Повтори последната поръчка

Dailies TOTAL1 (30 лещи)

attributesPrimary

вторник 24.4.

cleaner
blank
Цена на продукта
54.90 лв.
Гаранция 365
Продуктите със знак „Гаранция 365“ могат да ни бъдат върнати до 12 месеца от датата на получаване. Важи само за неотворени и незамърсени кутии. Повече информация
Подаръци
Поръчайте продукти за над 80 лв. и изберете някой от страхотните ни подаръци! Повече информация
delivery Рапидо:
При поръчки над 20 лв.
При поръчки под 20 лв.

Безплатна
5 лв
Dailies TOTAL1 (30 лещи) - Еднодневни контактни лещи
Гласували потребители 149

Нова ера в комфорта на еднодневните контактни лещи

Лещите Dailies Total 1 са първите и единствени контактни лещи с променливо водно съдържание. Уникалната им технология на производство съчетава комбинация на силикон-хидрогелов материал и класически хидрогел с високо съдържание на вода. Така те гарантират постоянен комфорт от момента на поставяне до изваждането им от окото.

Удобни лещи и здрави очи без зачервяване

Сърцевината на Dailies Total 1 се състои от силикон-хидрогел с 33% вода, което гарантира висока пропускливост на кислород, а повърхността на лещата – от класически хидрогел с почти 80% водно съдържание. Комбинацията на тези два материала понижава триенето между клепача и лещата и осигурява влажността и комфорта, за които всеки мечтае.

Здравословна употреба

Alcon обещава, че лещите Dailies Total1 гарантират до 6 пъти повече приток на кислород до роговицата от обикновените дневни модели. Също така 4 от 5 потребители са съгласни, че осигуряват комфорт при носене до 16 часа. С тях не е необходимо да се притеснявате за правилното им почистване – всеки ден отваряте нов чифт, който се изхвърля при сваляне. Това прави Dailies Total 1 отлично решение за всеки, който иска да носи контактни лещи през целия ден, но и да избегне чувството за сухота и песъчливост.

Предлагаме Dailies Total1 и в опаковки от 90 бр.

Характеристики

Диоптър: от +6.00 до -12.00
Срок на годност: 24 месеца или повече
Период на подмяна: 1 ден
Материал: Delefilcon A
Мога ли да спя с лещите?: Не
Съдържание на вода: 33%
Пропускливост на кислород: 156 Dk/t
Диаметър: 14.1
UV филтър: Не
В кутия: 30 лещи
Производител: Alcon
Кривина: 8.5

TopVue Elite (30 лещи)

Отлично предложение!

Последно поколение хидрогелни контактни лещи, гарантиращи високи нови на комфорт. Модел с UV филтър, защитаващ очите от вредните слънчеви лъчи.

цена: 31.89 лв.
Спестяваш: 23,01 лв.

коментари

Добавете коментар

  • Т. Генов

    Изпробвал съм всички видове лещи - еднодневни, двуседмични, едномесечни, силиконови и тн и тн, това определено е оптималният вариант - уникално удобни, здравословни и лесни за боравене!

  • Евгени

    Отне ми малко време преди да се реша да купя тези лещи защото са малко по-скъпи от останалите еднодневни лещи, но с първото слагане усетих разликата. Работя по много часове (понякога над 14 часа на компютър) и с другите лещи започвах да усещам дразнене след 10/12 час, докато тези изобщо не усещам, че са в очите ми.

Dailies TOTAL1 (30 лещи)

Dailies TOTAL1 (30 лещи)

Dailies TOTAL1 (30 лещи)

54.90 лв.

На склад > 200 бр.