Proclear Sphere (6 лещи)

40.49 лв.
90% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: сряда 29.5. Изберете параметрите
Добави същия продукт с друг диоптър
Добави 17.99 лв. 14.74 лв.
Безплатна Доставка
40.49 лв.

Изгодни пакети

Контактни лещи Proclear Compatibles Sphere

Контактните лещи Proclear Compatibles Sphere са месечни контактни лещи от от производителя CooperVision. Съставени от полимера Omafilkon B 38% и 62% вода. Те имат отлична пропускливост на кислород и хидратация благодарение на веществото наподобяващо Phosphorylcholin. Това вещество се съдържа в клетъчните мембрани на човешкото тяло, което задържа необходимото количество вода в клетката. Контактните лещи Proclear Compatibles Sphere се характеризират с висока устойчивост на дехидратация. Лещите остават влажни и не натоварват очите през целия ден. Друго свойство на веществото Phosphorylcholin е, че образува защитен слой, който предотвратява отлагането на протеини и липиди, които причиняват дискомфорт като същевременно се намалява и пропускливостта на кислород.

Контактните лещи Proclear Compatibles Sphere са висококачествени лещи, носещи много предимства, най-вече благодарение на вещество Phosphorylcholin. Полезни за потребителите, които страдат от т. нар. синдром на "сухото око" и хора, които носят контактни лещи по 12 часа на ден.

Опаковката на Proclear Compatibles Sphere съдържа 6 броя меки контактни лещи. Можете да намерите модела и в единички бройки - тук.

Характеристики - Proclear Sphere (6 лещи)

Производители: CooperVision
Базова кривина (BC): 8.60
Диаметър (DIA): 14.20
Опаковка: 6 лещи
Срок на годност: 12 месеца или повече
Период на подмяна: 30 дни
Пропускливост на кислород: 42 Dk/t
Съдържание на вода: 62%
Диапазон на диоптри: -20.00 to +20.00
Мога ли да спя с лещите?: Не
UV филтър: Не
Материал на лещите: Omafilcon B
Име на продукт: Proclear Compatibles Sphere
Медицинско изделие: Да

Отлично
предложение

Безплатна доставка

TopVue Air (6 лещи)

В наличност
  • Висока кислородна пропускливост
  • Високо съдържание на вода
  • Натриево-хиалуронова лубрикация
  • Гаранция 365
цена: 35.99 лв.

Погрижете се за очите си

Сподели своето впечатление (6)

Сподели своето впечатление
Надя

Здравейте. Нося контактни лещи вече 20 години. От дълго време Proclear Sphere. Имам синдром на сухото око. Какъв е вашият съвет относно това кои лещи да избера - тези или бихте ми препоръчали други? Чудя се кое е по важно - водното съдържание или кислородната пропускливост? Освен това съм свикнала с тази кривина на лещата - 8.60 и се притеснявам да ли няма да ми е неудобно, ако лещата е с друга кривина. Продават се вече в опаковка по 6бр. и не ми се иска да налучквам. Благодаря

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, а ползвате ли капки за очи? Кривината няма да наруши зрението ви, но все пак ви съветваме да се консултирате с оптик.

Калина Константинова

Аз пък съм изключително доволна! Очите ми не изсъхват от тях дори и при носене повече от 8 часа. Никога не съм имала проблем със слагане/махане.

Кристина Георгиева

Страшно съм разочарована от тези лещи.. Ползвала съм Avaira на същата фирма и нямах никакъв проблем със слагане и носене.. Тези са просто отвратителни за поставяне, диаметърът им е по голям от обичайното и при изваждане от контейнера се огъват и едвам се захващат за окото. Да не говорим за носенето през деня. Носих ги няколко дни и очите ми изобщо не успяха да свикнат, през цялото време ги усещах и ме дразнеха. Гледането от близо и четенето са просто невъзможни, постоянно ми е размазано пред очите. И като допълнение към всичко това, преди малко, след минимално докосване на клепача от моя страна, лещата се измести и при опит да я оправя извадих от окото си ПОЛОВИН леща. Другата половина търсих завряна в окото ми 10 мин, докато най сетне се появи от някъде. Не знам дали плоблемът е в мен, но носе лещи от доста време и никого не съм имала подобни проблеми.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, г-жо Георгиева,

Proclear са по-старо поколение хидрогелни лещи с 3 пъти по-ниска кислородна пропускливост от силикон-хидрогелните Avaira (42 Dk/t /125 Dk/t). Различават се по характеристиките на материала, от който са създадени, и очи, вече привикнали към свойствата им, трудно се приспособяват към по-ниското количество кислород, което достига до тях.

Антония

Здравейте, след като лещите са 6 броя означава ли, че всеки чифт може да се ползва по един месец или трите чифта се заменят в рамките на месеца?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Една леща може да ползвате 30 дни или 1 месец, т.е. ако имате един и същи диоптър може да ползвате опаковката 90 дни.

Поздрави, Екипът на Лещи.бг

Любомира

@Triniti, Има продукти с по-високо съдържание на вода. Плюсът на тоя продукт е друг. Доолна сум от продукта.

Тринити

Лещи с най-восоко съдързание на вода, които съм срещал