Proclear Sphere (6 лещи)

40.79 лв.
96% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: вторник 26.10. Stock day info: Today 26. октомври Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 26. октомври Изберете параметрите
Добави
14.74 лв.
Безплатна Доставка
40.79 лв.
Изгодни пакети
цена: 55.53 лв. Спестяваш: 3.25 лв.

Контактни лещи Proclear Compatibles Sphere

Контактните лещи Proclear Compatibles Sphere са месечни контактни лещи от от производителя CooperVision. Съставени от полимера Omafilkon B 38% и 62% вода. Те имат отлична пропускливост на кислород и хидратация благодарение на веществото наподобяващо Phosphorylcholin. Това вещество се съдържа в клетъчните мембрани на човешкото тяло, което задържа необходимото количество вода в клетката. Контактните лещи Proclear Compatibles Sphere се характеризират с висока устойчивост на дехидратация. Лещите остават влажни и не натоварват очите през целия ден. Друго свойство на веществото Phosphorylcholin е, че образува защитен слой, който предотвратява отлагането на протеини и липиди, които причиняват дискомфорт като същевременно се намалява и пропускливостта на кислород.

Контактните лещи Proclear Compatibles Sphere са висококачествени лещи, носещи много предимства, най-вече благодарение на вещество Phosphorylcholin. Полезни за потребителите, които страдат от т. нар. синдром на "сухото око" и хора, които носят контактни лещи по 12 часа на ден.

Опаковката на Proclear Compatibles Sphere съдържа 6 броя меки контактни лещи. Можете да намерите модела и в единички бройки - тук.

Характеристики
Производители: CooperVision
Базова кривина (BC): 8.60
Диаметър (DIA): 14.20
Опаковка: 6 лещи
Срок на годност: 12 месеца или повече
Период на подмяна: 30 дни
Пропускливост на кислород: 42 Dk/t
Съдържание на вода: 62%
Диапазон на диоптри: -20.00 to +20.00
Мога ли да спя с лещите?: Не
UV филтър: Не
Материал на лещите 2: Omafilcon B
Име на продукт: Proclear Compatibles Sphere
Отлично
предложение
Безплатна
доставка
Любими

TopVue Air (6 лещи)

В наличност
    Контактните лещи TopVue Air се отличават с отличната си комбинация от висока кислородна пропускливост и високо водно съдържание.
цена: 35.99 лв.
Отлично
предложение

Сподели своето впечатление (5)

Сподели своето впечатление

Калина Константинова

Аз пък съм изключително доволна! Очите ми не изсъхват от тях дори и при носене повече от 8 часа. Никога не съм имала проблем със слагане/махане.

Кристина Георгиева

Страшно съм разочарована от тези лещи.. Ползвала съм Avaira на същата фирма и нямах никакъв проблем със слагане и носене.. Тези са просто отвратителни за поставяне, диаметърът им е по голям от обичайното и при изваждане от контейнера се огъват и едвам се захващат за окото. Да не говорим за носенето през деня. Носих ги няколко дни и очите ми изобщо не успяха да свикнат, през цялото време ги усещах и ме дразнеха. Гледането от близо и четенето са просто невъзможни, постоянно ми е размазано пред очите. И като допълнение към всичко това, преди малко, след минимално докосване на клепача от моя страна, лещата се измести и при опит да я оправя извадих от окото си ПОЛОВИН леща. Другата половина търсих завряна в окото ми 10 мин, докато най сетне се появи от някъде. Не знам дали плоблемът е в мен, но носе лещи от доста време и никого не съм имала подобни проблеми.

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, г-жо Георгиева,

Proclear са по-старо поколение хидрогелни лещи с 3 пъти по-ниска кислородна пропускливост от силикон-хидрогелните Avaira (42 Dk/t /125 Dk/t). Различават се по характеристиките на материала, от който са създадени, и очи, вече привикнали към свойствата им, трудно се приспособяват към по-ниското количество кислород, което достига до тях.

Антония

Здравейте, след като лещите са 6 броя означава ли, че всеки чифт може да се ползва по един месец или трите чифта се заменят в рамките на месеца?

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте,

Една леща може да ползвате 30 дни или 1 месец, т.е. ако имате един и същи диоптър може да ползвате опаковката 90 дни.

Поздрави, Екипът на Лещи.бг

Любомира

@Triniti, Има продукти с по-високо съдържание на вода. Плюсът на тоя продукт е друг. Доолна сум от продукта.

Тринити

Лещи с най-восоко съдързание на вода, които съм срещал