0 лв.

Продукти в кошницата:

Вашата кошница е празна

Покажи кошницата

Dailies TOTAL1 (30 лещи)

54.90 лв.
95%
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: вторник 11.8.
Безплатна Доставка
54.90 лв.
Отлично
предложение
Безплатна
доставка
Новина

TopVue Blue Blocker (30 лещи)

В наличност
    Ежедневните лещи TopVue Blue Blocker блокират синя светлина от екраните и дисплеите, като по този начин предпазват очите ви от дигитална умора.
цена: 39.99 лв.
Отлично
предложение

Сподели своето впечатление (2)

Сподели своето впечатление

Коментар

Т. Генов

Изпробвал съм всички видове лещи - еднодневни, двуседмични, едномесечни, силиконови и тн и тн, това определено е оптималният вариант - уникално удобни, здравословни и лесни за боравене!

Коментар

Евгени

Отне ми малко време преди да се реша да купя тези лещи защото са малко по-скъпи от останалите еднодневни лещи, но с първото слагане усетих разликата. Работя по много часове (понякога над 14 часа на компютър) и с другите лещи започвах да усещам дразнене след 10/12 час, докато тези изобщо не усещам, че са в очите ми.

Нова ера в комфорта на еднодневните контактни лещи

Лещите Dailies Total 1 са първите и единствени контактни лещи с променливо водно съдържание. Уникалната им технология на производство съчетава комбинация на силикон-хидрогелов материал и класически хидрогел с високо съдържание на вода. Така те гарантират постоянен комфорт от момента на поставяне до изваждането им от окото.

Удобни лещи и здрави очи без зачервяване

Сърцевината на Dailies Total 1 се състои от силикон-хидрогел с 33% вода, което гарантира висока пропускливост на кислород, а повърхността на лещата – от класически хидрогел с почти 80% водно съдържание. Комбинацията на тези два материала понижава триенето между клепача и лещата и осигурява влажността и комфорта, за които всеки мечтае.

Здравословна употреба

Alcon обещава, че лещите Dailies Total1 гарантират до 6 пъти повече приток на кислород до роговицата от обикновените дневни модели. Също така 4 от 5 потребители са съгласни, че осигуряват комфорт при носене до 16 часа. С тях не е необходимо да се притеснявате за правилното им почистване – всеки ден отваряте нов чифт, който се изхвърля при сваляне. Това прави Dailies Total 1 отлично решение за всеки, който иска да носи контактни лещи през целия ден, но и да избегне чувството за сухота и песъчливост.

Предлагаме Dailies Total1 и в опаковки от 90 бр.

Характеристики
Производители: Alcon
Базова кривина (BC): 8.50
Диаметър (DIA): 14.10
Опаковка: 30 лещи
Период на подмяна: 1 ден
Срок на годност: 12 месеца или повече
Пропускливост на кислород: 156 Dk/t
Съдържание на вода: 33%
Име на продукт: Dailies TOTAL1
Материал на лещите 2: Delefilcon A
Диапазон на диоптри: от -12.00 до +6.00
Мога ли да спя с лещите?: Не
UV филтър: Не