Dailies AquaComfort Plus (90 лещи)

129.99 лв.
97% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: понеделник 20.9. Stock day info: Today 20. септември Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 20. септември Изберете параметрите
Безплатна Доставка
129.99 лв.

Контактни лещи Dailies AquaComfort Plus- 30 лещи

Dailies AquaComfort Plus са нови еднодневни контактни лещи от Alcon. Разликата с предшественика Focus Dailies All Day Comfort се крие в по-високото ниво на влажност, което прави използването им значително по-приятно.

Първата разлика с Focus Dailies All day Comfort е в овлажняващият лубрикант HPMC (хидроксипропилова метилцелулоза), който е включена в разтвор за съхранение на лещите. Втората е комбинацията от две хидрофилни съединения - PEG (полиетилен гликол) и хидратиращ PVA (поливинил алкохол), съдържащи се в материала на лещите. Всеки човек мига средно 11 000 пъти на ден, което предполага необходимостта от качествено овлажняване на вашите очи!

Моделът се предлага и в опаковка от 180 лещи.

Характеристики
Производители: Alcon
Базова кривина (BC): 8.70
Опаковка: 90 лещи
Диаметър (DIA): 14.00
Период на подмяна: 1 ден
Срок на годност: 12 месеца или повече
Пропускливост на кислород: 26 Dk/t
Съдържание на вода: 69%
Име на продукт: Dailies AquaComfort Plus
Диапазон на диоптри: от -15.00 до +8.00
Материал на лещите 2: Nelfilcon A
Мога ли да спя с лещите?: Не
UV филтър: Не
Отлично
предложение
Любими

TopVue Daily (90 лещи)

В наличност
    TopVue Daily са изключително удобен и предпочитан модел дневни хидрогелни контактни лещи, обогатени с хиалуронова киселина.
цена: 78.29 лв.
Отлично
предложение

Сподели своето впечатление (1)

Сподели своето впечатление

Росица Грозева

Не съм доволна от качеството на Dailies AquaComfort Plus. 10-15% от лещите бяха дефектни /още при отваряне/. Често лещата се късаше при отстраняване от окото.

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, Моля когато имате какъвто и да е проблем с лещите да ни уведомявате навреме ( когато първата леща се скъса), за да можем да изпратим лещите за проверка до производителя и да Ви компенсираме.