Biofinity Toric (3 лещи)

Безплатна доставка

Biofinity Toric са торични лещи, създадени от последно поколение силикон-хидрогелен материал Comfilcon A с Aquaform технология, гарантираща по-дълга хидтарация и целодневен комфорт за бистър поглед и здрави очи.

attributesPrimary

понеделник 17.6.

cleaner
blank
Цена на продукта
38.99 лв.
38.99 лв.
Biofinity Toric (3 лещи) - Торични лещи
Гласували потребители 166

Цена на пакета: 53,73 лв.
Спестяваш: 3,25 лв.
Доставка: Безплатна

Цена на пакета: 50,63 лв.
Спестяваш: 4,25 лв.
Доставка: Безплатна

Biofinity Toric

Biofinity Toric са меки торични контактни лещи с месечен период на подмяна от CooperVision за корекция на астигматизъм.

Моделът Biofinity Toric предлага подобрена технология за стабилизация Optimized Lens Geometry, гарантираща удобство без хлъзгане и разместване. Формата и специалната им балансираща лента допринасят за бързото приспособяване на лещата при движението на окото. Друго предимство на модела е специалният повърхностен дизайн на лещата, увеличаващ комфорта при всяко мигане и по-широката торична оптична зона. От CooperVision обещават оптимална корекция на зрението на близко и далеч, която да отговаря на Вашите специфични нужди.

Технологията Аquaform, по която материалът на Biofinity – Comfilcon A е създаден, осигурява гъвкавост на лещата, чувство за мекота при носене и спомага за достигането на кислорода до очната повърхност. Силиконовите макромери в Aquaform задържат водните молекули във вътрешността й и я запазват добре хидратирана, дори и след период на продължително носене, което понижава нуждата от допълнителни овлажняващи средства като капки и спрейове за очи. Моделите, създадени по технологията Aquaform, са с оптимизиран дизайн и заоблени ръбове, които понижават триенето с конюнктивата (вътрешната страна на клепача) и предоставят отлично чувство на комфорт.

Предлагаме контактните лещи Biofinity Toric и в опаковки от 6 бр. Също така и богат избор от многофункционални разтвори за дезинфекция, почистване и съхраняване на контактни лещи.

Характеристики

Производители: CooperVision
Диаметър (DIA): 15.20
Базова кривина (BC): 8.70
Опаковка: 3 лещи
Пропускливост на кислород: 116 Dk/t
Период на подмяна: 30 дни
Срок на годност: 32 месеца или повече
Съдържание на вода: 48%
Материал на лещите 2: Comfilcon A
Цилиндър (CYL): от -0.75 до -2.25
Диапазон на диоптри: от -10.00 до +8.00
UV филтър: Не
Мога ли да спя с лещите?: Да

TopVue Air for Astigmatism (3 лещи)

Отлично предложение!

Месечните торични лещи TopVue Air for Astigmatism се отличават с перфектна комбинация от висока кислородна пропускливост и отлично водно съдържание.

цена: 31.19 лв.
Спестяваш: 7.80 лв.

коментари

Добавете коментар

 • Кристина Павлова

  Здравейте! Ползвам лещите, но забелязвам, че след около 5 дена носене започват да ми се размазват и не виждам добре. Като цяло и самата леща сякаш омеква още повече и сякаш се поврежда. Гледам да ги третирам внимателно. Възможно ли е да е от разтвора? И ако да какъв е най-подходящия развор за Biofinity Toric?

 • info@leshti.bg

  Здравейте, Всички разтвори са подходящи за тези лещи. Ако ги почиствате редовно и сменяте разтвора в контейнера, не би трябвало да имате проблем. Можете да имате сухота в окото, така че е необходимо да капвате хидратиращи капки. Важно е в какви уловия ги носите, дали е навън, пред компютъра, при физическа работа. Хубав ден

 • Maria

  Здравейте, имате ли лещи с cyl -0.5?

 • info@leshti.bg

  Здравейте, Не не предлагаме такива лещи. Поздрави

 • Анета Събева

  Здравейте, предписаха ми лещи с параметри л. sph -1.0 cyl -1.75 ax 85 д. sph -1.5 cyl -1.25 ax 85 Предлагате ли такива лещи и каква е цената

 • info@leshti.bg

  Здравейте, С такава ос от 85 градуса не. Посъветвайте се с Вашия оптик за промяна на параметрите, защото са рядко срещани при торични лещи ( оста). Хубав ден!

 • Стефка Банева

  Здравейте, искам да си поръчам торични лещи за астегматизъм, имам рецепта за очила, но знам, че ако поръчвам лещи, те трябва да са с малко по- нисък диоптър. Ето моите параметри, ако може да ме консултирате какъв трябва да е диоптъра за поръчка на лещи-: o. d. - 7,25 - 1,75 20 o. s. - 7,50 - 1,75 172 това е рецептата за очила.Благодаря предварително.

 • info@leshti.bg

  Моля изпратете ни рецептата си на нашия имейл. Поздрави!

 • Стоян

  Здравейте, Когато лещите са едномесечни и могат да бъдат носени около 30 дни, това означава ли, че мога например да ги нося през седмица в рамките на 2 месеца, ако общо стоят на очите ми 30 дни и 30 дни - в разтвор? Т.е. годността им 30 дни след отваряне ли е, или 30 дни носене на очите?

 • info@leshti.bg

  Здравейте, Стоян,

  Годността им е 30 дни след отварянето на опаковката. Такава е рекомендацията от производителя CooperVision.

  Поздрави, екипът на leshti.bg

 • Моника

  Klientka sum na magazina ot 2 godini! Burza dostvka, naj-evtini ceni na pazara! 5+

 • Ива Николова

  кои лещи ще ми препоръчате Biofinity Toric или Biofiniti XR Toric?

 • info@leshti.bg

  Здравейте, Това много зависи от параметрите, които имате. Biofinity XR Toric са предназначени за корекция на високи стойности на астигматизъм и имат по-широка гама от стойности. Изпратете ни рецепта за по конкретен съвет. Поздрави, Екипа на leshti.bg

 • Невена

  Здравейте, Каква е разликата между торичните и сферичните контактни лещи?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Благодарим за Вашето запитване. Торичните контактни лещи са тези за коригиране на астигматизъм – състояние, причинено от неправилната форма на роговицата или лещата на окото, която нарушава правилния път на светлината към ретината и влияе негативно върху изграждането на изображението върху ретината. В резултат зрението се замъглява на всяка дистанция. Този тип лещи имат допълнителни параметри като цилиндър и ос. Сферичните лещи от своя страна са по-просто устроени и коригират далекогледство или късогледство.

 • Синан

  Само едната леща ли има 30 дневн срок на използване ?В опаковката имат 3 лещи ,следователно ще си имам лещи за 3 месеца само за едното ми око,защото за другото око ще си поръчвам без астигматични лещи

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Да, всяка леща в опаковката има 30 дневен срок. Да, точно така ще имате общо за 90 дни (30х3) лещи.

  Поздрави, Лещи.бг

 • Иван Каратанов

  здравейте,има ли ДЕМО лещи от Biofinity Toric,за да може човек да ги пробва?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  За съжаление производителя не предлага пробни (или единични) бройки от този продукт.

  Продукта, от който може да получите възможност за проба е TopVue Air for Astigmatism. Молим разгледайте го и ако имате други въпроси пишете ни на info@leshti.bg

  http://www.leshti.bg/…ism-3-leshti

  Поздрави

 • венцислав петков

  Бърза и перфектна доставка, на най добрата цена.

Biofinity Toric (3 лещи)

Biofinity Toric (3 лещи)

Biofinity Toric (3 лещи)

38.99 лв.

На склад > 200 бр.