Hyabak Капки за очи 10 ml

23.99 лв.
99% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: вторник 5.3. Изберете параметрите
Безплатна Доставка
23.99 лв.

Hyabak Капки за очи 0.15% 10 ml

Hayabak са капки за очи, съдържащи 0.15% хиалуронова киселина.Te осигуряват естествено незабавно облекчение при дразнене и дискомфорт причинено от умора, климатизация, прах, сух въздух, дим, работещи продължително време пред екран, синдром на сухо око и други. Тези капки успешно се борят със зачервяване и сърбеж и възстановяват сълзотворен филм само с една капка. Тази опаковка съдържа 10 ml. Тези капки могат да се използват до 3 месеца след отварянето.

Употреба с контактни лещи

Hyabak капки за очи също са подходящи за облекчаване на всякакъв дискомфорт при носенето на #. Не е необходимо да сваляте контактните си лещи при поставянето на тези капки.

Дозировка

Обикновено една капка във всяко око е достатъчна, за да освежи очите. Това обаче може да бъде съобразено с вашите лични нужди. Благодарение на добавената хиалуронова киселина, тези капки са в състояние да лекуват и овлажняват очите ви и наподобяват човешки сълзи по естествен начин, без никакви добавени консерванти. Добавянето на актинохинол позволява тези капки да помагат за блокиране на вредните UVB лъчи на слънцето. Разбира се, не забравяйте да имате винаги слънчеви очила под ръка. Само очилата са в състояние напълно да предпазват очите ви от UV лъчи.

Революционната система ABAK

Hyabak използва патентованата система за дозиране ABAK, която осигурява плътна капка всеки път. Цялата бутилка съдържа общо около 300 капки. Тази уникална система за дозиране също така помага да се предотвратят замърсявания, бактерии и вируси, като капките ви се стерилизират.

Характеристики - Hyabak Капки за очи 10 ml

Производители: Thea
Размер: 10 мл.
Използване след отваряне: 3 месеца
Консерванти: Не
Могат да се използва с контактни лещи: Да
Медицинско изделие: Да
Съдържа натриев хиалуронат: Да

Отлично
предложение

Капки за очи Laim-Care Gel Drops 10 ml

В наличност
  • Високо съдържание на натриев хиалуронат
  • Подходящ и за чувствителни очи
  • Може да се прилага и върху поставени лещи
цена: 17.59 лв.

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление