HYLO-FRESH капки за очи 10 ml

21.99 лв.
95% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: понеделник 3.4. Изберете параметрите
21.99 лв.
Безплатна Доставка

HYLO-FRESH капка за очи

Капките HYLO-FRESH не съдържат фосфати или консерванти . Техният състав е обогатен с билката Очанка (Euphrasia officinalis) и натриев хиалуронат . Благодарение на тези съставки, капките HYLO-FRESH ефективно се справят с дразненето и умората на очите . Само една капка във всяко око веднага ще се освежи и хидратира.

Кога да се използва HYLO-FRESH?

Използвайте капки HYLO-FRESH, когато почувствате необходимостта да успокоите и освежите раздразнените си очи .
Това се отнася за различни видове дразнене. Например, най-честите причини за дразнене са дигитални екрани, помещения със сух въздух или климатик, силни ветрове, прах или прекомерна слънчева светлина… Производителят препоръчва прилагането на 1 капка във всяко око най-много три пъти на ден . Тези капки могат да се използват и при носене на контактни лещи. Въпреки това, производителят препоръчва използването на капки най-малко 30 минути след поставянето на контактните лещи.

Дозиращата система COMOD®

Това е патентована система за дозиране, която запазва разтвора стерилен във флакона. Друго предимство на тази система е точното и постоянно дозиране. Системата COMOD® гарантира повече от 300 капки от само една опаковка от 10 ml HYLO-FRESH.

Очанка (Euphrasia officinalis) и натриев хиалуронат

Натриевият хиалуронат е напълно биосъвместим и действа като ефективно хидратиращо вещество . Хиалуронатът придава на капчиците по-висок вискозитет от водата и осигурява успокояваща и ефективна лубрикация на очната повърхност.

 

Екстрактът от Очанка е билка, която се използва от векове за лечение на червени и парещи очи, повишено производство на сълзи, както и подуване и зачервяване на клепачите.

Срокът на годност на HYLO-FRESH е 6 месеца след първото отваряне.

Характеристики - HYLO-FRESH капки за очи 10 ml

Производители: Ursapharm
Размер: 10 мл.
Използване след отваряне: 6 месеца
Консерванти: Не
Съдържа натриев хиалуронат: Да
Могат да се използва с контактни лещи: Да
Медицинско изделие: Да

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление