity от Cooper Vision, произведени от силикон-хидрогел. Модел, осигуряващ оптимален комфорт в динамичното ежедневие - подходящ за продължително носене до 7 дни без отстраняване от окото. Преди да изпробвате този метод на употреба е необходима консултация с Вашия очен специалист.

Основни предимствата на Biofinity:

Заоблени ръбове, увеличаващи комфорта и ограничаващи дразненето при контакт с очите;
Асферична предна повърхност, която подобрява оптичните свойства на контактните лещи в условия на слаба светлина и позволява корекция на по-ниски стойности на астигматизъм и пресбиопия;
Закривена задна част, която помага за по-доброто "лягане" на лещата върху окото и допълнително допринася за оптималния комфорт при носене;
• Осигуряват естествена влажност, която понижава необходимостта от употребата на капки за очи.

Предлагаме контактните лещи Biofinity и в опаковки от 6 бр., както и единични бройки

Характеристики - Biofinity (3 лещи)

Производители: CooperVision
Базова кривина (BC): 8.60
Диаметър (DIA): 14.00
Опаковка: 3 лещи
Срок на годност: 12 месеца или повече
Пропускливост на кислород: 160 Dk/t
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 48%
Име на продукт: Biofinity
Материал на лещите: Comfilcon A
Диапазон на диоптри: от -12.00 до +8.00
UV филтър: Не
Мога ли да спя с лещите?: Да
Медицинско изделие: Да

Отлично
предложение

Безплатна доставка

TopVue Air (6 лещи)

В наличност
  • Висока кислородна пропускливост
  • Високо съдържание на вода
  • Натриево-хиалуронова лубрикация
  • Гаранция 365
цена: 35.99 лв.

Погрижете се за очите си

Сподели своето впечатление (24)

Сподели своето впечатление
Теодора

Лещите подходящи ли са при диоптър -2 на двете очи и астигматизъм

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

за астигматизъм биха били тези - https://www.leshti.bg/…ric-3-leshti

Невенка Боровинова

Здравейте, от няколко години ползвам едномесечните лещи на Biofinity, диоптър ми е -2 и на двете очи, без астигматизъм. Искам да опитам др вид лещи, тъй като не мога да кажа, че са ми супер комфортни Biofinity. Колебая се за Proclear Sphere. Какъв съвет ще ми дадете или препоръчате друг вид лещи? Предварително благодаря.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, Биофинити са едни от най-добрите и продавани лещи. Можете разбира се да пробвате и с друг производител.

Geri Georgieva

Аз също имам проблем с последните лещи, които поръчах. Не съм имала проблем никога , сега очите ми се зачервяват : (((( Слагам и капки и сълзи, но нещо им има. Ползвах и друга марка, днес офталмологът предложи да ги сменя. Сега ще се наложи пак да поръчвом. Чета че и други оплаквания има : (((( А уж са с добри параметри. Надявам се да не изтриете коментара, за да се ориентират и други клиенти. Кофти усещане...

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, Моля свържете се с екипа ни, за да направите рекламация на проблемните лещи

Мони

Лещите са супер, купувам си ги вече от 3 години.. Единствено не разбирам защо им вдигнахте цените с 10лв :/. Ако можех щях да си поръчвам опаковката от 6 лещи, понеже излизат по-евтино. Но няма как, защото съм с различен диоптър на 2те очи. Тъпо..

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, Цените се определят от производителя.

Данаил

Искам да попитам следното получих конюнктивит на едното око може ли капя капки за очи както съм с лещите

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, Необходимо е да се посъветвате с оптик, но при конюктивит не препоръчваме употреба на контактна лещи, поне докато възпалението намалее.

Anonymous

Здравейте,от доста време използвам лещите на Biofinity, но при последната доставка в кутия по 3 лещи няколко пъти се случи едната леща да пада.До сега не съм имала такива проблеми. Дали причината не е в самата леща?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, възможно е да е в лещата проблема. Препоръчваме ви да я върнете за проверка на качеството.

Ива

Здравейте, предлагате ли единична бройка? В описанието пише, че има, но не успях да намеря на сайта. В момента ползвам PureVision 2, но бих искала да опитам тези.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, за съжаление производството на единични бройки е преустановено от производителя.

Валентина Караджова

здравейте , ползвам при вас основно Biofinity (3 лещи) , но при последната покупка преди ЧНГ около Коледа да кажем си поръчах и от тогава определено има нещо в едните лещи -ползвам 2 3ки поради различен диоптър на очите. Иска ми се да заменя с подобни едномесечни и се чудя дали е удачно да взема - Avaira Vitality (3 лещи) , които дори са с по високо водно съдържание но пък базовата кривина е различна -при 1те е 8,6 при вторите 8,4 и не знам това проблем ли е . Моля за отговор ..аз съм с- 5,00 и -5,75 лещи

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, Разлика две единици в кривината се счита за незначлителна, така че можете спокойно да поръчата желаните от Вас лещи. Относно Биофинити, можете да ни ги изпратите за проверка на качеството.

Иван

Здравейте, Благодаря за отговорите и се извинявам за острите коментари.Може да си представите как се чувства човек, който цял ден носи лещи, с които е свикнал да няма проблеми, но сега има. Първо ще посетя специалист, за да разбера да не е проблема в мен.

Отговор info@leshti.bg

Разбираме ви напълно. Най-много от всичко желаем клиентите ни да се чувстват добре.

Иван

Лещите, след като бях описал горе долу същия проблем като госпожа Анета Събева, искам да знам защо не ми отговорихте адекватно, а ми изтрихте коментара. От може би 5 години съм ви клиент, но с такова отношение това ще се промени. И аз досега не съм имал проблем д този тип лещи, но Юни месец закупих 2 по 3 бр и от тогава буквално се мъча с тези лещи, след 6 час изпитвам силен дискомфор... Самозабравихте се или ?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, не сме Ви изтрили коментара и Ви отговорихме също така. Ние сме търговец а не производител, както е описано в нашите условия, можете да изпратите лешите за проверка до Купър Вижън.

Иван

Здравейте, преди около 3 месеца си поръчах 6 лещи от тази марка и забелязах, че има промяна в тях, след като ги нося 6 часа и започвам да чувствам силен дискомфорт и изсъхване на лещата. От 5 години ползвам тези лещи и не съм имал проблем до сега. За сравнение имах от същите лещи, носени стари на 4 месеца и не ми дразнеха окото, следователно би трябвало проблема да е в последната партида.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, ако имате съмнения относно качеството на лещите, моля напишете ни имейл и ни ги пратете, за да можем да изискаме проверката им от производителя.

Anonymous

Не разбирам,какъв е смисълът да поръчвам biofinity в кутия от 3 лещи след като в кутията има само три броя и ще се наложи да поръчам още три броя!

Отговор info@leshti.bg

Опаковките с три лещи са в услуга на клиентите с различни диоптри на двете очи.

Катя

Защо 3 бр. Лещи биофинити в опаковка с по евтини от 6 бр. Има ли разлика в качеството?

Отговор info@leshti.bg

Разлика в качеството няма, това е ценова политика на компанията производител.

Гергана Дас.

Чувствам се прекрасно с тях. Не се усещат, ако може няма да ги сваля.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, Благодарим за обтратната връзка и се радваме,че се чувствате добре.

Мирела Стоименова

Прекрасни лещи. Виждам ясно, не ги усещам, висока кислородна пропускливост. А на цената през leshti.bg са даже и изгодни! Благодаря ви!

Отговор info@leshti.bg

Ние Ви благодарим за чудесния коментар и се радваме, че сте доволна от нашите услуги. Благодарим :)

Anonymous

А по специални параметри малко по високи има ли,може ли да се поръчат и каква е цената

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, напишете ни в имейл за какви параметри става въпрос и ще Ви насочим. Хубав ден!

Анета Събева

Здравейте, купувам на дъщеря ми лещи от тук и тя беше много доволна. Но при последната поръчка има проблем с лещите. Започнаха да й се зачервяват очите дори и след 1 час носене. Преди това не е имало проблем. Дали е от партидата или е нещо друго. И какво да правя с останалите лещи. Купих й две опаковки от по 3 бр.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Чeста причина за дискомфорта и зачервяването е на неправилното поставяне на лещата в окото. Моля, проверете, дали лещата не се е обърната на обратно. Надявам се това да помогне. Други възможни причини са: недостатъчно oвлажняване на окото преди поставяне и също неспазване на правилата за почистване на лещите.

Ако дискомфорта не премине, можете да ни изпратите лещите за "проверка на качеството". В такъв случай ни напишете имейл на info@lеshti.bg, и ние ще Ви дадем допълнителна информация.

Поздрави, екипът на leshti.bg

Вили

Много съм доволна от този модел лещи! Опитах четири различни модела преди тях нито едни не ми пасна толкова добре. Лещите са удобна за слагане и очите ми не се изсушават при носене. Препоръчвам на всички хора с чувствителни очи!

Екатерина

Защо цената на 3 бр.е 36 лв., а съвсем доскоро купувах 6 бр.на същата цена?! Иначе лещите са безупречни!

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, Екатерина,

За съжаление, доставната цена не само на Biofinity, но и на други продукти се повиши. По тази причина се наложи да променим и нашите.

Milenka

Materiala na tiq leshti e Comfilcon A, ochnata mi lekarka kaza che e mn dobyr. Osven tova se nosi 30 dni.

красимира цветкова

Дъщеря ми носи лещи,поръчвам ги от тук и съм доволна

Тишо

За първи път си купувам лещи от интернет и искам да споделя, че нямам забележки - добра цена, бърза доставка, добро обслужване :)

Милена

Лещите са супер. Взех ги за сина ми, но после реших и аз да пробвам. И двамата сме много доволни и ще ги ползваме и за напред.

vencislav gluharski

ama za6to ne moga da si gi pora4am???