0 лв.

Продукти в кошницата:

Вашата кошница е празна

Покажи кошницата

Biofinity (6 лещи)

52.49 лв.
94%
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: вторник 29.9.
Добави
14,74 лв.
Безплатна Доставка
52.49 лв.
Отлично
предложение
Безплатна
доставка
Любими

TopVue Air (6 лещи)

В наличност
    Контактните лещи TopVue Air се отличават с отличната си комбинация от висока кислородна пропускливост и високо водно съдържание.
цена: 35.99 лв.
Отлично
предложение

Сподели своето впечатление (60)

Сподели своето впечатление

Biofinity Cooper vision 6 лещи

Борислава

Вчера получих лещите си и съм много доволна от тях! Нямам дразнене, местене или сълзене, което за мен е много важно. Надявам се да нямам проблеми за в бъдеще и да стана ваша редовна клиента!

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, много благодарим за прекрасния отзив. Надяваме се и ние да нямате никакви проблеми и дискомфорт и да останете щастлива дългогодишна клиентка на Leshti.bg Благодарим

Разтвор?

Ралица

Здравейте! Конкретният модел лещи може ли да бъде изплозван с различен от препоръчания за добавяне разтвор (например с Opti free)? Благодаря Ви :)

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, можете да използвате лещите с всеки мултифункционален разтвор.

Коментар

Петър Николов

Любимите ми лещи до преди около година...ползвам ги повече от 10 години и имам чувството, че напоследък качеството рязко спадна. Преид ми се е случвало просто да забравя кога съм ги слагал - никакъв дискомфорт дори и след 2 месеца носене. Последните пратки обаче след 2 седмици се появява неприятно усещане, което след третата става вече нетърпимо. Прекарвам по повече от 10-12 часа пред монитора на ден и за мен това бяха перфектните лещи, като съм ги препоръчвал на много хора. Наистина жалко ако призводителя е понижил качеството.

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, Много съжаляваме за разочарованието. Ако имате останали лещи, моля изпратете ни ги , за да ги подложим на проверка и уведомим производителя.

Коментар

Росица Вълева

Най-добрите лещи на пазара,уникално удобни и цената е изключително приемлива.Благодаря на екипа за коректното отношение,за бързото обслужване и че се грижат за нас.Поръчвам си,вече четвърта година от leshti.bg Поздрави

Отговор

info@leshti.bg

Благодарм Ви и ние за доверието :)

Коментар

Илия

здравейте, искам да попитам дали в този пакет от 6 лещи мога да поръчам 3 от един диоптър и 3 от друг, защото ми се разминават диоптрите на 2те очи.

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте. Опаковка от 6 лещи не може да бъде разделена. Ако се нуждаете от различни диоптри то трябва да закупите две опаковки или две опаковки от по 3 лещи. https://www.leshti.bg/…ity-3-leshti

Коментар

Маргарита Николова

Здравейте, лещите ги използва дъщеря ми, тя е на 13 години. Използва тази марка от първото слагане на лещи. Много е доволна, а относно цената, просто съм възхитена, няма такива цени никъде другаде. За първи път поръчвам от Вас, но със сигурност ще повторя та дори и потретя. Възхитена съм от бързата доставка.

Отговор

info@leshti.bg

Много благодарим за хубавите думи и доверието в нас. Стремим се да оставим клиентите ни доволни…като Вас :) Приятен ден!

Коментар

Nikola

Продуктът ми звучи като сбъдната мечта на едно младо момче! :D

Коментар

Валентина Караджова

Искам да попитам относно ваш коментар "След отваряне на лещите можете да ги носите един месец, тоест тази опаковка от 6 лещи е за 3 месеца. Екипа на leshti.bg" всъщност това 1месечни лещи ли са или 2 седмични- Биофинити 6 бр...поради това че се чудя дали да поръчам..предпочитам 1 месечни като не спя с тях. моля за отговор

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, Тези лещи са с период на подмяна един месец. Всяка една от тях. Поздрави, Екипа на leshti.bg

Коментар

М.Маринова

Предлагате ли комбинирани лещи с - диоптър и малка добавка +

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, Предполгам, че питате за мултифокални лещи. Можете да ги разгледате тук :
https://www.leshti.bg/…cal-3-leshti

Коментар

Александър Александров

Предлагате ли BIOFINITY ENERGYS?

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте,

Да, от скоро време предлагаме модела Biofinity Energys. Можете да намерите продукта по този линк.

Поздрави, екипът на лещи.бг

Коментар

Дарина Гюлева

Детето ми е на 11 г. с късогледство, ОТ 6 месеца ползва Biofinity coopervision и е много доволна. Понякога усеща леко дразнене в едното око, сякаш лещата й била подгъната. (не е сложена на обратно). МОже ли да ми кажете кой е най-подходящият разтвор и капки за тези лещи. Благодаря!

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, всички наши разтвори са мултифункционални и са подходящи за всички видове меки контактни леши. Същото важи и за капките. Нашите доволни клиенти препоръчват Renu Sensitive, разтвор за чувствителни очи https://goo.gl/Eqze7i и капки за очи https://goo.gl/BJYPdb. С пожелние за хубав ден!

Коментар

Дарина Гюлева

Здравейте, може ли да ми кажете, къде на рецептата от офталмолог е посочена кривината на лещата?

Коментар

Милена Милчева

Най-добрите лещи, които някога съм ползвала!Винаги поръчвам по телефона и тук искам да благодаря на персонала за високата компетентност към предлаганите продукти!Последно смених въпросните лещи с други на Cooper Vision по съвет на момичето с което разговарях и останах наистина положително изненадана, че намерих оптималното за моето око! Благодаря Ви за отзивчивостта!!! Продължавайте все така и напред!

Коментар

Stanislav Mitev

Сългасен съм, че лещите са най-добрите, които съм ползвал досега. Поръчвам вече за 3ти или 4ти път. Но ми е малко обидно да плащам по източноевропейски стандарт, при положение, че в немския ви сайт са 15 лв по евтини ;)

Коментар

Иван Симеонов

Здравейте ! Едни от най-добрите контактни лещи, които съм носил, а съм пробвал доста видове. Единствено при последната поръчка останах неприятно изненадан, че 2 комплекта по 3 броя лещи, са 10% по изгодни от "икономичната" опаковка 6 бр. ?!?

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте,

Съжалявам за неприятната изненада! Цените на пазара на контактни лещи в голяма степен се определят от производителите, които диктуват трендовете, и понякога нелогичното за клиента ценообразуване има логична причина за тях.

Поздрави, екипът на leshti.bg

Коментар

Elaiza Hristova

здравейте, какво е значението з тази кривина 8,6 .. до сега съм използвала само лещи с 8,4 кривина.

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, Кривината на контактната леща съответства на “извивката на окото” и трябва да копира кривината на роговицата възможно най-точно. 8,6 e кривина, която е по-често срещана, и ако искате да замените с друга Ви препоръчваме да бъде измерна от оптометрист чрез кератометрия по време на преглед. Екипа на leshti.bg

Коментар

Алина Делиева

Ползвала съм лещи Dailies AquaComfort Plus, но може би заради кривината, което е 8.70 много ми дразнят окото. Сега съм с Dailies TOTAL1 с кривина 8.50 и са ми добре. Но не искам еднодневни, че ми излизат доста скъпо. Защо всички едномесечни са с кривина 8.60 и нагоре? Поръчах си тези в крайна сметка, но се надявам да не ми дразнят очите

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, изпратили сме Ви имейл. Екипа на leshti.bg

Коментар

Алина Делиева

Здравейте! след 7 ден, лещите се изхърлят или се поставят за дезинфекция в контейнерчето и се сменят на всеки месец. Или се сменят всяка седмица, че не ми става ясно? Тоест, тази опраковка за 1 месец ли или за 3, тъ като са 6 лещи? Благодаря!

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте,
Те са проектирани за ежедневно носене ( свалят се вечер и се съхраняват в разтвор през нощта) и се сменят на всеки 4 седмици. Cерията Biofinity, могат да се използват за продължително носене, при което можете да спите с тях в рамките на 7 дни. След отваряне на лещите можете да ги носите един месец, тоест тази опаковка от 6 лещи е за 3 месеца. Екипа на leshti.bg

Коментар

Петя Димитрова

Привет, до кога е срока на годност на лещи Biofinity от Cooper Vision?

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте,

Ние се стремим да доставяме контактни лещи със срок на годност повече от 12 месеца. Ако имате изисквания относно срока на годност на даден продукт с определени параметри, моля напишете ни ги в коментара на поръчката.

Поздрави, Екипът на Leshti.bg

Коментар

Албена Янакиева

здравейте, използвам biofiniti na coopervisin от доста време.Много съм доволна.Но въпросът ми е следния променям диоптъра на очите и искам да си поръчам опаковката с 6 лещи понеже е по-изгодно.Можели ако не се почуствам комфортно останалите 5 бр, в опаковка да си ги заменя със стария си диоптър.

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, г-жо Янакиева,

Радваме се, че сте доволна от модела на Biofinity. Относно възможността за замяна на отворена кутия, Ви обръщам внимание на нашата Политика за рекламации, където е посочено, че „Съгласно Европейските регулации за здраве и безопасност можем да приемем обратно само неотворени, цели опаковки контактни лещи с ненарушена цялост и в състояние, позволяващо препродажба (незамърсени, ненадраскани, немаркирани, несмачкани)“. Затова Ви съветвам да помолите Вашия оптик за мострена бройка или да поръчате единична бройка Biofinity.

Коментар

Margarita Bonatco

Здравейте, искам да попитам ,поръчка 150187064 , къде е изпратена? Благодаря

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, г-жо Бонацо,

Адресът й е променен с този, който ни посочихте по имейл.

Коментар

Илияна Илиева

Здравейте, при така завишената цена, можете ли да препоръчате алтернативни лещи с подобна кислородна пропускливост и водно съдържание? Също ми е важно да са подходящи за чувствителни очи. Предпочитам да ги свалям всеки ден и да са едномесечни. Благодаря!

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, г-жо Илиева,

Имайте в предвид, че преминаването към нова марка контактни лещи носи риск от неудовлетвореност. Затова е желателно да се консултирате с Вашия офталмолог или оптик винаги преди да изпробвате нови лещи.

Ако все пак решите да изпробвате нов модел, за TopVue Air важи специално предложение – връщаме Ви парите дори при отворена опаковка (и използван 1 брой от кутия с 3 лещи или 2 броя от кутия с 6).

Но не може да Ви гарантираме, че ще се чувствате добре с хидрогелния модел на TopVue, след като сте използвала последно четвърто поколение силикон-хигрогелни лещи на CooperVison.

С пожелание за успешен ден, екипът на лещи.bg.

Коментар

Емилия Николова

По повод на долния ми коментар, искам да споделя, че все пак не намерих на по-добра цена и си поръчах отново от тук.

Коментар

Емилия Николова

Здравейте, каква е причината цената да се увеличи с 20лв? Това е доста сериозно увеличение и вместо да ги поръчам, сега ще търся по други сайтове дали нянкъде няма да ги намеря на по-добра цена...Доста жалко,защото бях доволна от услугите Ви

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, г-жо Николова,

Много съжалявам, но увеличението на доставната им цена стана причина за тази промяна. Ако ги намерите по-изгодно, моля пишете ни, и ще сменим и нашата, т.к. ние се стремим да бъдем сайта за контактни лещи с най-ниски цена в България.

Коментар

Plamen

Здравейте искам да попитам пишете,че лещите са асферични ,а на опаковката пише че са сферични.На кой да вярвам?

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, Пламен,

Описанието на Biofinity, намиращо се на сайта ни е превод на информацията, публикувана на официалната страница на CooperVision, която може да намерите тук. Там е посочено „Aspheric front surface for sharper vision“.

Коментар

Ани

Здравейте, Интересуваме имате ли подобни лещи на Bausch+Lomb Ultra. Да ми препоръчате и др модели.

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, Ани,

До броени дни ще започнем да предлагаме новия модел на Bausch&Lomb – Ultra, в опаковки от 6 бр., както и единични бройки.

Вече може да го намерите тук.

Коментар

Anonymous

Здравейте искам да попитам с биофинити може ли да се преспива по дълго от 6 нощи??

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте,

Моделите на Biofinity са одобрени за продължително носене до 7 дни и 6 нощи. Тези на PureVision и Air Optix Night and Day Aqua е възможно да не свалят до 30 дни и 29 нощи.

Коментар

Клиент

Получих лещите бързо, за което благодаря, но за разлика от първия път, не ми изпратихте подаръка, който ми се полагаше за поръчка над 80 лв...

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, г-н Чанков,

Съжалявам много за неприятната ситуация! Причината е, че подаръкът не се добавя автоматично и е необходимо да бъде избран между две опции. Проверих Вашата поръчка, но в нея фигурират само лещите. Обещавам Ви следващия път да Ви изпратим този подарък. Моля, пишете ми, когато направите следващата си поръчка, за да го добавя.

Коментар

Антонина Димова

Здравейте! Искам да попитам възможно ли е да си поръчам една опаковка с 6 лещи, но с различен диоптър или трябва да си поръчам една кутия с един диоптър и втора, с друг диоптър.

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, г-жо Димова,

Всички лещи в опаковките са с един и същ диоптър и параметри. Ако желаете, може да поръчате по-малки кутии с по 3 бр. лещи – Biofinity (3 лещи). От Този модел предлагаме и единични лещи: .

Коментар

Александър Маринов

Здравейте. Искам да попитам дали Биофинити са по-добри и удобни от Air Optix Aqua/Day and night. От половин година ползвам на Р оптикс и съм много доволен, но ако тези са по удобни и качествени ще си поръчам от тях. Или може да ме посъветвате нещо друго, но лещата трябва да е много тънка, защото очите са ми чувствителни. Благодаря.

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, г-н Маринов,

И двата модела са сред най-предпочитаните марки контактни лещи, но са на различни производители и се различават по някои от параметрите си. Затова е трудно да се направи сравнение, т.к. не съществуват „най-добри лещи“, които да пасват еднакво добре на всяко око. Освен в материала, от който са произведени, разлика има и в големината на лещата (диаметър), водното съдържание (при Biofinity е по-високо – 48%, в сравнение с 24% при Air Optix) и кислородната пропускливост – 175 Dk/t Air Optix на 160 Dk/t при Biofinity). Air Optix са по-малки – 13.80, а Biofinity – 14.00. Ако спите с лещите, имайте предвид, че CooperVision препоръчва да не се спи с Biofinity за повече от 6 нощи, а Air Optix са одобрени за продължително носене до 30 дни. Препоръчваме Ви, ако решите да смените модела, който използвате, първоначално да поръчате единични бройки, за да се убедите, че с новия продукт се чувствате по-добре: .

Коментар

Адриана

Пробвала съм над 10 вида лещи и за мен тези са най-добрите. От почти 2 години ползвам само този сайт за лещи, разтвори и капки и съм супер доволна :)

Коментар

Жанет Пашова

Не съм доволна. 3 лещи ми се скъсаха по ръбовете. Ползвала съм ги около 2 седмици. Освен това след известно време носене се усеща боцкане, защото очите ми изсъхват. Не е характерно за лещи с толкова високо водно съдържание.

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, г-жо Пашова,

Много съжаляваме за възникналото неудобство! Изпратили сме Ви email. Моля, отговорете ни, за да можем да разрешим този проблем възможно най-скоро.

Коментар

К. Л.

Овлажняващият агент на Биофинити по-добър ли е от този на останалите марки?

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте,

Овлажняващият агент на Biofinity спомага за задържането на влагата в лещата, а също така осигурява висока кислородна пропускливост – 160 Dk/t. Това са два от основните фактори, осигуряващи комфорта при носене на контактни лещи и прави Biofinity предпочитан модел контактни лещи.

Коментар

Валентин Стефанов

Лещите се използват по 2 на месец и следователно 6 лещи са за 3 месеца,нали?.

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, г-н Стефанов,

Правилно сте разбрал. Biofinity са едномесечни лещи, което означава, че са с месечен период на подмяна. Ако диоптърът Ви е един и същ и на двете очи, може да поръчате само една кутия с 6 лещи и да я използвате 3 месеца.

Коментар

Светли Иванов

Пак ще купя...този път и апликатор, дано има указания към него

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте,

В случай, че имате затруднения с използването му, Ви съветваме да разгледате в Youtube видеа, в които се указва начина му на употреба.

Коментар

Александър

И аз бях скиптичен за качествата на лещите, защото цената е наистина уникално ниска, но за 3ти път си купувам от вас, плащам 3 пъти по-малко отколкото от друг сайт и съм много доволен.

Коментар

Север Атанасов

Здравейте, Biofinity контактни лещи, които продавате онлайн сущите ли са като Биофинити, които се продават в оптика?

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте,

Разбира се, продаваме оригинални контакни лещи. Имаме сключен договор с производителя CooperVision.

Поздрави, Лещи.бг

Коментар

София

от тези лещи съм най-доволна. Ползвала съм какво ли не. Чувствам се най-добре и ми харесва как очите ми се чувстват в естествената си среда. Дори самата структура на лещите Biofitnity е различна.

Коментар

Ваня

Аз ползвам асферични силикон хидрогелни лещи Biofinity от един месец и съм много доволна, също така са с много висока пропускливост на кислорода.

Коментар

Никол Янкова

Това са единствените лещи, с които се чувствам добре. Тъпото е, че нямат UV филтър. Сайта иначе става, цените са ок.

Коментар

Мирела

Най-добрите лещи, които съм ползвала. Определно препоръчвам. Поръчката ми дойде много бързо.

Коментар

Милен Николов

Доволен съм от лещите, от доставката, от всичко.

Коментар

Огнян Василев

Абсолютно най-добрите меки лещи, особено за чувствителни очи. И много добро отношение към клиентите от екипа! Живи, здрави и успехи! Огнян

Отговор

info@leshti.bg

Благодарим Ви за топлите думи! Весели празници и на Вас.

Коментар

Стоян Найденов

Предписаха ми диоптър за лещи и офталмолога ми препоръча тези лещи. Доволен съм от тях и от сайта. Изключително съм доволен отношението.

Коментар

Тодор Василев

От 08.12.2015г. съм поръчал лещите -поръчка №194066 и все още не съм ги получил! Досега винаги сте били коректни и се надявам най-после да ги получа!

Коментар

Георги Николов

Вече доста време ги изполвам. Но пиша, зашото ме изненадаха с подарък. Много мило от ваша страна.

Коментар

Iliya Marinov

Дълго време не можех да си намеря лещи за астегматизма, тъй като имам много ниски параметри. Но откакто ги пробвах определно е много по-добре с тях.

Коментар

Luisa

Не мога да не напиша за качествата на тези лещи. Уникални са! Синът ми е с късогледство на 11 години е и се чувства перфектно с тях. Използва ги и когато плува. Пробвали сме и с други модели, но от водата в басейна се разместват и усеща дискомфорт.

Отговор

info@leshti.bg

Благодарим за позитивното мнение.

Много важно е да имате предвид, че плуването с лещи е опасно и не трябва да се прави – нито да се плува, нито да се купи, нито да се влиза в морето.

Рискът е в това, че може да попадне бактерия или микроб между лещата и окото и това да предизвика инфекция. Има случай, в които инфекцията се усложнява и лечението може да е много трудно и с трайни последници за зрението на вашият син. Не искам да Ви плашим – тези случай са рядки, но определено не допускайте този ненужен риск.

Поздрави

Коментар

Павел Григоров

За мен това са най-хубавите лещи, които съм носил, а ползвам лещи от 10 години!

Коментар

Иглика

Здравейте, Аз имам късогледство и препоръчвам лещите произведени от CooperVision заради тяхното качество :)

Коментар

Eleonora Vasileva

Здравейте! Препоръчайте ми разтвор за тези лещи, защото вече се обърквам като чета описанието на всички разтвори!

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте,

Ние бихме Ви препоръчали разтвора Gelone:

http://www.leshti.bg/gelone.html

Той съдържа натриев хиалуронат, който гарантира добра лубрикация през целия ден на носене.

Поздрави

Коментар

Тишо

Могат ли лещите да предизвикат алергия?

Отговор

info@leshti.bg

До момента до нас не е достигала никаква информация за това лещите да могат да предизвикат алергия. Но ако лещите не са почистени правилно се натрупват депозити на повърхността на лещите и тези депозити могат да предизвикат алергична реакция. Също така не е хубаво да носите лещи ако очите ви са подути!

Коментар

Иван

@Диляна, аз бих те посъветвал да пробваш лещите TopVue Dialy - много са удобни, а и цената им е доста атрактивна.

Коментар

Диляна

Здравейте, Ползвам Biofinity с кривина 8,6 и диаметър 14. Искам да си взема еднодневни лещи, които да ползвам от време на време. Можете ли да ми препоръчате някой модел?

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, благодарим за въпроса Ви. За избор на еднодневни лещи трябва да се консултирате с очен специалист. Трудно е да сме сигурни, кой модел лещи ще Ви гарантира максимален комфорт. При консултацията с очне лекар избягвате риска да закупите лещи, които да не са Ви комфортни. Кривината и диаметъра не са единствените фактори, които определят избора на лещи. чувствителността на окото и начина на употреба също оказват влияние, което се отразява в избора на лещи с дадено водно съдържание и пропускливост на кислород.

Ако имате други въпроси не се колебайте да ни пишете.

Поздрави

Коментар

Антон

Напълно съм удовлетворен от тези лещи. Използвам ги от 3 години и до ега не съм имал никакъв проблем. Тук са на най-ниската цена особено когато ми изпратят и купон за намаление.

Коментар

Георги Христов

Най-хубавите лещи, които съм пробвал. Нося ги по няколко седмици без да ги сваля от очите, което може да е много удобно когато пътуваш или имаш дълъг и напрегнат ден.

Коментар

Мег

Здравейте, интересувам се дали има цветни лещи с диоптър?

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте,

Всички цветни лещи с диоптри може да намерите на следната страница:

http://www.leshti.bg/…-dioptr.html

Поздрави

Коментар

Teodor

Пробвал съм много различни видоде лещи и тези определено са най-добрите!

Коментар

Emi

Здравейте, защо на блистера, който е на снимката никъде не е изписано, че лещата е Biofinity? Използвам само този вид лещи и досега винаги са пристигали с брандирана марка върху опаковката. И наистина ли това е цената за 6 броя лещи ?!?

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте Еми,

Имайки предвид цените на контактни лещи в Българските оптики и онлайн магазини е нормално да имате съмнение в оригиналност на нашите продукти, които са много по-евтини.

За ваше успокоение можем да ви уверим, че закупуваме нашите продукти от Официални представители на фирмата прозиводител и те идват със съответната декларация за съответствие. Продава лещите Biofinity в над 10 европейски държави и това е един от най-успешният продукт.

Ако имате каквито и да е въпроси не се колебайте да ни пишете на info@leshti.bg за по-бърз отговор

Поздрави

Коментар

Miro

Zdraveite iskam da popitam, vazmojno li e da si poracham opakovka ot 6 leshti s 2 razlichni dioptara i za kolko dena pristigat, jiveq vav Varna

Изгодни пакети
цена: 64.13 лв. Спестяваш: 4.25 лв.
цена: 67.23 лв. Спестяваш: 3.25 лв.

Контактни лещи Biofinity

Месечни контактни лещи Biofinity от Cooper Vision, произведени от силикон-хидрогел. Модел, осигуряващ оптимален комфорт в динамичното ежедневие – подходящ за продължително носене до 7 дни без отстраняване от окото. Преди да изпробвате този метод на употреба е необходима консултация с Вашия очен специалист.

Основни предимствата на Biofinity:

Заоблени ръбове, увеличаващи комфорта и ограничаващи дразненето при контакт с очите;
Асферична предна повърхност, която подобрява оптичните свойства на контактните лещи в условия на слаба светлина и позволява корекция на по-ниски стойности на астигматизъм и пресбиопия;
Закривена задна част, която помага за по-доброто „лягане“ на лещата върху окото и допълнително допринася за оптималния комфорт при носене;
• Осигуряват естествена влажност, която понижава необходимостта от употребата на капки за очи.

Предлагаме контактните лещи Biofinity и в опаковки от 3 бр., както и единични бройки

Характеристики
Производители: CooperVision
Базова кривина (BC): 8.60
Диаметър (DIA): 14.00
Опаковка: 6 лещи
Срок на годност: 12 месеца или повече
Пропускливост на кислород: 160 Dk/t
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 48%
Име на продукт: Biofinity
Материал на лещите 2: Comfilcon A
Диапазон на диоптри: от -12.00 до +8.00
UV филтър: Не
Мога ли да спя с лещите?: Да