Капки за очи HYLO - GEL 10 ml

33.79 лв.
97% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: вторник 4.10. Изберете параметрите
33.79 лв.
Безплатна Доставка

Капки за очи HYLO-GEL

HYLO-GEL са овлажняващи капки за очи с високо съдържание на натриев хиалуронат, които са разработени от фармацевтичната компания URSAPHARM за интензивна хидратация при постхирургични състояния и хронична сухота в очите.

Използване с контактни лещи

Капките за очи HYLO-GEL са подходящи за употреба с контактни лещи и значително повишават комфорта при носене. За оптимална хидратация на лещата се препоръчва капките да се комбинират с мултифункционален разтвор, съдържащ хиалуронова киселина - например Gelone или Laim-Care.

Високо съдържание на хиалуронова киселина

Наличието на натриев хиалуронат (натриевата сол на хиалуроновата киселина) осигурява висок вискозитет на капките HYLO-GEL. Това помага лещата да прилепне по-добре към повърхността на окото, като образува защитна обвивка. Така се предотвратява изсушаването на окото и се засилва регенеративната способност на клетките.

Без консерванти и фосфати

Липсата на консерванти и фосфати елиминира риска от възможни странични ефекти и позволява употребата на капките HYLO-GEL колкото е необходимо, без никакви ограничения. Апликаторът с патентования механизъм COMOD® притежава антибактериални свойства. Срокът на годност на капките за очи HYLO-GEL е 6 седмици след отваряне.

Характеристики - Капки за очи HYLO - GEL 10 ml

Производители: Ursapharm
Размер: 10 мл.
Използване след отваряне: 6 месеца
Консерванти: Не
Съдържа натриев хиалуронат: Да
Могат да се използва с контактни лещи: Да
Медицинско изделие: Да
Отлично
предложение
Любими

Капки за очи Gelone 10 мл.

В наличност
    Капките за очи Gelone моментално облекчават уморените и възпалени очи и подобряват комфорта при носенето на контактни лещи.
цена: 7.89 лв.
Отлично
предложение

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление