PureVision 2 (1 леща)

11.89 лв.
89% препоръки
В наличност
Изпращане: петък 19.7. Изберете параметрите
Добави същия продукт с друг диоптър
Добави 17.99 лв.
Лично вземане - магазини и кутии (2–3 работни дни) Безплатно *
Доставка с куриер на Спиди - куриер (2–3 работни дни) от 4.79 лв. *
* Безплатно при поръчки над 20.00 лв.
11.89 лв.

Остро зрение с PureVision 2

PureVision 2 е новият месечен модел контактни лещи на Bausch & Lomb. Предимството на тези асферични лещи, произведени от силикон-хидрогел, е в по-добрите оптични свойства, които могат да бъдат оценени най-вече от хора с ниски стойности на астигматизъм или липса на контрастна чувствителност, водеща до замъглено зрение при слаба светлина. Това прави PureVision 2 подходящи за шофьори и спортисти.

Kомфорт при носене

PureVision 2 са един от най-тънките модели контактни лещи на пазара. С технологията ComfortMoist, която овлажнява повърхността на лещите, PureVision 2 осигуряват комфорт през целия ден. Въпреки изключително тънкият си профил, те са изключително удобни за боравене.

Начин на употреба

PureVision са предназначени за класическа (сваляне през нощта) или продължителна употреба (при която е възможно да носите лещите в продължение на 30 дни и 29 нощи, без да ги сваляте, след предварителната консултация с Вашия очен специалист).

Предлагаме и цели опаковки 6 бр. Purevision 2.

Характеристики - PureVision 2 (1 леща)

Производители: Bausch and Lomb
Базова кривина (BC): 8.60
Диаметър (DIA): 14.00
Опаковка: 1 леща
Срок на годност: 12 месеца или повече
Пропускливост на кислород: 130 Dk/t
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 36%
Материал на лещите: Balafilcon A
Диапазон на диоптри: от -12.00 до +6.00
UV филтър: Не
Име на продукт: PureVision 2
Мога ли да спя с лещите?: Да
Медицинско изделие: Да

Погрижете се за очите си

Сподели своето впечатление (14)

Сподели своето впечатление
Таня

Ползвам лещите от 2години може би и съм много доволна!Купувам ги винаги от сайта и не съм имала никакви проблеми до сега!Благодаря за коректното отношение!

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, радваме се винаги на всеки доволен клиент

Mihaela Georgieva

Нямаше и една седмица, откакто ги ползвам, зрението ми беше замъглено, очите ме боляха, а една вечер получих кръвоизливи и в двете очи, трудно виждах.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, Надяваме се сте посетили очен специалист след случилото се. Очакваме да ни изпратите неговата експертиза, за причината на проблема. Не е възможно да получите кръвоизлив от лещи, каквито и да са те. Моля свържете се с екипа ни за връзки с клиенти.

Дафин

Използвам месечни лещи от години. Винаги ме е дразнело слагането сутрин и свалянето вечер. Винаги ми дразнят окото и ми падат на втория час. Когато си затворя очите за повече време падат, още повече, че взимах най-скъпите опции. Този път потърсих някакъв по-евтин вариант и разгледах сайта Ви, за да и евентуално мога да прочета повече за лещите. Стигнах до тези и съм повече от щастлив и доволен. Цената перфектна! Вече седмица съм с тях, без един път да ми паднат или да ми правят какъвто и да е дискомфорт. Спа с тях и сутрин се събуждам с перфектно и ясно зрение. Вече дори и не знам къде са ми очилата.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, благодарим ви за прекрасния отзив :)

Даниела

Повече от 15 години използвах лещи Pure Vision , но последната година получавах замъгляване с тях, реших да пробвам Pure Vision 2 и съм много доволна. Спя с тях и ги свалям само веднъж седмично, или ако се наложи.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, Раздваме се на всеки доволен клиент :)

Иван Петров

Защо като заявя две лещи едната -6, другата -6.5 калкулираната стойност е 23.78 лв., а не 21.41 лв. каквато би трябвало да бъде?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, цаната на тази леща е 11.89 лв., умножено по две това е 23.78 лв.

Христина Карастайкова

Използвам тези лещи от 6 години и винаги съм ги закупувала от офталмолога ми, реших да ги поръчам този път, тъй като цената ми хареса. Изключително недоволна съм. Изпозлвам лещите по-малко от месец и всеки ден имам проблем със замъгляване на зрението! Веднага щом ги сваля всичко е наред, което ми сочи че замъгляването е от самите лещи. Използвам един и същ разтвор от самото начало с тях, нищо не се е променило, а за първи път имам такъв проблем с лещите! Не бих поръчала отново.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, И ние както и офтамолога Ви закупуваме лещите от производителя. Ако имате каквито и да е оплаквания относно качеството, можете да ни ги изпратите а ние да ги изпратим до производителя за експертиза.

Елизабет Дренска

Не съм никак доволна, честно казано. Доста некомфортни за носене лещи. Аз нося лещи всеки ден, по 8 часа минимум, и затова комфортът е най-важното нещо, което съблюдавам при закупуване на лещи. Тези лещи са доста твърди и неудобни, едва изтърпявам. Не препоръчвам.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Благодарим Ви за отзива! Съжалявам за неприятния опит. Той още веднъж потвърждава, че при преминаването от един модел контактни лещи на нов модел няма гаранция, че той ще Ви пасне. Причините за дискомфoрта може да са различни: различни параметри на лещата като БК и диаметър или самият материал на лещата.

Поздрави, екипът на leshti.bg

Росица Тенева

Здравейте,детето успя да я постави/като я сложи пак се набръчка,но като завъртя няколко пъти окото,тя се изпъна/.Досега ползвахме Pure Vision и нямаше проблем с поставянето.Защо при тези е различно?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Възможно е лещата да се е сгънала в опаковката с разтвора при транспортиране, и това да е повлияло на възможността й да се сгъва и разгъва. Предполагам, че това е единичен случай, и лещата в бъдеще ще се поставя по-лесно.

Лек ден!

Росица Тенева

Здравейте,взех от тези лещи за детето /13 г./,но тя не може да ги постави както трябва - в окото лещата се набръчква. От какво може да се получава това?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Възможно е лещата да се обърнала. Моля, проверете, дали лещата има сферична форма. Ако проблема продължи да се появява, изпратете ни снимка на лещата на имейла ни - info@leshti.bg. И ще Ви информираме за процедурата за рекламация.

Лек ден!

Александра Николова

Това са най-ужасните лещи, които съм имала! Пише до 30 дена без сваляне- едвам издържам от сутринта до вечерта... Сега трябва предсрочно да си ги сменя, не мога да ги изтърпя.

Отговор info@leshti.bg

Здравeйте,

PureVision 2 са един от най-тънките модели контактни лещи на пазара. С технологията ComfortMoist, която овлажнява повърхността на лещите, PureVision 2 осигуряват комфорт през целия ден. Въпреки изключително тънкият си профил, те са изключително удобни за боравене. Дискомфорта който изпитвате може да е повлиян от много и различни фактори. Неправилна поддръжка, чувствителност към разтвора, сухота в окото и други. Нашият съвет е да се консултирате с оптометриста, който Ви е изписал лещи и да обсъдите с него тези проблеми. Вашият очен лекар може да ви помогне да прецените възможностите и рисковете на лещите за непрекъснато носене. Ако те не са за вас, лещите от силиконов хидрогел за ежедневно носене (без преспиване) могат да са добър вариант или може да се изберат други ултра удобни варианти, като лещите за еднократна употреба.

Поздрави, Екипът на Leshti.bg

Велислав

Меки или твърди са тези лещи? Защо в описанието на всяка леща не пише каква е лещата - твърда или мека?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, Велислав,

Всички модели контактни лещи, които предлагаме, са меки.

Iren

Каква е разликата между PureVision 2 и Purevision HD ?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Става дума за един и същ продукт с различна опаковка. Свързахме се с представителя на производителя и те ни общясниха, че в различните географски региони се разпространяват лещи или без този надпис и, че в България могат да се срещнат и двете кутии.

Поздрави

Иво

Тук са на най-ниската цена :)

Кирил

Това за мен са най-добрите лещи. Тук са евтини и въпреки, че първоначално имах съмнение защото не видях надписа HD се убедих в качеството им тъй ги нося поне 2 седмици без сваляне и ако има дори и най-малкия проблем го усещам.