Biofinity Toric (6 лещи)

74.99 лв.
97% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
За съжаление, комбинациите временно не са налични поради ограничения производствен капацитет на CooperVision. Моля, въведете вашите параметри, за да проверите наличността. Благодаря за разбирането.

Biofinity Toric са торични лещи, създадени от последно поколение силикон-хидрогелен материал Comfilcon A с Aquaform технология, гарантираща по-дълга хидтарация и целодневен комфорт за бистър поглед и здрави очи.

Изпращане: понеделник 26.7. понеделник 26.7. Изберете параметрите
Добави
14,74 лв.
Безплатна Доставка
74.99 лв.
Изгодни пакети
цена: 89.73 лв. Спестяваш: 3.25 лв.
цена: 86.63 лв. Спестяваш: 4.25 лв.

Biofinity Toric

Biofinity Toric са меки торични контактни лещи с месечен период на подмяна от CooperVision за корекция на астигматизъм.

Моделът Biofinity Toric предлага подобрена технология за стабилизация Optimized Lens Geometry, гарантираща удобство без хлъзгане и разместване. Формата и специалната им балансираща лента допринасят за бързото приспособяване на лещата при движението на окото. Друго предимство на модела е специалният повърхностен дизайн на лещата, увеличаващ комфорта при всяко мигане и по-широката торична оптична зона. От CooperVision обещават оптимална корекция на зрението на близко и далеч, която да отговаря на Вашите специфични нужди.

Технологията Аquaform, по която материалът на Biofinity - Comfilcon A е създаден, осигурява гъвкавост на лещата, чувство за мекота при носене и спомага за достигането на кислорода до очната повърхност. Силиконовите макромери в Aquaform задържат водните молекули във вътрешността й и я запазват добре хидратирана, дори и след период на продължително носене, което понижава нуждата от допълнителни овлажняващи средства като капки и спрейове за очи. Моделите, създадени по технологията Aquaform, са с оптимизиран дизайн и заоблени ръбове, които понижават триенето с конюнктивата (вътрешната страна на клепача) и предоставят отлично чувство на комфорт.

Предлагаме контактните лещи Biofinity Toric и в опаковки от 3 бр. Също така и богат избор от многофункционални разтвори за дезинфекция, почистване и съхраняване на контактни лещи.

Характеристики
Производители: CooperVision
Диаметър (DIA): 15.20
Базова кривина (BC): 8.70
Опаковка: 6 лещи
Пропускливост на кислород: 116 Dk/t
Срок на годност: 12 месеца или повече
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 48%
Име на продукт: Biofinity Toric
Материал на лещите 2: Comfilcon A
Цилиндър (CYL): от -0.75 до -2.25
Диапазон на диоптри: от -10.00 до +8.00
UV филтър: Не
Мога ли да спя с лещите?: Да
Отлично
предложение
Любими

TopVue Air for Astigmatism (6 лещи)

В наличност
    Месечните торични лещи TopVue Air for Astigmatism се отличават с перфектна комбинация от висока кислородна пропускливост и отлично водно съдържание.
цена: 61.39 лв.
Отлично
предложение

Сподели своето впечатление (4)

Сподели своето впечатление

Айсел

Здравейте, искам да попитам защо на този продукт със 6 лещи в опаковката има две места за попълване? В кутията колко броя лещи ще има, питам, защотото аз съм със астигматизъм само на едното око, а за другото поръчвам само контактна леща с диоптър. Какво трябва да попълня в графата в дясно - мога ли да напиша два пъти едни и същи стойности

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, една опаковка от 6 лещи може да бъде само едни параметри. Полето за дугото око се попълва за втора опаковка лещи.

Евануела Събева

Здравейге имам рецепга : Sph -1.0, Cyl -1.75, Ax 85. Как мога да си избира правилно лещиге? Благодаря

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, Моля, препратете ни снимка на цялата рецепта на имейла ни info@leshti.bg. Лек ден, Екипът на info@leshti.bg

anna

В рецепта за КЛ имам : диоптър -6.0, цилиндр -1.25, ос 0. Как мога да избира правилно ос ? Благодаря

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, Анна,

Изберете ос 180.

Петър

Biofinity Toric за сега са най-добрите контактни лещи за астигматизъм нали, или има и други ?

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, Петър,

Благодарим Ви за запитването. Всяко око е различно и продукт, от който един клиент е доволен, може да не повлияе добре на друг. Предимството на Biofinity е, че са произведени от последно поколение силикон-хидрогел, имат добро водно съдържание - 48 % (при средно около 45-48%) и висока кислородна пропускливост - 116 Dk/t (при средно около 60 Dk/t за други модели). Предлагаме Ви да изпробвате и торичните лещи на марката TopVue. Те също са с отлични параметри и нашият сайт предлага специални промоционални условия - гаранция за връщане на парите, която важи дори при отворена опаковка. Предложението е валидно за използвани не повече от 1 леща, при 3 броя в пакет, и не повече от 2, при 6 броя.