Clariti 1 day toric (30 лещи)

53.79 лв.
93% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: понеделник 20.5. Изберете параметрите
Добави същия продукт с друг диоптър
Безплатна Доставка
53.79 лв.

Clariti 1 day toric

Clariti 1 day toric са контактни лещи произведени със силиконов хидрогел и са за ежедневна замяна. Произведена от CooperVision за коригиране на астигматизма. Тези лещи се предлагат в широк спектър от параметри като ос, цилиндър и мощност, покриващи около 85% от всички предписания. Техният наситен с кислород материал и технологията WetLoc позволяват на лещите да поддържат очите Ви не само силно хидратирани, но и доставят здравословна доза въздух през целия ден. Съдържа 30 лещи.

Силиконов хидрогел

Clariti 1 day са направени от Somofilcon A, което е вид силиконов хидрогел. Този високо напреднал материал запазва влагата, като същевременно насища роговицата с много кислород. Технологията WetLoc допринася за цялостното усещане на комфорт, като разпределя и освобождава влага през целия ден.

Clariti 1 day лещи притежават вградени UVA и UVB филтри. Въпреки това, имайте предвид, че контактните лещи никога не могат да защитят напълно очите ви. Само едни добри слънчеви очила са в състояние да направят това.

Коригиране на астигматизма

Астигматизмът обикновено се причинява от неправилна кривина на роговицата, която се нуждае от корекция, за да се постигне перфектно зрение. Освен мощност, основна крива и диаметър, астигматичните контактни лещи също имат ос и цилиндрична мощност като специални параметри, необходими за коригиране на астигматизма. Това означава, че ще трябва внимателно да попълните двете допълнителни стойности. Консултирайте се с вашия оптик или офталмолог, преди да въведете своите стойности или параметри, за да не се отклоняват от предписанията Ви.

Семейството Clariti 1 ден

CooperVision добави Clariti 1 day toric към вече доста популярното и достъпно семейство Clariti. Освен тези торични лещи, Clariti 1 ден се предлагат и с нормална сферична корекция, както и мултифокална корекция.

Характеристики - Clariti 1 day toric (30 лещи)

Производители: CooperVision
Базова кривина (BC): 8.60
Диаметър (DIA): 14.30
Опаковка: 30 лещи
Период на подмяна: 1 ден
Срок на годност: 12 месеца или повече
Съдържание на вода: 56%
Пропускливост на кислород: 57 Dk/t
Име на продукт: Clariti 1 day Toric
Цилиндър (CYL): от -0.75 до -2.25
Диапазон на диоптри: От -9.00 до -1.00
Мога ли да спя с лещите?: Не
Материал на лещите: Somofilcon A
UV филтър: Да
Медицинско изделие: Да

Отлично
предложение

Gelone 1-day for Astigmatism (30 лещи)

В наличност
  • Стабилност на лещата в правилна позиция
  • Целодневна хидратация
  • Гладките ръбове не дразнят клепача
  • UV филтър
  • Гаранция 365
цена: 58.49 лв.

Погрижете се за очите си

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление