FreshLook ColorBlends - диоптрични (2 лещи)

Продуктът не е наличен
FreshLook ColorBlends - диоптрични (2 лещи) - Coloured contact lenses
Гласували потребители 130

Цветни контактни лещи FreshLook ColorBlends – недиоптрични

Искате да промените нюанса на очите си, но се колебаете за цвета, защото предпочитате фина елегантност, а не искрящ ефект? FreshLook ColorBlends са правилните цветни контактни лещи за вас!

Модерната технология „3 в 1“ гарантира лека промяна за естествени и нежни очи. Цветните лещи Freshlook Colorblends от производителя Alcon постигат относително висок процент успеваемост при корекция на цвета дори и при тъмни очи. Периферният пръстен на модела разширява оптически окото и придава дълбочина на погледа. Резултатът е един много привлекателен външен вид.

Цветните контактни лещи FreshLook ColorBlends се предлагат в 12 цвята (моля разгледайте изображенията):

Синьо (Blue), Сивo (Grey), Зелено (Green), Медено(Honey), Aметист, лилаво (Amethyst), Кафяво, лешник (Pure hazel), Светлосиво (Sterling grey), Сапфирено синьо (True sapphire), Кафяво (Brown), Tюркоаз (Turquoise), Изумрудено зелено (Gemstone green) и Ярко синьо (Brilliant blue).

FreshLook ColorBlends са с UV филтър и пакетът съдържа 2 броя (един чифт). Налични са също така и недиоптрични лещи от серията FreshLook ColorBlends – недиоптрични (2 лещи).

Изтегли листовка на продукта на български език

Наръчник за избор на цветни контактни лещи

Характеристики

Производители: Alcon
Диаметър (DIA): 15.20
Базова кривина (BC): 8.60
Опаковка: 2 лещи
Пропускливост на кислород: 20 Dk/t
Период на подмяна: 30 дни
Срок на годност: 48 месеца или повече
Съдържание на вода: 55%
Диапазон на диоптри: От -8.00 до +4.00
Мога ли да спя с лещите?: Не
Материал на лещите 2: Phemfilcon A
UV филтър: Да

коментари

Добавете коментар

 • Павлета Ангелова

  И аз поръчах гемстон зелено и брилянтно сини , но зелените се раздробиха.... Честно казано сложих и сините и на първото слагане видях, че едната се е цепнала лекичко... От материала не съм доволна определено! 65лв дадох реално за едното нищо. От към цвят и покривност са добри.

 • info@leshti.bg

  Здравейте, Лешите Fresh Look са качествен продукт по който не би трябвало да има забележки. Моля изпратете ни имейл със снимки на повредените лещи, за да можем да направим рекламацията до производителя възможна. Благодаря, очакваме имейла Ви. Лек ден от екипа на leshti.bg

 • Десислава М.

  Аз поръчах син цвят и на моите кафяви очи стои леко сиво. Харесвам ги доста и стоят много естествено, а материалът , от който са изработени лещите е приятен и не дразни окото.

 • Деси

  Поръчах лещи FreshLook зелени - Гемстон на 11.07.17 на първото използване едната леща се раздроби в окото ми. И сега въпроса ми е гаранция имат ли тези лещи и ако няма как да поръчам една леща, защото практически не мога да използвам само една. Моля да ми рсзясните алтернативните варианти. Като искам да подчертая, че ползвам от много години лещи и практиката на поставяне и сваляне ми е много добре позната, но такова нещо да се раздроби в окото ми за първи път ми се случи, след около 10мин след поставяне, лещата стана на 4 парченца. Беше много неприятно отстраняването им. Моля за отговор и евентуално съвет, как да процедирам за поръчка на 1 леща

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Изпратили сме Ви подробни инструкции на посочения от Вас имейл.

  Поздрави, екипът на leshti.bg.

 • Вера Деме

  Бях поръчала цвят "истински сапфир" и останах много приятно изненадана! Плътният син цвят напълно покрива кафявите ми очи и много доре стои. жалко, че са само за 30 дни. :) Повторих поръчката като поисках "зелени" този път и не можех да повярвам на това, което получих. Нещо като оикновени прозрачни лещи с печат с цифри по тях и лек жълтеникавозелен оттенък. Пълен ужас! Не си заслужаваха парите, определено! Редно е и други клиенти да го знаят преди да рискуват да купуват от тези лещи.

 • Флорена Георгиева

  Кажете мнение и за сивите лещи.

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Нашето мнение, че лещите FreshLook ColorBlends имат особена наситеност на цвета, която невинаги се харесва на всички клиенти.

  Поздрави, Екипът на Лещи.бг

 • Teди

  Ами периода за подмяна за какво е ?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Лещите са 30 дневни и е неоходимо да ги замените с нови, ако това имате предвид, ако не ще помолим да зададете по-детайлно въпроса си.

  Поздрави, Лещи.бг

 • Тоня Ноева - Донева

  Поръчах си брилянтно сини и съм удивена от ефекта. Очите ми са кафенкави (косата е руса) и лещите напълно ги покриха. Материала е добър и не съм имала проблеми.

 • Теди

  Здравейте , искам да попитам в този период на подмяна мога да сменя лещите в случай че цвета не ми стои добре , нали ?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  За съжаление няма как да смените цвета, ако не сте доволна от него. Цветните контактни лещи са специфичен аксесоар. Зависи както от вашия цвят на окото, така и от цвета на косата ви.

  Поздрави, Лещи.бг

 • Sisi

  Gemstone green sashtite li sa kato na snimkata

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Няма как да Ви отговорим на този въпрос, тъй като как ще изглеждат очите Вi с тези лещи е въпрос на комбинация светлина, кожа, дрехи. Поздрави, Екипът на Лещи.бг

 • Галя Атанасова

  Повторих поръчката и очаквам доставката. Този път приложих към поръчката и БГ телефон завръзка ,който могат да използват вашите куриери.

 • Галя Атанасова

  Куриер не е идвал,защото на адреса,който дадох има постоянно човек,но явно това е удобното извинение.

 • info@leshti.bg

  Здравейте г-жо,

  Разбираме, че сте афектирана, но никой не Ви задължава да поръчвате от нас. Правим всичко възможно пратката да пристигне при клиента и с майка Ви разговаряхме дори.

  Лещи.бг

 • Галя Атанасова

  Възмутена съм от работата на екипа. На 3- ти май бях изпратила поръчка за 3 комплекта от този продукт. Обадиха ми се чак в Лондон да потвърдя поръчката , разменихме и 2 емейла ведин от който дори мисъобщиха ,че бройката ще бъде не три , а два комплекта ,защото нямали налични. Днес е 25 май и лещи все още няма.При нов опит за връзка по емейла с който общувах със сужителката днес ми беше заявено,че нямам поръчка и ,че при тях няма такава поръчка. Как бе мили хора ще ми звъните в Лондон да ми кажете ,че доставчика няма даможе дазвънне при доставката , защото не може да звъни извън БГ , а днесще ми кажете ,че нямам поръчка. Искам си лещите от поръчката!

 • info@leshti.bg

  Здравейте г-жо Иванова,

  Съжаляваме за настъпилата ситуация. Отговорихме по имейл, прикачихме файл, в който сама виждате колко пъти куриера е идвал при вас. В такива ситуации, когато това се случи няколко пъти пратката се връща и ние няма как да Ви намерим по номер на товарителница. Надявам се разбирате, че не е наша вината в тази ситуация.

  Екипът на Лещи.бг

 • Пламен

  Предлагате ли freshlook dimensions? Ако не да ги очакваме ли скоро?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  За съжаление на този етап не предлагаме тези лещи.

  Поздрави, Екипът на Лещи.bg

 • Пламен

  Здравейте, имате ли лещи само с периферен пръстен, без да променят цвета на очите?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  За съжаление ние не предлагаме такива цветни лещи. Наблюдавайте за нови предложения сайта ни. Може да опитате с лещи с вашия цвят, би следвало да се постигне подобен ефект.

  Поздрави, Екипът на Лещи.бг

 • Нена

  Здравейте, предлагате ли тези лещи, но в два различни минуса, в смисъл има ли възможност, всяка леща да е отделна защото при мен проблема с очите е на различни градуси и минуси, дано сте разбрали какво искам да кажа ... :)

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  За съжаление, нямаме право да отваряме опаковката на лещите и да ги променяме. Напълно Ви разбрахме.

  Поздрави, Екипът на Лещи.бг

 • Mari

  Pure Hazel също е много хубав за кафяви очи, малко по светъл от Honey но не е толкова наситен.

 • Mari

  Страхотни лещи! Цвят Honey е уникален за кафяви очи и ги прави да изглеждат леко оранжеви и по-големи.

 • Daniela

  Blagodarj za lubeznoto sadeistvie.jelaq vi xybav i sporen den Mnogo usmivki

FreshLook ColorBlends - диоптрични (2 лещи)

FreshLook ColorBlends - диоптрични (2 лещи)

FreshLook ColorBlends - диоптрични (2 лещи)

32.29 лв.

На склад: 0 бр.