Focus Dailies All Day Comfort (90 лещи)

88.79 лв.
99% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: понеделник 25.10. понеделник 25.10. понеделник 25.10. Order stock info: In stock, ready to be dispatched Изберете параметрите
Безплатна Доставка
88.79 лв.

Контактни лещи Focus Dailies All Day Comfort

Focus Dailies All Day Comfort са контактни лещи за ежедневна употреба от Alcon. Те гарантират висок комфорт при носене благодарение на системата Aqua Comfort.

Овлажняващите съставки, съдържащи се в Focus Dailies позволяват на вашето око да се чувства свободно всеки миг. Чрез ефективно овлажняване на пространството между лещите и клепача FocusDailies All Day Comfort гарантират комфорт при носене по време на целия ден, а сега и до 16 часа.

Контактните лещи Focus Dailies All Day Comfort са леко оцветени за по-лесно употреба и са еднодневни, което означава, че при всяко поставяне на лещите се използва нов комплект.

Focus Dailies All Day Comfort са идеалният вариант за хора, които за първи път слагат контактни лещи, или за потребители, които използват лещите периодично, като например за спорт. Едно от основните предимства на еднодневните контактни лещи се крие в това, че при тях потребителите не се налага да съхраняват и почистват лещите си. При поставянето на лещите имате гаранция, че те са чисти и няма риск от запушване на полени, прах и отломки.

Продуктът се предлага също така и в пакет от 30 бройки.

Изтегли листовка на продукта на български език

Характеристики
Производители: Alcon
Базова кривина (BC): 8.60
Опаковка: 90 лещи
Диаметър (DIA): 13.80
Период на подмяна: 1 ден
Срок на годност: 12 месеца или повече
Пропускливост на кислород: 26 Dk/t
Съдържание на вода: 69%
Име на продукт: Focus Dailies All Day Comfort
Диапазон на диоптри: от -10.00 до +6.00
Материал на лещите 2: Nelfilcon A
Мога ли да спя с лещите?: Не
UV филтър: Не
Отлично
предложение
Любими

TopVue Daily (90 лещи)

В наличност
    TopVue Daily са изключително удобен и предпочитан модел дневни хидрогелни контактни лещи, обогатени с хиалуронова киселина.
цена: 78.29 лв.
Отлично
предложение

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление