0 лв.

Вашата кошница е празна

Покажи кошницата

Двуседмични лещи

Двуседмичните контактни лещи са по-хигиенични от месечните и по-икономични от дневните модели. Предпочитани са от потребители с чувствителни очи, носещи лещи ежедневно. Някои от тях са одобрени за продължителна употреба като серията Acuvue Oasys от Johnson & Johnson и обикновено предлагат UV филтър - Avaira, Avaira Vitality, Acuvue Oasys. Имайте предвид, че лещите не покриват цялата очна повърхност и затова е желателно да комбинирате употребата им със слънчеви очила.

.

TopVue Premium е един от най-икономичните модели двуседмични контактни лещи. Произведен е от силикон-хидрогел от ново поколение, осигуряващ оптимален комфорт по време на носене и елиминиращ раздразнението, причинено от недостатъчната хидратация по повърхността на лещата. За него, както и за всички модели на TopVue важи „Гаранция за връщане на парите“ при неудовлетвореност от продукта, повече информация за която ще намерите на страниците на конкретния артикул.

Повече информация
Разгледахте всички продукти в текущата селекция и филтри. Ако искате да видите други продукти, коригирайте настройките на филтъра.
Top