0 лв.

Продукти в кошницата:

Вашата кошница е празна

Покажи кошницата

Biofinity Toric (3 лещи)

38.99 лв.
100%
Безплатна Доставка
В наличност

Biofinity Toric са торични лещи, създадени от последно поколение силикон-хидрогелен материал Comfilcon A с Aquaform технология, гарантираща по-дълга хидтарация и целодневен комфорт за бистър поглед и здрави очи.

Изпращане: вторник 29.9.
Добави
14,74 лв.
Безплатна Доставка
38.99 лв.
Отлично
предложение
Любими

TopVue Air for Astigmatism (3 лещи)

В наличност
    Месечните торични лещи TopVue Air for Astigmatism се отличават с перфектна комбинация от висока кислородна пропускливост и отлично водно съдържание.
цена: 32.29 лв.
Отлично
предложение

Сподели своето впечатление (15)

Сподели своето впечатление

Рецепта за торични лещи

Никола Балков

Здравейте, избрах си торични лещи от Вас. Разполагам със стойностите на очилата , който ползвам в момента. Възможно ли е да ми изчислите рецепта за лещите по очилата ми.

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, моля изпратете ни рецептата си на имейл info@leshti.bg и нашите оптици ще я преизчислят за лещи.

Коментар

bk

Здравейте, както по-долу е писала една дама, аз също забелязвам подобен проблем с Biofinity Toric. Ползвам този модел вече 5 години, винаги държат по месец, че и повече, тези който поръчах от вас последния път, не издържат и седмица. Моля да се свържете с производителя, тъй като смятам, че има сериозен проблем с партидата.

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, Благодарим за обратната връзка. Изпратили сме запитване до производителя и имаме отговор, че не изглежда да има проблем с партидата. Съжаляваме за дискомфорта Ви.

Коментар

Слава Лукипудис

Ползвам Вашите услуги и помощ за доставка на възможно най-подходящи очни лещи за съпругът ми. До сега сме ползвали Biofiniti XP - 3 месечни. Имаме нужда спешно от тези - 3-4 БРОЯ с диоптър + 13 или (предполагам, че има по-съвременни) нещо ново, което предложите за по-подходящи. СПЕШНО - МОЛЯ ВИ! Адресът е 1387 София ЖК Обеля , бр. 104 вх Г ет 8 ап 82 - Лукипудис тел. 0877132712

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, Моля свържете се с нас за уточнение.Не можем просто да Ви изпратим каквито лещи ние решим. Поздрави!

Коментар

Светла Цветанова

Здравейте. Може ли да ви пратя по имейл рецептата?

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, Да разбира се пратете ни.

Коментар

Кристина Павлова

Здравейте! Ползвам лещите, но забелязвам, че след около 5 дена носене започват да ми се размазват и не виждам добре. Като цяло и самата леща сякаш омеква още повече и сякаш се поврежда. Гледам да ги третирам внимателно. Възможно ли е да е от разтвора? И ако да какъв е най-подходящия развор за Biofinity Toric?

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, Всички разтвори са подходящи за тези лещи. Ако ги почиствате редовно и сменяте разтвора в контейнера, не би трябвало да имате проблем. Можете да имате сухота в окото, така че е необходимо да капвате хидратиращи капки. Важно е в какви уловия ги носите, дали е навън, пред компютъра, при физическа работа. Хубав ден

Коментар

Maria

Здравейте, имате ли лещи с cyl -0.5?

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, Не не предлагаме такива лещи. Поздрави

Коментар

Анета Събева

Здравейте, предписаха ми лещи с параметри л. sph -1.0 cyl -1.75 ax 85 д. sph -1.5 cyl -1.25 ax 85 Предлагате ли такива лещи и каква е цената

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, С такава ос от 85 градуса не. Посъветвайте се с Вашия оптик за промяна на параметрите, защото са рядко срещани при торични лещи ( оста). Хубав ден!

Коментар

Стефка Банева

Здравейте, искам да си поръчам торични лещи за астегматизъм, имам рецепта за очила, но знам, че ако поръчвам лещи, те трябва да са с малко по- нисък диоптър. Ето моите параметри, ако може да ме консултирате какъв трябва да е диоптъра за поръчка на лещи-: o. d. - 7,25 - 1,75 20 o. s. - 7,50 - 1,75 172 това е рецептата за очила.Благодаря предварително.

Отговор

info@leshti.bg

Моля изпратете ни рецептата си на нашия имейл. Поздрави!

Коментар

Стоян

Здравейте, Когато лещите са едномесечни и могат да бъдат носени около 30 дни, това означава ли, че мога например да ги нося през седмица в рамките на 2 месеца, ако общо стоят на очите ми 30 дни и 30 дни - в разтвор? Т.е. годността им 30 дни след отваряне ли е, или 30 дни носене на очите?

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, Стоян,

Годността им е 30 дни след отварянето на опаковката. Такава е рекомендацията от производителя CooperVision.

Поздрави, екипът на leshti.bg

Коментар

Моника

Klientka sum na magazina ot 2 godini! Burza dostvka, naj-evtini ceni na pazara! 5+

Коментар

Ива Николова

кои лещи ще ми препоръчате Biofinity Toric или Biofiniti XR Toric?

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, Това много зависи от параметрите, които имате. Biofinity XR Toric са предназначени за корекция на високи стойности на астигматизъм и имат по-широка гама от стойности. Изпратете ни рецепта за по конкретен съвет. Поздрави, Екипа на leshti.bg

Коментар

Невена

Здравейте, Каква е разликата между торичните и сферичните контактни лещи?

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте,

Благодарим за Вашето запитване. Торичните контактни лещи са тези за коригиране на астигматизъм – състояние, причинено от неправилната форма на роговицата или лещата на окото, която нарушава правилния път на светлината към ретината и влияе негативно върху изграждането на изображението върху ретината. В резултат зрението се замъглява на всяка дистанция. Този тип лещи имат допълнителни параметри като цилиндър и ос. Сферичните лещи от своя страна са по-просто устроени и коригират далекогледство или късогледство.

Коментар

Синан

Само едната леща ли има 30 дневн срок на използване ?В опаковката имат 3 лещи ,следователно ще си имам лещи за 3 месеца само за едното ми око,защото за другото око ще си поръчвам без астигматични лещи

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте,

Да, всяка леща в опаковката има 30 дневен срок. Да, точно така ще имате общо за 90 дни (30х3) лещи.

Поздрави, Лещи.бг

Коментар

Иван Каратанов

здравейте,има ли ДЕМО лещи от Biofinity Toric,за да може човек да ги пробва?

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте,

За съжаление производителя не предлага пробни (или единични) бройки от този продукт.

Продукта, от който може да получите възможност за проба е TopVue Air for Astigmatism. Молим разгледайте го и ако имате други въпроси пишете ни на info@leshti.bg

http://www.leshti.bg/…ism-3-leshti

Поздрави

Коментар

венцислав петков

Бърза и перфектна доставка, на най добрата цена.

Изгодни пакети
цена: 53.73 лв. Спестяваш: 3.25 лв.

Biofinity Toric

Biofinity Toric са меки торични контактни лещи с месечен период на подмяна от CooperVision за корекция на астигматизъм.

Моделът Biofinity Toric предлага подобрена технология за стабилизация Optimized Lens Geometry, гарантираща удобство без хлъзгане и разместване. Формата и специалната им балансираща лента допринасят за бързото приспособяване на лещата при движението на окото. Друго предимство на модела е специалният повърхностен дизайн на лещата, увеличаващ комфорта при всяко мигане и по-широката торична оптична зона. От CooperVision обещават оптимална корекция на зрението на близко и далеч, която да отговаря на Вашите специфични нужди.

Технологията Аquaform, по която материалът на Biofinity – Comfilcon A е създаден, осигурява гъвкавост на лещата, чувство за мекота при носене и спомага за достигането на кислорода до очната повърхност. Силиконовите макромери в Aquaform задържат водните молекули във вътрешността й и я запазват добре хидратирана, дори и след период на продължително носене, което понижава нуждата от допълнителни овлажняващи средства като капки и спрейове за очи. Моделите, създадени по технологията Aquaform, са с оптимизиран дизайн и заоблени ръбове, които понижават триенето с конюнктивата (вътрешната страна на клепача) и предоставят отлично чувство на комфорт.

Предлагаме контактните лещи Biofinity Toric и в опаковки от 6 бр. Също така и богат избор от многофункционални разтвори за дезинфекция, почистване и съхраняване на контактни лещи.

Характеристики
Производители: CooperVision
Диаметър (DIA): 15.20
Базова кривина (BC): 8.70
Опаковка: 3 лещи
Пропускливост на кислород: 116 Dk/t
Срок на годност: 12 месеца или повече
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 48%
Име на продукт: Biofinity Toric
Материал на лещите 2: Comfilcon A
Цилиндър (CYL): от -0.75 до -2.25
Диапазон на диоптри: от -10.00 до +8.00
UV филтър: Не
Мога ли да спя с лещите?: Да