Dailies TOTAL1 (30 лещи)

Безплатна доставка
Гаранция 365
attributesPrimary

сряда 14.11.

cleaner
blank
Цена на продукта
54.90 лв.
Dailies TOTAL1 (30 лещи) - Еднодневни контактни лещи
Гласували потребители 149

Нова ера в комфорта на еднодневните контактни лещи

Лещите Dailies Total 1 са първите и единствени контактни лещи с променливо водно съдържание. Уникалната им технология на производство съчетава комбинация на силикон-хидрогелов материал и класически хидрогел с високо съдържание на вода. Така те гарантират постоянен комфорт от момента на поставяне до изваждането им от окото.

Удобни лещи и здрави очи без зачервяване

Сърцевината на Dailies Total 1 се състои от силикон-хидрогел с 33% вода, което гарантира висока пропускливост на кислород, а повърхността на лещата – от класически хидрогел с почти 80% водно съдържание. Комбинацията на тези два материала понижава триенето между клепача и лещата и осигурява влажността и комфорта, за които всеки мечтае.

Здравословна употреба

Alcon обещава, че лещите Dailies Total1 гарантират до 6 пъти повече приток на кислород до роговицата от обикновените дневни модели. Също така 4 от 5 потребители са съгласни, че осигуряват комфорт при носене до 16 часа. С тях не е необходимо да се притеснявате за правилното им почистване – всеки ден отваряте нов чифт, който се изхвърля при сваляне. Това прави Dailies Total 1 отлично решение за всеки, който иска да носи контактни лещи през целия ден, но и да избегне чувството за сухота и песъчливост.

Предлагаме Dailies Total1 и в опаковки от 90 бр.

Характеристики

Диоптър : от +6.00 до -12.00
Срок на годност: 24 месеца или повече
Период на подмяна: 1 ден
Материал: Delefilcon A
Мога ли да спя с лещите?: Не
Съдържание на вода: 33%
Пропускливост на кислород: 156 Dk/t
Диаметър: 14.1
UV филтър: Не
В кутия: 30 лещи
Производител: Alcon
Кривина: 8.5

TopVue Elite (30 лещи)

Отлично предложение!

Последно поколение хидрогелни контактни лещи, гарантиращи високи нови на комфорт. Модел с UV филтър, защитаващ очите от вредните слънчеви лъчи.

цена: 31.89 лв.
Спестяваш: 23.01 лв.

коментари

Добавете коментар

  • Т. Генов

    Изпробвал съм всички видове лещи - еднодневни, двуседмични, едномесечни, силиконови и тн и тн, това определено е оптималният вариант - уникално удобни, здравословни и лесни за боравене!

  • Евгени

    Отне ми малко време преди да се реша да купя тези лещи защото са малко по-скъпи от останалите еднодневни лещи, но с първото слагане усетих разликата. Работя по много часове (понякога над 14 часа на компютър) и с другите лещи започвах да усещам дразнене след 10/12 час, докато тези изобщо не усещам, че са в очите ми.

Dailies TOTAL1 (30 лещи)

Dailies TOTAL1 (30 лещи)

Dailies TOTAL1 (30 лещи)

54.90 лв.

На склад > 200 бр.