Biotrue ONEday for Astigmatism (90 лещи)

164.79 лв.
100% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: понеделник 20.5. Изберете параметрите
Добави същия продукт с друг диоптър
Безплатна Доставка
164.79 лв.

Biotrue ONEday for Astigmatism

Biotrue ONEday контактни лещи за астигматизъм са торични лещи на известния производител Bausch and Lomb. Произведени са от технологично усъвършенствания материал HyperGel (Nesofilcon A), за да се осигури високо съдържание на вода и кислородна пропускливост. Тези лещи осигуряват изключителен комфорт и ефективност през целия ден.

Този пакет от Biotrue ONEday контактни лещи за астигматизъм съдържа 90 лещи. Кажете сбогом на проблема с астигматизма, както и на главоболията и замъгленото виждане.

Еднодневните контактни лещи Biotrue ONEday за Астигматизъм се предлагат също и в опаковки : 30 pack.

Изключително високото водно съдържание за целодневен комфорт, хидратация и необходимата за роговицата оксигенация.

След много проучвания и тестове, Biotrue Еднодневни контактни лещи за астигматизъм доказват с гордост способността си да задържат до 98% от влагата си до 16 часа.

Съдържанието на вода на тези лещи е 78%, отговарящо на водното съдържание в роговицата. Те са много подходящи за хора с чувствителни очи.

Високотехнологичен дизайн

Освен изключително високото си водно съдържание,ед­нодневните лещи за астигматизъм Biotrue ONEday са направени от качествения материал HyperGel, който обещава високо ниво на кислородна пропускливост. Нивото на кислородна пропускливост е 42 DK / t. Така лещите остават приятно влажни и запазват отлични оптически характеристики през целия период на използването им.

Производителите Bausch and Lomb създават Biotrue ONEday по съвсем нова технология за да осигурят най-високото качество на образа и запазят зрението Ви кристално ясно, дори при слаба светлина. Водното съдържания на материала, от който са направени лещите, е почти идентично с това на роговицата на окото, като по този начин се осигурява по-добър комфорт на носене. Материалът пропуска голямо количество кислород до роговицата без да са добавени силикони в лещата.

Ще знаете, че лещата ви е в правилната позиция и е готова да бъде поставена от индикаторната маркировка, която е в позицията 6:00 часа. Те също така имат лек нюанс за по-лесна видимост и поставяне. И за допълнителна защита лещите са обогатени с UV филтър.

Характеристики - Biotrue ONEday for Astigmatism (90 лещи)

Производители: Bausch and Lomb
Диаметър (DIA): 15.20
Базова кривина (BC): 8.40
Опаковка: 90 лещи
Период на подмяна: 1 ден
Срок на годност: 12 месеца или повече
Пропускливост на кислород: 42 Dk/t
Съдържание на вода: 78%
Име на продукт: Biotrue ONEday for Astigmatism
Цилиндър (CYL): от -0.75 до -2.75
Диапазон на диоптри: От -9.00 до -1.00
Материал на лещите: Nesofilcon A
Мога ли да спя с лещите?: Не
UV филтър: Да
Медицинско изделие: Да

Отлично
предложение

Gelone 1-day for Astigmatism (90 лещи)

В наличност
  • Стабилност на лещата в правилна позиция
  • Целодневна хидратация
  • Гладките ръбове не дразнят клепача
  • UV филтър
  • Гаранция 365
цена: 161.89 лв.

Погрижете се за очите си

Сподели своето впечатление (1)

Сподели своето впечатление
А. Ш.

Здравейте, предписаха ми торични лещи с параметри Sph -3,50, Cyl -0,50, Ax 180 Sph -3,50, Cyl -0,50, Ax 0 Не вижда цилиндър със ст-ст 0,50. Най-ниската ст-ст е 0.75. Не се произвеждат такива или вие не предлагате? Също защо няма ст-ст за оста 0 (започват от 10 градуса). Ако избера 180 вместо 0, това едно и също ли е?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, моля изпратете ни рецептата си, за да я погледнат нашите специалисти.