Proclear 1 Day multifocal (30 лещи)

41.59 лв.
Безплатна Доставка
В наличност

Proclear 1 Day multifocal от CooperVision са предназначен а за всички който имат пресбиопия (старческо далекогледство) и предлагат комфорт и най-здравословният начин на употреба на контактни лещи

Изпращане: сряда 21.4. Today Изберете параметрите
Безплатна Доставка
41.59 лв.

Proclear 1 Day multifocal

Мултифокални контактни лещи Proclear 1 Day multifocal от CooperVision са предназначени да помогнат на хора страдащи от пресбиопия (известно също като „старческо далекогледство“), както и сухи очи. Дизайна на лещите Proclear 1 Day multifocal позволява на очите сами да намерят точката, която осигурява оптимален фокус. Постепенният преход на оптичната зона ви позволява да виждате всичко ясно и без усилие на всяко разстояние.

Рязка визия на близо и далеч

Всеки ден използвате нов чифт, което ще Ви позволи да виждате ясно на всички разстояния, да работите на компютър, да карате кола и тн. Proclear 1 Day multifocal са идеалното решение за всяка ситуация, те предлагат комфорт и здравословен начин на носене на контактни лещи, без почистване и дезинфекция, което е много подходящо и за хора с алергии.

PC Technology – технология за производство на контактни лещи

Целодневна хидратация – патентован PC Technology

Технологията на производство на тези лещи гарантира тяхната влажност през целия ден. Лещите съдържа молекули биологично съвместими с човешкия организъм, които задържат влажността в окото до 12 часа.

Добавка

Производителят твърди, че тези мултифокални контактни лещи са предназначени за хора носещи контактни лещи с добавка приблизително 2.50. Затова бихме искали да ви напомним, че купуването на тези лещи без препоръка от специалист, не се препоръчва, от здравословни и икономически съображения.

Характеристики
Производители: CooperVision
Име на продукт: Proclear 1 Day Multifocal
Базова кривина (BC): 8.70
Диаметър (DIA): 14.20
Опаковка: 30 лещи
Период на подмяна: 1 ден
Срок на годност: 12 месеца или повече
Пропускливост на кислород: 37 Dk/t
Съдържание на вода: 60%
Диапазон на диоптри: от -10.00 до +6.00
Добавен диоптър (Add): HI (MAX ADD +2.50)
Мога ли да спя с лещите?: Не
UV филтър: Не
Материал на лещите 2: Omafilcon A

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление