Miru 1 Day (30 лещи)

51.79 лв.
89% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: понеделник 25.10. понеделник 25.10. понеделник 25.10. Order stock info: In stock, ready to be dispatched Изберете параметрите
Безплатна Доставка
51.79 лв.

Miru 1 Day контактни лещи

Miru 1 Day са дневни контактни лещи. Направени са от материал, който носи звучното име Hioxifilcon A и се предлагат в опаковка от блистер.

Oпаковка

Miru 1 Day са опаковани в специална опаковка (най-тънката опаковка за контактни лещи). Размерът е около 1 mm дебелина. Една блистер Miru 1 Day съдържа три лещи. Изключително удобен за носене в дамски чанти или протмонета, това качество прави марката незаминима за спортуващи и пътуващи. Лесно отварящият се пакет е създаден така, че да предотврати евентуално замърсяване на лещите. След отваряне, външната страна на лещата винаги е отгоре и готова да бъде използвана.

Материал

Miru 1 Day контактни лещи са направени от Hioxifilcon A (HEMA – GMA), това е полимер с множество свободни хидроксилни радикали, които естествено се привличат и с водните молекули.

Това осигурява повишена влага и комфорт. Лещите също така се свързват естествено със сълзите, защото тяхната молекулна структура тясно имитира структурата на олигозахариди, които се намират в слизестата слой на филма за разкъсване.

CENTRAFORM™ технология

Miru 1 Day контактни лещи са произведени използвайки технологията на патента CENTRAFORM™. Резултатите от процеса са редуциране на дразненето на очите и триенето от мигане.
Характеристики
Производители: Menicon
Базова кривина (BC): 8.60
Диаметър (DIA): 14.20
Опаковка: 30 лещи
Период на подмяна: 1 ден
Срок на годност: 12 месеца или повече
Пропускливост на кислород: 19 Dk/t
Съдържание на вода: 57%
Диапазон на диоптри: от -10.00 до +4.00
Материал на лещите 2: Hioxifilcon A
Име на продукт: Miru 1 Day
Мога ли да спя с лещите?: Не
UV филтър: Не
Отлично
предложение
Безплатна
доставка
Любими

TopVue Elite+ (30 лещи)

В наличност
    TopVue Elite+ са идеални за спорт и други активности, за за периодично носене на очила и лещи и за наслаждение на комфортен живот без ограничения!
цена: 34.49 лв.
Отлично
предложение

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление