ColourVUE Crazy Lens - Dragon Eyes - без диоптър (2 лещи)

28.99 лв.
92% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Цвят
  Изпращане: петък 22.10. Stock day info: Today 22. октомври Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 22. октомври Изберете параметрите
  Безплатна Доставка
  28.99 лв.
  ColourVUE Crazy Lens - Dragon Eyes - без диоптър (2 лещи)

  Грижа за годишни цветни лещи

  Цветните контактни лещи изискват същите грижи като конвенционалните контактни лещи, но вупреки това за лещите могат да се използват само универсални разтвори. Пероксидните разтвори не трябва да се използват за цветни лещи!
  Цветните лещи трябва да бъдат винаги отстранени от очите преди лягане - производителите не препоръчват да спите с цветни лещи. Лещите трябва винаги да се почистват механично (чрез разтриване) след носене и да се поставят в свежа доза разтвор за необходимата дезинфекция. Ако лещите се съхраняват в една и съща доза разтвор вече една седмица, препоръчваме отново да почистите контактните лещи механично и да ги съхранявате в нова доза разтвор поне 4 часа преди следващото приложение. За контактни лещи с годишен период на замяна препоръчваме и замяна на калъфа поне с всяка нова бутилка разтвор. Това ще даде на лещите ви много необходима чиста околна среда и хигиена . Ако се грижите добре за годишните си лещи, ще можете да ги използвате без никакви притеснения през цялата година.

  ColourVUE Crazy Lens

  Серията контактни лещи ColourVUE Crazy Lens се фокусира върху абсолютната и тотална трансформация на очите . Това са хидрогелни контактни лещи с най-лудите цветове и шарки. Лещите ще допълнят изцяло вашия карнавален или косплей костюм. Разбира се, можете да отидете навсякъде с вашите лещи и да им се насладите или да ги комбинирате както искате. Няма ограничения за въображението.

  Характеристики
  Цветове: Оранжеви, Червени, Жълти, ! Специални !
  Производители: Maxvue Vision
  Базова кривина (BC): 8.60
  Диаметър (DIA): 14.00
  Опаковка: 2 лещи
  Диапазон на диоптри: 0
  Срок на годност: 12 месеца или повече
  Пропускливост на кислород: 22 Dk/t
  Период на подмяна: 365 дни
  Съдържание на вода: 45%
  Име на продукт: ColourVUE Crazy Lens
  Материал на лещите 2: Hydrogel Terpolymer
  Мога ли да спя с лещите?: Не
  UV филтър: Не

  Всички варианти на този продукт

  Отлично
  предложение
  Новина
  Отлично
  предложение

  Сподели своето впечатление

  Сподели своето впечатление