Proclear Multifocal XR (3 лещи)

117.99 лв.
Безплатна Доставка
В наличност
За съжаление, комбинациите временно не са налични поради ограничения производствен капацитет на CooperVision. Моля, въведете вашите параметри, за да проверите наличността. Благодаря за разбирането.
Изпращане: понеделник 2.8. Stock day info: Today Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Ready to be sent in less then 4 days Stock day info: In stock, ready to be sent Изберете параметрите
Добави
17,99 лв.
Безплатна Доставка
117.99 лв.
Изгодни пакети
цена: 250.72 лв. Спестяваш: 3.25 лв.

Контактни лещи Proclear Multifocal XR

Proclear Multifocal XR са месечни мултифокални контактни лещи произведени от CooperVision, които се използват за коригиране на пресбиопия (старческо далекогледство). Лещите са предназначени за хора, които имат пресбиопия с високи стойности на допълнение - до 4,00 (добавка).

Ефективното решение за пресбиопия

Пресбиопията е дефект на очите в следствие от стареенето на човешкия организъм. Засяга почти хората около четиридесетата година от живота и води до нарушено зрение на далечно разстояние. Благодарение на специалния си дизайн Proclear Multifocal XR са способни да коригират зрението на всички разстояния.

Мултифокална технология

Proclear Multifocal XR използват технологията Balanced Progressive Technology ™, която работи на базата на двa различни оптични дизайна, чрез която се постига чисто и ясно виждане на всички разстояния.

Хидратация система

Хидратираща PC технология работи с хидрофилнo вещество фосфорилхолин, което се съдържа в материала на лещата. Водата формира защитен филм на повърхността на лещата. След това той противодейства на дехидратация на лещата и предотвратява натрупването на липиди по повърхността на лещата.

Забележка: Избора на мултифокални лещи е тежък процес. Не предоръчваме закупуването на мултифокални лещи без съвет от експерт.

Характеристики
Производители: CooperVision
Базова кривина (BC): 8.70
Диаметър (DIA): 14.40
Опаковка: 3 лещи
Добавен диоптър (Add): +1.00 D, +1.00 N, +1.50 D, +1.50 N, +2.00 D, +2.00 N, +2.50 D, +2.50 N
Срок на годност: 12 месеца или повече
Период на подмяна: 30 дни
Пропускливост на кислород: 42 Dk/t
Съдържание на вода: 59%
Диапазон на диоптри: -20.00 to +20.00
Мога ли да спя с лещите?: Не
UV филтър: Не
Материал на лещите 2: Omafilcon B
Име на продукт: Proclear Multifocal XR

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление