Гел за очи Thealoz Duo Gel 30x 0,4g

30.99 лв.
99% препоръки
Безплатна Доставка
Изпращане: Изберете параметрите
Безплатна Доставка
30.99 лв.

Гел за очи Thealoz Duo Gel

Внимание - този продукт не може да се използва върху контактни лещи.

Thealoz Duo Gel съдържа две важни съставки.
Първият основен компонент на тези гел капки е трехалоза - естествено вещество, присъстващо в организма на много живи организми, което им помага да оцелеят при изключително сухи условия . Trehalose има свойства, които защитават повърхността на окото.
Другият, не по-малко важен компонент на тези капки е натриев хиалуронат , който може да снабди окото с огромни количества вода. Поради това поддържа очите влажни и съзния филм стабилен.
Комбинацията от тези два компонента прави гел за очи Thealoz Duo Gel чудесен избор за хора с хронични симптоми на сухо око или хора, работещи в много суха среда.

Как да използвате Thealoz Duo Gel

Тези гел капки могат да се използват без контактни лещи, както и с лещи . Няма ограничения по отношение на приложението. Можете да използвате Thealoz Duo Gel винаги, когато трябва.

Хигиенни опаковки

Капките за очи Thealoz Duo Gel са опаковани в 30 малки флакона от 0,4 g . Всеки флакон остава стерилен и лесен за използване. Това също прави тези гел капки идеални за почивки или пътувания.

Характеристики - Гел за очи Thealoz Duo Gel 30x 0,4g

Производители: Thea
Размер: 30x 0,4g
Използване след отваряне: веднага след отваряне
Консерванти: Не
Могат да се използва с контактни лещи: Не
Медицинско изделие: Да
Съдържа натриев хиалуронат: Да

Отлично
предложение

Капки за очи Laim-Care Gel Drops (20 x 0,33мл)

В наличност
  • Предотвратява изсушаването на очната повърхност
  • Може да се прилага и върху поставени лещи
цена: 17.59 лв.

Сподели своето впечатление (1)

Сподели своето впечатление
Елица

В листовката пише, че лещите трябва да се махнат преди употреба на гела и даже да се изчакат 30 минути преди да се поставят отново, а тук, че може да се използват с лещи. На мен ми трябват капки, които да се използват с лещи и излиза, че описанието тук е заблуждаващо.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, В текста казваме, че е безопасно да ги ползвате със или без контактни лещи. Но най-ефективно и удобно за вас ще бъде ако свалите лещите при употреба. Вижте тези капки, които са предназначени за употреба с лещи: https://www.leshti.bg/…a-ochi-10-ml