Капки за очи Hylo DUAL 10 ml

30.99 лв.
97% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: сряда 29.5. Изберете параметрите
Безплатна Доставка
30.99 лв.

Hylo DUAL 10 ml капки за очи

Hylo DUAL капки за очи са идеалният избор за всеки, който страда от сухи и раздразнени очи. Тези капки съдържат хиалуронова киселина и ектоин - вещества, които стабилизират сълзния филм, както и интензивно овлажняване на роговицата и конюнктивата.
Hylo DUAL капкисе борят успешно с парене, сърбеж, сухи очи, както и премахване на неприятни усещания, причинени от алергени на околната среда (цветен прашец, прах, животинска козина…).

Натриев хиалуронат и ектоин

Двете вещества имат невероятна способност за свързване с водата и образуват много стабилен слой, който запазва влагата върху повърхността на очите Ви.
Заедно с другите предимства, натриевият хиалуронат има благоприятен ефект при употребата на контактни лещи, защото намалява триенето и прави лещите по-прилягащи .
Ectoin е естествено вещество, което като компонент на Hylo DUAL капки, предпазва очите Ви от изсушаване и стабилизира липидния (мастен) слой на слъзния слой. Ection действа като противовъзпалително средство и има успокояващ ефект върху раздразнените тъкани.

Hylo DUAL е без консерванти

Hylo DUAL капки за очи не съдържат никакви консерванти или фосфати, така че очите не са ненужно обременени от тези съставки.

Капките на URSAPHARM не съдържат консерванти, защото имат опаковки, оборудвани с COMOD® . Това е специален дозатор, който предотвратява замърсяването на разтвора вътре в опаковката. COMOD® разпределя капките много точно и винаги в същия обем. 10 ml Hylo DUAL разтвор ще позволи прилагане на поне 300 капки .

Колко често да използвате Hylo DUAL?

Тези капки не са подходящи за деца под 6-годишна възраст. За възрастни е подходящо да приложите 1 капка във всяко око 3 пъти на ден .

След отваряне на опаковката, Hylo DUAL капки може да се използват за 6 месеца .

Характеристики - Капки за очи Hylo DUAL 10 ml

Производители: Ursapharm
Размер: 10 мл.
Използване след отваряне: 6 месеца
Консерванти: Не
Съдържа натриев хиалуронат: Да
Могат да се използва с контактни лещи: Да
Медицинско изделие: Да

Отлично
предложение

Капки за очи Gelone Natural Drops 10 ml

В наличност
  • Подходящ и за чувствителни очи
  • Без консерванти
  • Съдържа натриев хиалуронат
  • Може да се прилага и върху поставени лещи
цена: 18.39 лв.

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление