Dailies AquaComfort Plus Toric (30 лещи)

49.79 лв.
98% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Бихме искали да Ви информираме, че някои параметри на Dailies AquaComfort Plus Toric в момента не се предлагат поради производствени ограничения. Този проблем за съжаление засяга опаковки от 5, 30 и 90 лещи. Извиняваме се за неудобството и Ви благодарим за разбирането. Моля, въведете вашите параметри, за да проверите наличността.
Изпращане: понеделник 25.10. понеделник 25.10. понеделник 25.10. Order stock info: In stock, ready to be dispatched Изберете параметрите
Безплатна Доставка
49.79 лв.

Dailies AquaComfort Plus торични контактни лещи

DAILIES AquaComfort Plus Toric са дневни торични лещи за корекция на астигматизъм. Предлагат тройна хидратация, блестящ поглед и освежаващ комфорт през целия ден.

Висока хидратация и удобство

DAILIES AquaComfort Plus Toric са снабдени с тройно хидратираща система, която поддържа контактните лещи комфортни и удобни през целия ден. Първият компонент е мокриятхидрататор HPMC (hydroxypropyl methylcellulose), който се намира и в разтвора, в който ще получите лещите. Започва да работи веднага след като лещите бъдат в контакт с разтвора. Вторият компонент е комбинация от два компонента hydrophilic PEG (polyethylene glycol) и хидрататор PVA (Polyvinyl alcohol) част от материала, от който са направени лещите, който се осбождава през целия ден с всяко мигане. Средностатест­ически човек мига на ден 11 000 пъти!

Предлагаме и икономичен пакет DAILIES AquaComfort Plus Toric от 90 лещи.

Характеристики
Производители: Alcon
Базова кривина (BC): 8.80
Диаметър (DIA): 14.40
Опаковка: 30 лещи
Период на подмяна: 1 ден
Срок на годност: 12 месеца или повече
Пропускливост на кислород: 26 Dk/t
Съдържание на вода: 69%
Име на продукт: Dailies AquaComfort Plus Toric
Цилиндър (CYL): от -0.75 до -1.75
Диапазон на диоптри: От -9.00 до -1.00
Материал на лещите 2: Nelfilcon A
Мога ли да спя с лещите?: Не
UV филтър: Не

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление