Капки за очи HYLO-CARE 10 ml

29.59 лв.
98% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: петък 22.10. Stock day info: Tomorrow 22. октомври Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched Изберете параметрите
Безплатна Доставка
29.59 лв.

Капки за очи HYLO-CARE

Капките за очи HYLO-CARE съдържат натриев хиалуронат (натриевата сол на хиалуроновата киселина) - естествено вещество, което се съдържа в стъкловидното тяло на очите и други части на тялото. Сред специфичните му физически свойства е създаването на стабилен и устойчив слой на повърхността на окото, който предотвратява загубата на сълзи, а функциите на окото остават непроменени. Така очите са защитени от сухота и чувството на раздразнение при продължително носене на контактни лещи.

С HYLO-CARE носенето на контактни лещи е приятно и по-здравословно. HYLO-CARE предоставя много ефективна помощ срещу чувството на парене и сухотата в очите. Капките за очи HYLO-CARE не съдържат консерванти, което ги прави по-леки дори при продължителна употреба.

HYLO-CARE съдържат Декспантенол, принадлежащ към групата от B-витамините. Този компонент има способността да се свързва с молекулите на водата и да освежава очите, като ефективно засилва овлажняващите свойства на натриевия хиалуронат.

Предлагаме и други продукти от серията "HYLO": капки за очи HYLO-COMOD 10 ml и капки за очи HYLO - GEL 10 ml.

Характеристики
Производители: Ursapharm
Размер: 10 мл.
Използване след отваряне: 6 месеца
Срок на годност: 6 месеца или повече
Консерванти: Не
Съдържа натриев хиалуронат: Да
Могат да се използва с контактни лещи: Да
Отлично
предложение
Любими

Капки за очи Gelone 10 мл.

В наличност
    Капките за очи Gelone моментално облекчават уморените и възпалени очи и подобряват комфорта при носенето на контактни лещи.
цена: 7.89 лв.
Отлично
предложение

Сподели своето впечатление (2)

Сподели своето впечатление

Anonymous

Уникални са

Отговор

info@leshti.bg

:)

Anonymous

Ползвам ги от години. Намерих ги тук на по-добра цена и определено бих искала да оставя положителния си коментар.