Clariti 1 day multifocal (30 лещи)

64.79 лв.
95% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: понеделник 20.5. Изберете параметрите
Добави същия продукт с друг диоптър
Безплатна Доставка
64.79 лв.

Clariti 1 day multifocal

Clariti 1 day multifocal осигуряват кристално зрение на всички разстояния. Тези дневни мултифокални лещи, проектирани от CooperVision, са създадени от т.н. дишащ силиконов хидрогел. Те остават удобни през целия ден, благодарение на специалната технология за задържане на хидратациятя. Тези лещи са идеални за хора с активен начин на живот. Съдържа 30 лещи.

 

Силиконов хидрогел

Clariti 1 day са направени от Somofilcon A, което е вид силиконов хидрогел. Този високо напреднал материал запазва влагата в окото, като същевременно насища роговицата с много кислород. Технологията WetLoc допринася за цялостното усещане на комфорт, като разпределя и освобождава хидратация през целия ден.

Clariti 1 day лещи притежават вградени UVA и UVB филтри. Въпреки това, имайте предвид, че контактните лещи никога не могат да защитят напълно очите ви. Само едни добри слънчеви очила са в състояние да направя това.

Коригиране на пресбиопия

Пресбиопията е зрителен дефект, който се проявява по-късно в живота и е резултат от естествената дегенерация на очната леща. Първите симптоми на пресбиопия се появяват около 40-годишна възраст, и се съобщава, че около 60-годишна възраст ситуацията се стабилизира и вече е незабележима. Това не е дефект на окото в истинския смисъл на думата, а по-скоро естествена последица от процеса на стареене.

Пресбиопията се коригира с мултифокални контактни лещи, като по този начин се елиминира нуждата от очила за четене. Тези лещи са проектирани с различни зони за близко и дистанционно зрение, и мозъкът естествено се обучава да фокусира обекти на различни разстояния. Пресбиопията винаги трябва да бъде диагностицирана от октометър, така че да сте наясно, кои точно стойности трябва да си поръчате.

Семейството Clariti 1 day

CooperVision добави Clariti 1 day multifocal към вече доста популярното и достъпно семейство Clariti. Освен тези мултифокални лещи, Clariti 1 day се предлагат за хора с нормална сферична корекция, както и корекция на астигматизъм.

Характеристики - Clariti 1 day multifocal (30 лещи)

Производители: CooperVision
Базова кривина (BC): 8.60
Диаметър (DIA): 14.10
Опаковка: 30 лещи
Период на подмяна: 1 ден
Срок на годност: 12 месеца или повече
Съдържание на вода: 56%
Пропускливост на кислород: 86 Dk/t
Име на продукт: Clariti 1 day Multifocal
Диапазон на диоптри: -6.00 to +5.00
Добавен диоптър (Add): High (+2.50D - +3.00D), Low (MAX ADD +2.25D)
Мога ли да спя с лещите?: Не
Материал на лещите: Somofilcon A
UV филтър: Да
Медицинско изделие: Да

Отлично
предложение

Gelone 1-day Multifocal (30 лещи)

В наличност
  • Перфектна корекция на всички разточния
  • Целодневна хидратация
  • Гладките ръбове не дразнят клепача
  • UV филтър
  • Гаранция 365
цена: 69.49 лв.

Погрижете се за очите си

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление