Proclear Toric (3 лещи)

42.99 лв.
Безплатна Доставка
В наличност
За съжаление, комбинациите временно не са налични поради ограничения производствен капацитет на CooperVision. Моля, въведете вашите параметри, за да проверите наличността. Благодаря за разбирането.
Изпращане: понеделник 18.10. Stock day info: Tomorrow 18. октомври Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched Изберете параметрите
Добави
14.74 лв.
Безплатна Доставка
42.99 лв.
Изгодни пакети
цена: 57.73 лв. Спестяваш: 3.25 лв.
цена: 54.63 лв. Спестяваш: 4.25 лв.

Торични месечни лещи Proclear Toric

Proclear Toric са меки месечни контактни лещи за корекция на астигматизъм от CooperVision. Лещите са направени по патентованата технология PC.

Наименованието идва от наличието на молекули фосфорилхолин­(phosphorylcho­line) в материала, от който са произведени лещите. Тези молекули привличат до 3 пъти повече вода около себе си, което прави лещите Proclear винаги влажни и удобни. Това вещество се намира естествено в човишкия организъм и по-точно в клетъчните мембрани. Подходящи са за хора, които прекарват много време пред компютър или в климатизирани помещения, както и за хора които имат проблеми със сухота в очите.

За тези от вас с по-високи стойности на астигматизъм предлагаме и моделът Proclear Toric XR.

Характеристики
Производители: CooperVision
Базова кривина (BC): 8.80
Диаметър (DIA): 14.40
Опаковка: 3 лещи
Срок на годност: 12 месеца или повече
Пропускливост на кислород: 25 Dk/t
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 62%
Цилиндър (CYL): от -0.75 до -2.25
Диапазон на диоптри: От -8.00 до +4.00
Мога ли да спя с лещите?: Не
UV филтър: Не
Материал на лещите 2: Omafilcon B
Име на продукт: Proclear Toric
Отлично
предложение
Любими

TopVue Air for Astigmatism (3 лещи)

В наличност
    Месечните торични лещи TopVue Air for Astigmatism се отличават с перфектна комбинация от висока кислородна пропускливост и отлично водно съдържание.
цена: 32.29 лв.
Отлично
предложение

Сподели своето впечатление (2)

Сподели своето впечатление

Гергана Маркова

По-голям боклук не съм ползвала. Ужасно меко лещи, трудно се слагат и се въртят в окото. За няма и две седмици две се скъсаха.

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, Съжаляваме, че не сте останала доволна. Да тези лещи са много фини и имат период на адаптация. Също така изискват правилни и постоянни грижи. Ако имате съмнения относно качеството на лещите, изпратете ни имейл с повече информация и можем да ги изпратим до производителя за проверка на качеството. Повече прочетете в нашите условия за рекламация.

Tatyana Mitkova

Здравейте! Може те ли да преизчислите рецептата ми за очила в контактни лещи? R - sph -1.50 ; cyl -1.75 ; 94° L - sph -1.75 ; cyl -1.25 ; 80° Благодаря предварително!

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, моля изпратете ни рецептата на нашия информационен имейл и ще се свържем с Вас. Хубав ден!