Comfort Drops 20 ml

10.89 лв.
97% препоръки
В наличност
Изпращане: вторник 26.10. Stock day info: Today 26. октомври Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 26. октомври Изберете параметрите

Доставка

Спиди
Спиди 5.00 лв.
Безплатно при поръчки над 20 лв.
10.89 лв.

Comfort Drops 20 мл. капки за очи

CooperVision разработи Comfort Drops, за да осигури облекчение и хидратация за сухи, раздразнени очи на хора, носещи контактни лещи. Капките Comfort Drops помагат да се противодейства на дразненето, причинено от фактори на околната среда като вятър, прашна среда или климатизирани и сухи помещения.

Ако изпитвате дискомфорт, дължащ се на други фактори на начина на живот, например шофиране или работа с компютър, Comfort Drops ще ви осигурят необходимия комфорт. Много от нас страдат от напрежение и умора в очите, заради силната ни зависимост към смарт телефони и таблети. Comfort Drops осигуряват ефективна хидратация и грижа, независимо дали носите контактни лещи, или не.

Полза

Comfort Drops осигуряват необходимата хидратация, за да предпазят очите и зрението ви. Те са лесни за употреба по време на път или по всяко време на деня, когато усещате нужда от хидратация. Тези капки имат рН 7,4, което съответства на естественото ниво на рН на окото.

Обобщение

Винаги четете листовката преди употреба. Comfort Drops могат да се прилагат директно с всички видове контактни лещи. Comfort Drops трябва да се използва в рамките на три месеца от първото отваряне. Да не се използват по-късно от датата на изтичане на срока на годност на продукта.

Характеристики
Производители: CooperVision
Размер: 20 мл.
Използване след отваряне: 3 месеца
Срок на годност: 6 месеца или повече
Консерванти: Да
Могат да се използва с контактни лещи: Да

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление