Biotrue ONEday for Presbyopia (30 лещи)

66.79 лв.
95% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: четвъртък 25.4. Изберете параметрите
Добави същия продукт с друг диоптър
Безплатна Доставка
66.79 лв.
Купи Най-добра цена за последните 30 дни: 66.79 лв.

Biotrue ONEday for Presbyopia

Biotrue ONEday for Presbyopia са мултифокални контактни лещи производство на Bausch & Lomb , специално предназначени за решаване на проблеми със зрението, причинени от пресбиопия (далекогледство). Пресбиопията или сенилна пресбиопия е дефект на зрението очертава като естествена последица от застаряването на човешкото тяло и започва да се появи около четиридесетата година от живота. Пресбиопията се влошава способността да се фокусира върху близки обекти.

Проектиране на три оптични зони

Biotrue ONEday for Presbyopia са контактни лещи, които носят ефективно решение за корекция на зрението на близки и далечни разстояния. Специалният дизайн с три зони използва естествените свойства на окото, когато се фокусира върху близки и далечни обекти, но и обекти, разположена в средната дистанция. Отделните оптични зони са разположени в концентрични кръгове, от вътрешния кръг осигурява ясен поглед върху околните обекти, а след това на външния кръг предоставя изглед на отдалечени обекти.

Високото съдържание на вода - удобно носене

За да създадат еднодневни Biotrue ONEday контактни лещи, там е бил използван хипергелов несофилкон A материал, който съчетава характеристики на класически хидрогел и силиконови хидрогел - високо съдържание на вода и висока пропускливост на кислород. Технология HyperGel работи на принципа на активни съставки, съдържащи се в горния слой на материала на лещата. Тези вещества са включени в създаването на липидния слой, който предотвратява дехидратация на лещата. След това те остават приятно влажна и запазват отлични оптичните свойства по всяко време, когато се използват. Съдържанието на вода на тези лещи е 78%, който е сравним с процентното количество вода, съдържаща се в роговицата.

Защита срещу UV радиация

Biiotrue ONEday за далекогледство контактни лещи са оборудвани с ултравиолетов филтър, който абсорбира част от вредните UVA и UVB лъчи. Въпреки това, нито едни контактни лещи, снабдени с UV филтри не трябва да се считат за пълнозаместващо очила, защото те не покрива цялата повърхност на окото, а само част. Най-добрият начин е да се комбинират контактни лещи с UV-блокиращи слънчевите лъчи очила.

Характеристики - Biotrue ONEday for Presbyopia (30 лещи)

Производители: Bausch and Lomb
Базова кривина (BC): 8.60
Диаметър (DIA): 14.20
Опаковка: 30 лещи
Период на подмяна: 1 ден
Срок на годност: 12 месеца или повече
Пропускливост на кислород: 42 Dk/t
Съдържание на вода: 78%
Име на продукт: Biotrue ONEday for Presbyopia
Диапазон на диоптри: От -9.00 до +6.50
Добавен диоптър (Add): High (+1.75 - +2.50), Low (+0.75 - +1.50)
Материал на лещите: Nesofilcon A
Мога ли да спя с лещите?: Не
UV филтър: Да
Медицинско изделие: Да

Отлично
предложение

Gelone 1-day Multifocal (30 лещи)

В наличност
  • Перфектна корекция на всички разточния
  • Целодневна хидратация
  • Гладките ръбове не дразнят клепача
  • UV филтър
  • Гаранция 365
цена: 45.17 лв.

Погрижете се за очите си

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление