Контейнер за вибриращ почистващ калъф - зелен

3.19 лв.
89% препоръки
В наличност
Изпращане: понеделник 25.10. понеделник 25.10. понеделник 25.10. Order stock info: In stock, ready to be dispatched Изберете параметрите

Доставка

Спиди
Спиди 5.00 лв.
Безплатно при поръчки над 20 лв.
3.19 лв.

Контейнер за вибриращ почистващ калъф - син

Вътрешния контейнер е подходящ за съхранение на лещите Ви и се побира перфектно във вибрираща кутия за контактни лещи, която помага ефективно да се премахнат мръсотията и отлаганията благодарение на нежно, вибриращо движение.

Контейнера във вибриращия комплект трябва да се подменя редовно. Препоръките варират от всеки месец до на всеки три месеца и все пак общоприето е да се смени контейнера с отварянето на нов разтвор. Каквито и да са вашите навици - изберете контейнер, който се поставя директно в вибрираща кутия за контактни лещи. Този контейнер е зелен и е наличен също таки и в розово и синьо.

Контейнера е изработен от пластмаса, а долната му част е проектирана така, че да се побира във вибриращия външен калъф. Тази усмивка прави лесно разграничаването между дясната и лява леща.

Никога не изплаквайте контейнера и калъфа с вода от чешмата. За да го почистите правилно, изплакнете го с нова доза разтвор и го оставете да изсъхне на проветливо място.

Характеристики
Цвят на аксесоарите: Зелени

Всички варианти на този продукт

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление