Biofinity Toric (6 лещи)

77.79 лв.
98% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност

Biofinity Toric са торични лещи, създадени от последно поколение силикон-хидрогелен материал Comfilcon A с Aquaform технология, гарантираща по-дълга хидтарация и целодневен комфорт за бистър поглед и здрави очи.

Изпращане: сряда 19.6. Изберете параметрите
Добави същия продукт с друг диоптър
Добави 17.99 лв. 14.74 лв.
Безплатна Доставка
77.79 лв.

Изгодни пакети

Biofinity Toric

Biofinity Toric са меки торични контактни лещи с месечен период на подмяна от CooperVision за корекция на астигматизъм.

Моделът Biofinity Toric предлага подобрена технология за стабилизация Optimized Lens Geometry, гарантираща удобство без хлъзгане и разместване. Формата и специалната им балансираща лента допринасят за бързото приспособяване на лещата при движението на окото. Друго предимство на модела е специалният повърхностен дизайн на лещата, увеличаващ комфорта при всяко мигане и по-широката торична оптична зона. От CooperVision обещават оптимална корекция на зрението на близко и далеч, която да отговаря на Вашите специфични нужди.

Технологията Аquaform, по която материалът на Biofinity - Comfilcon A е създаден, осигурява гъвкавост на лещата, чувство за мекота при носене и спомага за достигането на кислорода до очната повърхност. Силиконовите макромери в Aquaform задържат водните молекули във вътрешността й и я запазват добре хидратирана, дори и след период на продължително носене, което понижава нуждата от допълнителни овлажняващи средства като капки и спрейове за очи. Моделите, създадени по технологията Aquaform, са с оптимизиран дизайн и заоблени ръбове, които понижават триенето с конюнктивата (вътрешната страна на клепача) и предоставят отлично чувство на комфорт.

Подходящ за продължително носене до 7 дни, без да се отстранява от окото. Преди да изпробвате този метод на употреба е необходима консултация с Вашия очен специалист.

Предлагаме контактните лещи Biofinity Toric и в опаковки от 3 бр. Също така и богат избор от многофункционални разтвори за дезинфекция, почистване и съхраняване на контактни лещи.

Характеристики - Biofinity Toric (6 лещи)

Производители: CooperVision
Диаметър (DIA): 15.20
Базова кривина (BC): 8.70
Опаковка: 6 лещи
Пропускливост на кислород: 116 Dk/t
Срок на годност: 12 месеца или повече
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 48%
Име на продукт: Biofinity Toric
Материал на лещите: Comfilcon A
Цилиндър (CYL): от -0.75 до -2.25
Диапазон на диоптри: от -10.00 до +8.00
UV филтър: Не
Мога ли да спя с лещите?: Да
Медицинско изделие: Да

Отлично
предложение

Безплатна доставка

TopVue Air for Astigmatism (6 лещи)

В наличност
  • Повече дишащи
  • Натриево-хиалуронова лубрикация
  • Комфорт при носене през целия ден
  • Гаранция 365
цена: 61.39 лв.

Погрижете се за очите си

Сподели своето впечатление (4)

Сподели своето впечатление
Айсел

Здравейте, искам да попитам защо на този продукт със 6 лещи в опаковката има две места за попълване? В кутията колко броя лещи ще има, питам, защотото аз съм със астигматизъм само на едното око, а за другото поръчвам само контактна леща с диоптър. Какво трябва да попълня в графата в дясно - мога ли да напиша два пъти едни и същи стойности

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, една опаковка от 6 лещи може да бъде само едни параметри. Полето за дугото око се попълва за втора опаковка лещи.

Евануела Събева

Здравейге имам рецепга : Sph -1.0, Cyl -1.75, Ax 85. Как мога да си избира правилно лещиге? Благодаря

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, Моля, препратете ни снимка на цялата рецепта на имейла ни info@leshti.bg. Лек ден, Екипът на info@leshti.bg

anna

В рецепта за КЛ имам : диоптър -6.0, цилиндр -1.25, ос 0. Как мога да избира правилно ос ? Благодаря

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, Анна,

Изберете ос 180.

Петър

Biofinity Toric за сега са най-добрите контактни лещи за астигматизъм нали, или има и други ?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, Петър,

Благодарим Ви за запитването. Всяко око е различно и продукт, от който един клиент е доволен, може да не повлияе добре на друг. Предимството на Biofinity е, че са произведени от последно поколение силикон-хидрогел, имат добро водно съдържание - 48 % (при средно около 45-48%) и висока кислородна пропускливост - 116 Dk/t (при средно около 60 Dk/t за други модели). Предлагаме Ви да изпробвате и торичните лещи на марката TopVue. Те също са с отлични параметри и нашият сайт предлага специални промоционални условия - гаранция за връщане на парите, която важи дори при отворена опаковка. Предложението е валидно за използвани не повече от 1 леща, при 3 броя в пакет, и не повече от 2, при 6 броя.