Biotrue ONEday for Presbyopia (90 лещи)

185.79 лв.
99% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: сряда 19.6. Изберете параметрите
Добави същия продукт с друг диоптър
Безплатна Доставка
185.79 лв.

Biotrue ONEday for Presbyopia

Biotrue OneDay for Presbyopia са мултифокални контактни лещи от производителя Bausch and Lomb. Пресбиопията е часто срещан дефект на зрението, който се появява като естествена последица от процеса на стареене и засяга хора на възраст около 40 години. Началото на пресбиопия (далекогледство) се определя от влошаващата се способност на съсредоточаване върху близки обекти.

Три оптични зони

Контактните лещи Biotrue ONEday for Presbyopia са ефективно решение за корекция на зрението на близки и далечни разстояния. Специалният дизайн с три зона използва естествените свойства на окото за фокусиране както върху близки и далечни обекти, така и обекти разположени на средната дистанция. Отделните оптични зони са разположени в концентрични кръгове. Вътрешният кръг осигурява ясно виждане на близко разположени обекти, а външния кръг на отдалечени обекти.

Високо водно съдържание и удобно прилягане

За да създадат еднодневни Biotrue ONEday контактни лещи, Bausch & Lomb са използвали хипергеловия материал (Nesofilcon A), който съчетава характеристики на класическия хидрогел и силиконови хидрогел, и осигурява високо съдържание на вода и висока пропускливост на кислород. Технология HyperGel работи на принципа на активни съставки, съдържащи се в горния слой на материала на лещата. Тези вещества създават липидния слой, който предотвратява дехидратация на лещата. Съдържанието на вода на тези лещи е 78% - едно от най-високите на пазара.

Защита срещу UV лъчи

Контактните лещи Biotrue ONEday for Presbyopia са оборудвани с ултравиолетов филтър, който абсорбира част от вредните UVA и UVB лъчи. Въпреки това, нито едни контактни лещи, снабдени с UV филтри не могат да заменят защитата, която предоставят едни слънчеви очила, защото те не покриват цялата повърхност на окото, а само част от него. За най-добра защита Ви съветваме да комбинирате контактните лещи с UV-блокиращи слънчеви очила.

Характеристики - Biotrue ONEday for Presbyopia (90 лещи)

Производители: Bausch and Lomb
Базова кривина (BC): 8.60
Диаметър (DIA): 14.20
Опаковка: 90 лещи
Период на подмяна: 1 ден
Срок на годност: 12 месеца или повече
Пропускливост на кислород: 42 Dk/t
Съдържание на вода: 78%
Име на продукт: Biotrue ONEday for Presbyopia
Диапазон на диоптри: От -9.00 до +6.50
Добавен диоптър (Add): High (+1.75 - +2.50), Low (+0.75 - +1.50)
Материал на лещите: Nesofilcon A
Мога ли да спя с лещите?: Не
UV филтър: Да
Медицинско изделие: Да

Отлично
предложение

Gelone 1-day Multifocal (90 лещи)

В наличност
  • Перфектна корекция на всички разточния
  • Целодневна хидратация
  • Гладките ръбове не дразнят клепача
  • UV филтър
  • Гаранция 365
цена: 191.79 лв.

Погрижете се за очите си

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление