Капки за очи Systane Ultra 10 ml

24.79 лв.
99% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: петък 22.10. Stock day info: Tomorrow 22. октомври Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched Изберете параметрите
Безплатна Доставка
24.79 лв.

Капки за очи SYSTANE Ultra

SYSTANE Ultra сa овлажняващи капки за очи, разработени от Alcon с цел елиминиране на всички симптоми на "синдрома на сухото око".

Успокояват раздразнените очи

Капките за очи SYSTANE Ultra облекчават чувството за сухота в очите и премахват дискомфорта, придружаващ носенето на контактни лещи (парене или усещане за чуждо тяло в окото). Капките са подходящи за употреба с всички видове меки контактни лещи.

Защитен слой

Капките за очи SYSTANE Ultra формират тънък слой на повърхността на окото, предпазващ очите от изсушаване, и предотвратяват дразненето, причинено от околната среда - смог, вятър, прах, полени, сух въздух и др. Срокът на годност на SYSTANE Ultra е 6 месеца след отваряне.

Предлагаме и други продукти от линията Systane: Systane Balance, Systane GEL Dropsи Systane.

Характеристики
Производители: Alcon
Размер: 10 мл.
Използване след отваряне: 6 месеца
Срок на годност: 6 месеца или повече
Консерванти: Да
Могат да се използва с контактни лещи: Да
Отлично
предложение
Любими

Капки за очи Gelone 10 мл.

В наличност
    Капките за очи Gelone моментално облекчават уморените и възпалени очи и подобряват комфорта при носенето на контактни лещи.
цена: 7.89 лв.
Отлично
предложение

Сподели своето впечатление (1)

Сподели своето впечатление

Мария Печилова

Може ли да се използват с поставени лещи ?

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте,

На сайта на производителя Alcon не е написано изрично, че капките не могат да се използват с поставени лещи. Но предвид функцията им, а именно - формирането тънък слой на повърхността на окото, предпазващ очите от изсушаване и предотвратяващ дразненето, е по-добре да се използват преди поставянето и след сваляне на контактни лещи.

Поздрави, екипът на leshti.bg