Dailies TOTAL1 (90 лещи)

152.79 лв.
99% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: четвъртък 23.9. Stock day info: Tomorrow 23. септември Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched Изберете параметрите
Безплатна Доставка
152.79 лв.

Нова ера в комфорта на еднодневните контактни лещи

Лещите Dailies Total 1 са първите и единствени контактни лещи с променливо водно съдържание. Уникалната им технология на производство съчетава комбинация на силикон-хидрогелов материал и класически хидрогел с високо съдържание на вода. Така те гарантират постоянен комфорт от момента на поставяне до изваждането им от окото.

Удобни лещи и здрави очи без зачервяване

Сърцевината на Dailies Total 1 се състои от силикон-хидрогел с 33% вода, което гарантира висока пропускливост на кислород, а повърхността на лещата - от класически хидрогел с почти 80% водно съдържание. Комбинацията на тези два материала понижава триенето между клепача и лещата и осигурява влажността и комфорта, за които всеки мечтае.

Здравословна употреба

Alcon обещава, че лещите Dailies Total1 гарантират до 6 пъти повече приток на кислород до роговицата от обикновените дневни модели. Също така 4 от 5 потребители са съгласни, че осигуряват комфорт при носене до 16 часа. С тях не е необходимо да се притеснявате за правилното им почистване - всеки ден отваряте нов чифт, който се изхвърля при сваляне. Това прави Dailies Total 1 отлично решение за всеки, който иска да носи контактни лещи през целия ден, но и да избегне чувството за сухота и песъчливост.

Предлагаме Dailies Total1 и в опаковки от 30 бр.

Характеристики
Производители: Alcon
Базова кривина (BC): 8.50
Диаметър (DIA): 14.10
Опаковка: 90 лещи
Период на подмяна: 1 ден
Срок на годност: 12 месеца или повече
Пропускливост на кислород: 156 Dk/t
Съдържание на вода: 33%
Име на продукт: Dailies TOTAL1
Материал на лещите 2: Delefilcon A
Диапазон на диоптри: от -12.00 до +6.00
Мога ли да спя с лещите?: Не
UV филтър: Не
Отлично
предложение
Безплатна
доставка
Новина

TopVue Blue Blocker (90 лещи)

В наличност
    Ежедневните лещи TopVue Blue Blocker блокират синя светлина от екраните и дисплеите, като по този начин предпазват очите ви от дигитална умора.
цена: 89.89 лв.
Отлично
предложение

Сподели своето впечатление (1)

Сподели своето впечатление

Мартин Марков

Разчитах на лещи над 10 години, но дойде момент в който окото ми просто не можее да понася никакви. Беше толкова сухо, че имах проблем дори без да съм с лещи. Минаха две години докато бях посъветван да пробвам тези. Аз съм човек, който трудно се впечатлява, но от този продукт останах без думи! Имате ли проблем със сухота в очите, можете ли да си ги позволите като цена - НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ! Просто забравяте, че сте с тях!