Biofinity Multifocal (3 лещи)

60.59 лв.
93% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: понеделник 18.10. Stock day info: Tomorrow 18. октомври Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched Изберете параметрите
Добави
14.74 лв.
Безплатна Доставка
60.59 лв.
Изгодни пакети

Месечни мултифокални лещи за потребителите, които страдат от пресбиопия в опаковки от 3 броя от CooperVision.

Технология Aquaform ® Comfort ™

С тази технология, Biofinity Мultifocal поддържа висока влажност и противодейства на сухотата на очите, която много често настъпва с възрастта. Високото качество на материала, от който са изработени тези лещи, прави излишна употребата на капки за очи. Проблемите с фокусирането на близко или далеч и замъглена визия при здрач могат да се отразят негативно на вашето всекидневие. С мултифокалните лещи Biofinity ще виждате ясно на близо, далеч, без да правите компромис между комфорта и качеството на зрението Ви.

Технология Balanced Progressive™

Благодарение на тази технология, CooperVision ви предлага високо качество на вашето зрение. Усъвършенстваният дизайн има множество зони за корекция на зрението, което ви позволява да виждате ясно наблизо, на средни разстояния и на далеч.

Предлагаме този модел и в опаковки по 6 лещи. Не забравяйте да изберете любимия си разтвор за дезинфекция, почистване и съхраняване на лещите си.

Характеристики
Производители: CooperVision
Базова кривина (BC): 8.60
Диаметър (DIA): 14.00
Опаковка: 3 лещи
Добавен диоптър (Add): +1.00 D, +1.00 N, +1.50 D, +1.50 N, +2.00 D, +2.00 N, +2.50 D, +2.50 N
Срок на годност: 12 месеца или повече
Пропускливост на кислород: 142 Dk/t
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 48%
Име на продукт: Biofinity Multifocal
Материал на лещите 2: Comfilcon A
Диапазон на диоптри: от -10.00 до +6.00
UV филтър: Не
Мога ли да спя с лещите?: Да
Отлично
предложение
Любими

TopVue Air Multifocal (3 лещи)

В наличност
    Създадени по иновативна технология силикон-хидрогелните контактни лещи TopVue Air Multifocal са с висока кислородна пропускливост и водно съдържание.
цена: 31.79 лв.
Отлично
предложение

Сподели своето впечатление (2)

Сподели своето впечатление

Илиян Кръстев

Здравейте.Какви мултифокални лещи трябва да си поръчам при положение че имам очила за близо -3.00 и за далеко +1.5. Благодаря ви предварително.

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, моля изпратете ни рецепта на имейл info@leshti.bg и ние ще я предоставим на нашия оптик за съвет. Поздрави

Ирина Гетова

Здравейте, имам рецепта за очила - прогресив: дясно око: далече: -1,5; близо: -0,25; ляво око: далече: -1,75; близо: -0,5. Какъв диоптър лещи да избера и как да определя доминантно и недоминантно око.

Отговор

info@leshti.bg

Добър ден, г-жо Гетова,

Лещата за дясното Ви око ще е с диоптър -1,50 и добавен диоптър +1,25, а на лявото око с диоптър -1,75 и добавен диоптър +1,25.

За определяне на доминантно око Ви съветваме да се обърнете към оптик. Другият вариант е да направите някой от тестовете в интернет, но имайте предвид, че те не могат да заменят прегледа при лекар.

Т.к. Biofinity Multifocal не се предлага добавен диоптър +1,25, най-добре се консултирайте с Вашия лекар, който ще определи най-подходящия за Вас.

С пожелание за хубав ден, Лещи.bg.