Biofinity (6 лещи)

Безплатна доставка
Гаранция 365
attributesPrimary

понеделник 19.8.

cleaner
blank
Цена на продукта
52.49 лв.
52.49 лв.
Biofinity (6 лещи) - Месечни контактни лещи
Гласували потребители 393

Цена на пакета: 64,13 лв.
Спестяваш: 4,25 лв.
Доставка: Безплатна

Цена на пакета: 67,23 лв.
Спестяваш: 3,25 лв.
Доставка: Безплатна

Контактни лещи Biofinity

Месечни контактни лещи Biofinity от Cooper Vision, произведени от силикон-хидрогел. Модел, осигуряващ оптимален комфорт в динамичното ежедневие – подходящ за продължително носене до 7 дни без отстраняване от окото. Преди да изпробвате този метод на употреба е необходима консултация с Вашия очен специалист.

Основни предимствата на Biofinity:

Заоблени ръбове, увеличаващи комфорта и ограничаващи дразненето при контакт с очите;
Асферична предна повърхност, която подобрява оптичните свойства на контактните лещи в условия на слаба светлина и позволява корекция на по-ниски стойности на астигматизъм и пресбиопия;
Закривена задна част, която помага за по-доброто „лягане“ на лещата върху окото и допълнително допринася за оптималния комфорт при носене;
• Осигуряват естествена влажност, която понижава необходимостта от употребата на капки за очи.

Предлагаме контактните лещи Biofinity и в опаковки от 3 бр., както и единични бройки

Характеристики

Производители: CooperVision
Базова кривина (BC): 8.60
Диаметър (DIA): 14.00
Опаковка: 6 лещи
Пропускливост на кислород: 160 Dk/t
Период на подмяна: 30 дни
Срок на годност: 48 месеца или повече
Съдържание на вода: 48%
Материал на лещите 2: Comfilcon A
Диапазон на диоптри: от -12.00 до +8.00
UV филтър: Не
Мога ли да спя с лещите?: Да

TopVue Air (6 лещи)

Отлично предложение!

Контактните лещи TopVue Air се отличават с отличната си комбинация от висока кислородна пропускливост и високо водно съдържание.

цена: 35.99 лв.
Спестяваш: 16.50 лв.

коментари

Добавете коментар

 • Маргарита Николова

  Здравейте, лещите ги използва дъщеря ми, тя е на 13 години. Използва тази марка от първото слагане на лещи. Много е доволна, а относно цената, просто съм възхитена, няма такива цени никъде другаде. За първи път поръчвам от Вас, но със сигурност ще повторя та дори и потретя. Възхитена съм от бързата доставка.

 • info@leshti.bg

  Много благодарим за хубавите думи и доверието в нас. Стремим се да оставим клиентите ни доволни…като Вас :) Приятен ден!

 • Nikola

  Продуктът ми звучи като сбъдната мечта на едно младо момче! :D

 • Валентина Караджова

  Искам да попитам относно ваш коментар "След отваряне на лещите можете да ги носите един месец, тоест тази опаковка от 6 лещи е за 3 месеца. Екипа на leshti.bg" всъщност това 1месечни лещи ли са или 2 седмични- Биофинити 6 бр...поради това че се чудя дали да поръчам..предпочитам 1 месечни като не спя с тях. моля за отговор

 • info@leshti.bg

  Здравейте, Тези лещи са с период на подмяна един месец. Всяка една от тях. Поздрави, Екипа на leshti.bg

 • М.Маринова

  Предлагате ли комбинирани лещи с - диоптър и малка добавка +

 • info@leshti.bg

  Здравейте, Предполгам, че питате за мултифокални лещи. Можете да ги разгледате тук :
  https://www.leshti.bg/…cal-3-leshti

 • Александър Александров

  Предлагате ли BIOFINITY ENERGYS?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Да, от скоро време предлагаме модела Biofinity Energys. Можете да намерите продукта по този линк.

  Поздрави, екипът на лещи.бг

 • Дарина Гюлева

  Детето ми е на 11 г. с късогледство, ОТ 6 месеца ползва Biofinity coopervision и е много доволна. Понякога усеща леко дразнене в едното око, сякаш лещата й била подгъната. (не е сложена на обратно). МОже ли да ми кажете кой е най-подходящият разтвор и капки за тези лещи. Благодаря!

 • info@leshti.bg

  Здравейте, всички наши разтвори са мултифункционални и са подходящи за всички видове меки контактни леши. Същото важи и за капките. Нашите доволни клиенти препоръчват Renu Sensitive, разтвор за чувствителни очи https://goo.gl/Eqze7i и капки за очи https://goo.gl/BJYPdb. С пожелние за хубав ден!

 • Дарина Гюлева

  Здравейте, може ли да ми кажете, къде на рецептата от офталмолог е посочена кривината на лещата?

 • Милена Милчева

  Най-добрите лещи, които някога съм ползвала!Винаги поръчвам по телефона и тук искам да благодаря на персонала за високата компетентност към предлаганите продукти!Последно смених въпросните лещи с други на Cooper Vision по съвет на момичето с което разговарях и останах наистина положително изненадана, че намерих оптималното за моето око! Благодаря Ви за отзивчивостта!!! Продължавайте все така и напред!

 • Stanislav Mitev

  Сългасен съм, че лещите са най-добрите, които съм ползвал досега. Поръчвам вече за 3ти или 4ти път. Но ми е малко обидно да плащам по източноевропейски стандарт, при положение, че в немския ви сайт са 15 лв по евтини ;)

 • Иван Симеонов

  Здравейте ! Едни от най-добрите контактни лещи, които съм носил, а съм пробвал доста видове. Единствено при последната поръчка останах неприятно изненадан, че 2 комплекта по 3 броя лещи, са 10% по изгодни от "икономичната" опаковка 6 бр. ?!?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Съжалявам за неприятната изненада! Цените на пазара на контактни лещи в голяма степен се определят от производителите, които диктуват трендовете, и понякога нелогичното за клиента ценообразуване има логична причина за тях.

  Поздрави, екипът на leshti.bg

 • Elaiza Hristova

  здравейте, какво е значението з тази кривина 8,6 .. до сега съм използвала само лещи с 8,4 кривина.

 • info@leshti.bg

  Здравейте, Кривината на контактната леща съответства на “извивката на окото” и трябва да копира кривината на роговицата възможно най-точно. 8,6 e кривина, която е по-често срещана, и ако искате да замените с друга Ви препоръчваме да бъде измерна от оптометрист чрез кератометрия по време на преглед. Екипа на leshti.bg

 • Алина Делиева

  Ползвала съм лещи Dailies AquaComfort Plus, но може би заради кривината, което е 8.70 много ми дразнят окото. Сега съм с Dailies TOTAL1 с кривина 8.50 и са ми добре. Но не искам еднодневни, че ми излизат доста скъпо. Защо всички едномесечни са с кривина 8.60 и нагоре? Поръчах си тези в крайна сметка, но се надявам да не ми дразнят очите

 • info@leshti.bg

  Здравейте, изпратили сме Ви имейл. Екипа на leshti.bg

 • Алина Делиева

  Здравейте! след 7 ден, лещите се изхърлят или се поставят за дезинфекция в контейнерчето и се сменят на всеки месец. Или се сменят всяка седмица, че не ми става ясно? Тоест, тази опраковка за 1 месец ли или за 3, тъ като са 6 лещи? Благодаря!

 • info@leshti.bg

  Здравейте,
  Те са проектирани за ежедневно носене ( свалят се вечер и се съхраняват в разтвор през нощта) и се сменят на всеки 4 седмици. Cерията Biofinity, могат да се използват за продължително носене, при което можете да спите с тях в рамките на 7 дни. След отваряне на лещите можете да ги носите един месец, тоест тази опаковка от 6 лещи е за 3 месеца. Екипа на leshti.bg

 • Петя Димитрова

  Привет, до кога е срока на годност на лещи Biofinity от Cooper Vision?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Ние се стремим да доставяме контактни лещи със срок на годност повече от 12 месеца. Ако имате изисквания относно срока на годност на даден продукт с определени параметри, моля напишете ни ги в коментара на поръчката.

  Поздрави, Екипът на Leshti.bg

 • Албена Янакиева

  здравейте, използвам biofiniti na coopervisin от доста време.Много съм доволна.Но въпросът ми е следния променям диоптъра на очите и искам да си поръчам опаковката с 6 лещи понеже е по-изгодно.Можели ако не се почуствам комфортно останалите 5 бр, в опаковка да си ги заменя със стария си диоптър.

 • info@leshti.bg

  Здравейте, г-жо Янакиева,

  Радваме се, че сте доволна от модела на Biofinity. Относно възможността за замяна на отворена кутия, Ви обръщам внимание на нашата Политика за рекламации, където е посочено, че „Съгласно Европейските регулации за здраве и безопасност можем да приемем обратно само неотворени, цели опаковки контактни лещи с ненарушена цялост и в състояние, позволяващо препродажба (незамърсени, ненадраскани, немаркирани, несмачкани)“. Затова Ви съветвам да помолите Вашия оптик за мострена бройка или да поръчате единична бройка Biofinity.

 • Margarita Bonatco

  Здравейте, искам да попитам ,поръчка 150187064 , къде е изпратена? Благодаря

 • info@leshti.bg

  Здравейте, г-жо Бонацо,

  Адресът й е променен с този, който ни посочихте по имейл.

 • Илияна Илиева

  Здравейте, при така завишената цена, можете ли да препоръчате алтернативни лещи с подобна кислородна пропускливост и водно съдържание? Също ми е важно да са подходящи за чувствителни очи. Предпочитам да ги свалям всеки ден и да са едномесечни. Благодаря!

 • info@leshti.bg

  Здравейте, г-жо Илиева,

  Имайте в предвид, че преминаването към нова марка контактни лещи носи риск от неудовлетвореност. Затова е желателно да се консултирате с Вашия офталмолог или оптик винаги преди да изпробвате нови лещи.

  Ако все пак решите да изпробвате нов модел, за TopVue Air важи специално предложение – връщаме Ви парите дори при отворена опаковка (и използван 1 брой от кутия с 3 лещи или 2 броя от кутия с 6).

  Но не може да Ви гарантираме, че ще се чувствате добре с хидрогелния модел на TopVue, след като сте използвала последно четвърто поколение силикон-хигрогелни лещи на CooperVison.

  С пожелание за успешен ден, екипът на лещи.bg.

 • Емилия Николова

  По повод на долния ми коментар, искам да споделя, че все пак не намерих на по-добра цена и си поръчах отново от тук.

 • Емилия Николова

  Здравейте, каква е причината цената да се увеличи с 20лв? Това е доста сериозно увеличение и вместо да ги поръчам, сега ще търся по други сайтове дали нянкъде няма да ги намеря на по-добра цена...Доста жалко,защото бях доволна от услугите Ви

 • info@leshti.bg

  Здравейте, г-жо Николова,

  Много съжалявам, но увеличението на доставната им цена стана причина за тази промяна. Ако ги намерите по-изгодно, моля пишете ни, и ще сменим и нашата, т.к. ние се стремим да бъдем сайта за контактни лещи с най-ниски цена в България.

 • Plamen

  Здравейте искам да попитам пишете,че лещите са асферични ,а на опаковката пише че са сферични.На кой да вярвам?

 • info@leshti.bg

  Здравейте, Пламен,

  Описанието на Biofinity, намиращо се на сайта ни е превод на информацията, публикувана на официалната страница на CooperVision, която може да намерите тук. Там е посочено „Aspheric front surface for sharper vision“.

 • Ани

  Здравейте, Интересуваме имате ли подобни лещи на Bausch+Lomb Ultra. Да ми препоръчате и др модели.

 • info@leshti.bg

  Здравейте, Ани,

  До броени дни ще започнем да предлагаме новия модел на Bausch&Lomb – Ultra, в опаковки от 6 бр., както и единични бройки.

  Вече може да го намерите тук.

 • Здравейте искам да попитам с биофинити може ли да се преспива по дълго от 6 нощи??

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Моделите на Biofinity са одобрени за продължително носене до 7 дни и 6 нощи. Тези на PureVision и Air Optix Night and Day Aqua е възможно да не свалят до 30 дни и 29 нощи.

 • Клиент

  Получих лещите бързо, за което благодаря, но за разлика от първия път, не ми изпратихте подаръка, който ми се полагаше за поръчка над 80 лв...

 • info@leshti.bg

  Здравейте, г-н Чанков,

  Съжалявам много за неприятната ситуация! Причината е, че подаръкът не се добавя автоматично и е необходимо да бъде избран между две опции. Проверих Вашата поръчка, но в нея фигурират само лещите. Обещавам Ви следващия път да Ви изпратим този подарък. Моля, пишете ми, когато направите следващата си поръчка, за да го добавя.

 • Антонина Димова

  Здравейте! Искам да попитам възможно ли е да си поръчам една опаковка с 6 лещи, но с различен диоптър или трябва да си поръчам една кутия с един диоптър и втора, с друг диоптър.

 • info@leshti.bg

  Здравейте, г-жо Димова,

  Всички лещи в опаковките са с един и същ диоптър и параметри. Ако желаете, може да поръчате по-малки кутии с по 3 бр. лещи – Biofinity (3 лещи). От Този модел предлагаме и единични лещи: Biofinity (1 леща).

 • Александър Маринов

  Здравейте. Искам да попитам дали Биофинити са по-добри и удобни от Air Optix Aqua/Day and night. От половин година ползвам на Р оптикс и съм много доволен, но ако тези са по удобни и качествени ще си поръчам от тях. Или може да ме посъветвате нещо друго, но лещата трябва да е много тънка, защото очите са ми чувствителни. Благодаря.

 • info@leshti.bg

  Здравейте, г-н Маринов,

  И двата модела са сред най-предпочитаните марки контактни лещи, но са на различни производители и се различават по някои от параметрите си. Затова е трудно да се направи сравнение, т.к. не съществуват „най-добри лещи“, които да пасват еднакво добре на всяко око. Освен в материала, от който са произведени, разлика има и в големината на лещата (диаметър), водното съдържание (при Biofinity е по-високо – 48%, в сравнение с 24% при Air Optix) и кислородната пропускливост – 175 Dk/t Air Optix на 160 Dk/t при Biofinity). Air Optix са по-малки – 13.80, а Biofinity – 14.00. Ако спите с лещите, имайте предвид, че CooperVision препоръчва да не се спи с Biofinity за повече от 6 нощи, а Air Optix са одобрени за продължително носене до 30 дни. Препоръчваме Ви, ако решите да смените модела, който използвате, първоначално да поръчате единични бройки, за да се убедите, че с новия продукт се чувствате по-добре: Biofinity (1 леща).

 • Адриана

  Пробвала съм над 10 вида лещи и за мен тези са най-добрите. От почти 2 години ползвам само този сайт за лещи, разтвори и капки и съм супер доволна :)

 • Жанет Пашова

  Не съм доволна. 3 лещи ми се скъсаха по ръбовете. Ползвала съм ги около 2 седмици. Освен това след известно време носене се усеща боцкане, защото очите ми изсъхват. Не е характерно за лещи с толкова високо водно съдържание.

 • info@leshti.bg

  Здравейте, г-жо Пашова,

  Много съжаляваме за възникналото неудобство! Изпратили сме Ви email. Моля, отговорете ни, за да можем да разрешим този проблем възможно най-скоро.

 • К. Л.

  Овлажняващият агент на Биофинити по-добър ли е от този на останалите марки?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Овлажняващият агент на Biofinity спомага за задържането на влагата в лещата, а също така осигурява висока кислородна пропускливост – 160 Dk/t. Това са два от основните фактори, осигуряващи комфорта при носене на контактни лещи и прави Biofinity предпочитан модел контактни лещи.

 • Валентин Стефанов

  Лещите се използват по 2 на месец и следователно 6 лещи са за 3 месеца,нали?.

 • info@leshti.bg

  Здравейте, г-н Стефанов,

  Правилно сте разбрал. Biofinity са едномесечни лещи, което означава, че са с месечен период на подмяна. Ако диоптърът Ви е един и същ и на двете очи, може да поръчате само една кутия с 6 лещи и да я използвате 3 месеца.

 • Светли Иванов

  Пак ще купя...този път и апликатор, дано има указания към него

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  В случай, че имате затруднения с използването му, Ви съветваме да разгледате в Youtube видеа, в които се указва начина му на употреба.

 • Александър

  И аз бях скиптичен за качествата на лещите, защото цената е наистина уникално ниска, но за 3ти път си купувам от вас, плащам 3 пъти по-малко отколкото от друг сайт и съм много доволен.

 • Север Атанасов

  Здравейте, Biofinity контактни лещи, които продавате онлайн сущите ли са като Биофинити, които се продават в оптика?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Разбира се, продаваме оригинални контакни лещи. Имаме сключен договор с производителя CooperVision.

  Поздрави, Лещи.бг

 • София

  от тези лещи съм най-доволна. Ползвала съм какво ли не. Чувствам се най-добре и ми харесва как очите ми се чувстват в естествената си среда. Дори самата структура на лещите Biofitnity е различна.

 • Ваня

  Аз ползвам асферични силикон хидрогелни лещи Biofinity от един месец и съм много доволна, също така са с много висока пропускливост на кислорода.

 • Никол Янкова

  Това са единствените лещи, с които се чувствам добре. Тъпото е, че нямат UV филтър. Сайта иначе става, цените са ок.

 • Мирела

  Най-добрите лещи, които съм ползвала. Определно препоръчвам. Поръчката ми дойде много бързо.

 • Милен Николов

  Доволен съм от лещите, от доставката, от всичко.

 • Огнян Василев

  Абсолютно най-добрите меки лещи, особено за чувствителни очи. И много добро отношение към клиентите от екипа! Живи, здрави и успехи! Огнян

 • info@leshti.bg

  Благодарим Ви за топлите думи! Весели празници и на Вас.

 • Стоян Найденов

  Предписаха ми диоптър за лещи и офталмолога ми препоръча тези лещи. Доволен съм от тях и от сайта. Изключително съм доволен отношението.

 • Тодор Василев

  От 08.12.2015г. съм поръчал лещите -поръчка №194066 и все още не съм ги получил! Досега винаги сте били коректни и се надявам най-после да ги получа!

 • Георги Николов

  Вече доста време ги изполвам. Но пиша, зашото ме изненадаха с подарък. Много мило от ваша страна.

 • Iliya Marinov

  Дълго време не можех да си намеря лещи за астегматизма, тъй като имам много ниски параметри. Но откакто ги пробвах определно е много по-добре с тях.

 • Luisa

  Не мога да не напиша за качествата на тези лещи. Уникални са! Синът ми е с късогледство на 11 години е и се чувства перфектно с тях. Използва ги и когато плува. Пробвали сме и с други модели, но от водата в басейна се разместват и усеща дискомфорт.

 • info@leshti.bg

  Благодарим за позитивното мнение.

  Много важно е да имате предвид, че плуването с лещи е опасно и не трябва да се прави – нито да се плува, нито да се купи, нито да се влиза в морето.

  Рискът е в това, че може да попадне бактерия или микроб между лещата и окото и това да предизвика инфекция. Има случай, в които инфекцията се усложнява и лечението може да е много трудно и с трайни последници за зрението на вашият син. Не искам да Ви плашим – тези случай са рядки, но определено не допускайте този ненужен риск.

  Поздрави

 • Павел Григоров

  За мен това са най-хубавите лещи, които съм носил, а ползвам лещи от 10 години!

 • Иглика

  Здравейте, Аз имам късогледство и препоръчвам лещите произведени от CooperVision заради тяхното качество :)

 • Eleonora Vasileva

  Здравейте! Препоръчайте ми разтвор за тези лещи, защото вече се обърквам като чета описанието на всички разтвори!

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Ние бихме Ви препоръчали разтвора Gelone:

  http://www.leshti.bg/gelone.html

  Той съдържа натриев хиалуронат, който гарантира добра лубрикация през целия ден на носене.

  Поздрави

 • Тишо

  Могат ли лещите да предизвикат алергия?

 • info@leshti.bg

  До момента до нас не е достигала никаква информация за това лещите да могат да предизвикат алергия. Но ако лещите не са почистени правилно се натрупват депозити на повърхността на лещите и тези депозити могат да предизвикат алергична реакция. Също така не е хубаво да носите лещи ако очите ви са подути!

 • Иван

  @Диляна, аз бих те посъветвал да пробваш лещите TopVue Dialy - много са удобни, а и цената им е доста атрактивна.

 • Диляна

  Здравейте, Ползвам Biofinity с кривина 8,6 и диаметър 14. Искам да си взема еднодневни лещи, които да ползвам от време на време. Можете ли да ми препоръчате някой модел?

 • info@leshti.bg

  Здравейте, благодарим за въпроса Ви. За избор на еднодневни лещи трябва да се консултирате с очен специалист. Трудно е да сме сигурни, кой модел лещи ще Ви гарантира максимален комфорт. При консултацията с очне лекар избягвате риска да закупите лещи, които да не са Ви комфортни. Кривината и диаметъра не са единствените фактори, които определят избора на лещи. чувствителността на окото и начина на употреба също оказват влияние, което се отразява в избора на лещи с дадено водно съдържание и пропускливост на кислород.

  Ако имате други въпроси не се колебайте да ни пишете.

  Поздрави

 • Антон

  Напълно съм удовлетворен от тези лещи. Използвам ги от 3 години и до ега не съм имал никакъв проблем. Тук са на най-ниската цена особено когато ми изпратят и купон за намаление.

 • Георги Христов

  Най-хубавите лещи, които съм пробвал. Нося ги по няколко седмици без да ги сваля от очите, което може да е много удобно когато пътуваш или имаш дълъг и напрегнат ден.

 • Мег

  Здравейте, интересувам се дали има цветни лещи с диоптър?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Всички цветни лещи с диоптри може да намерите на следната страница:

  http://www.leshti.bg/…-dioptr.html

  Поздрави

 • Teodor

  Пробвал съм много различни видоде лещи и тези определено са най-добрите!

 • Emi

  Здравейте, защо на блистера, който е на снимката никъде не е изписано, че лещата е Biofinity? Използвам само този вид лещи и досега винаги са пристигали с брандирана марка върху опаковката. И наистина ли това е цената за 6 броя лещи ?!?

 • info@leshti.bg

  Здравейте Еми,

  Имайки предвид цените на контактни лещи в Българските оптики и онлайн магазини е нормално да имате съмнение в оригиналност на нашите продукти, които са много по-евтини.

  За ваше успокоение можем да ви уверим, че закупуваме нашите продукти от Официални представители на фирмата прозиводител и те идват със съответната декларация за съответствие. Продава лещите Biofinity в над 10 европейски държави и това е един от най-успешният продукт.

  Ако имате каквито и да е въпроси не се колебайте да ни пишете на info@leshti.bg за по-бърз отговор

  Поздрави

 • Miro

  Zdraveite iskam da popitam, vazmojno li e da si poracham opakovka ot 6 leshti s 2 razlichni dioptara i za kolko dena pristigat, jiveq vav Varna

Biofinity (6 лещи)

Biofinity (6 лещи)

Biofinity (6 лещи)

52.49 лв.

На склад > 200 бр.