HYLO PARIN Капки за очи 10 ml

33.99 лв.
99% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: сряда 29.5. Изберете параметрите
Безплатна Доставка
33.99 лв.

Капки за очи HYLO PARIN

Капките HYLO PARIN са идеални за хора, които страдат от хронично сухо око . Тези капки за очи осигуряват на очите бързо облекчение, регенерация и дълготрайна защита . HYLO PARIN бързо облекчава парене, сърбеж, сухота или усещане за чуждо тяло в окото.

Ефективно трио

Капки за очи HYLO PARIN съдържат 3 съставки, които играят съществена роля в действието на капките.
Хепарин свързва влагата и насърчава капките да се прилепнат към роговицата. Дългосрочното овлажняване на окото ефективно регенерира очната тъкан .
Натриевият хиалуронат има способността да задържа големи количества вода и има почетно място в офталмологията. В капките HYLO PARIN натриевият хиалуронат действа като перфектният лубрикант , благодарение на което капките се разпределят равномерно по цялата повърхност на окото и го оставят овлажнен за дълго време.
Последният от триото е глицерол . Вещество, което действа и като смазка. Глицеролът позволява на клепачите да се плъзгат лесно по повърхността на окото. Неприятното усещане за чуждо тяло в окото изчезва много бързо .

Патентована COMOD® система

Всички капки за очи HYLO се доставят в бутилка със специален патентован апликатор. Тази апликаторна система предотвратява евентуално замърсяване на капките с микроорганизми, като същевременно поддържа същото количество от всяка отделна доза при прилагане на капките върху очите. Поради тази причина капките за очи не се нуждаят от консерванти или фосфати . Механизмът на флакона поддържа съдържанието му стерилно за целия период на употреба.

Как да използвате капки HYLO PARIN?

В случай на затруднения, прилагайте 1 капка в засегнатото око 3 пъти на ден . Ако трудностите са по-тежки, капките могат да се прилагат по-често. Капки за очи HYLO PARIN могат да се използват дългосрочно .
Ако обаче трябва да прилагате капките повече от 10 пъти на ден, посетете очния си лекар и се консултирайте с него за състоянието си.
Тези капки за очи могат да се прилагат върху контактни лещи при условие, че се чака поне 30 минути .
Ако използвате други продукти, производителят препоръчва между приложенията изчакайте поне 30 минути . Капките за очи HYLO PARIN трябва да се прилагат последни. Това правило не важи, ако е очен мехлем.
HYLO PARIN може да се използва от деца, бременни и кърмещи жени.

Капките HYLO PARIN могат да се използват след отваряне на бутилката за 6 месеца .

Характеристики - HYLO PARIN Капки за очи 10 ml

Производители: Ursapharm
Размер: 10 мл.
Използване след отваряне: 6 месеца
Консерванти: Не
Съдържа натриев хиалуронат: Да
Могат да се използва с контактни лещи: Да
Медицинско изделие: Да

Отлично
предложение

Капки за очи Gelone Natural Drops 10 ml

В наличност
  • Подходящ и за чувствителни очи
  • Без консерванти
  • Съдържа натриев хиалуронат
  • Може да се прилага и върху поставени лещи
цена: 18.39 лв.

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление