PureVision 2 (6 лещи)

54.69 лв.
97% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: вторник 23.4. Изберете параметрите
Добави същия продукт с друг диоптър
Добави 17.99 лв. 14.74 лв.
Безплатна Доставка
54.69 лв.

Изгодни пакети

Остро зрение с PureVision 2

PureVision 2 е новият месечен модел контактни лещи на Bausch & Lomb. Предимството на тези асферични лещи, произведени от силикон-хидрогел, е в по-добрите оптични свойства, които могат да бъдат оценени най-вече от хора с ниски стойности на астигматизъм или липса на контрастна чувствителност, водеща до замъглено зрение при слаба светлина. Това прави PureVision 2 подходящи за шофьори и спортисти.

Kомфорт при носене

PureVision 2 са един от най-тънките модели контактни лещи на пазара. С технологията ComfortMoist, която овлажнява повърхността на лещите, PureVision 2 осигуряват комфорт през целия ден. Въпреки изключително тънкият си профил, те са изключително удобни за боравене.

Начин на употреба

PureVision са предназначени за класическа (сваляне през нощта) или продължителна употреба (при която е възможно да носите лещите в продължение на 30 дни и 29 нощи, без да ги сваляте, след предварителната консултация с Вашия очен специалист).

Предлагаме и единични бройки 1 бр. Purevision 2.

Характеристики - PureVision 2 (6 лещи)

Производители: Bausch and Lomb
Базова кривина (BC): 8.60
Диаметър (DIA): 14.00
Опаковка: 6 лещи
Срок на годност: 12 месеца или повече
Пропускливост на кислород: 130 Dk/t
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 36%
Материал на лещите: Balafilcon A
Диапазон на диоптри: от -12.00 до +6.00
UV филтър: Не
Име на продукт: PureVision 2
Мога ли да спя с лещите?: Да
Медицинско изделие: Да

Отлично
предложение

Безплатна доставка

TopVue Air (6 лещи)

В наличност
  • Висока кислородна пропускливост
  • Високо съдържание на вода
  • Натриево-хиалуронова лубрикация
  • Гаранция 365
цена: 35.99 лв.

Погрижете се за очите си

Сподели своето впечатление (38)

Сподели своето впечатление
Anonymous

Здравейте ! Искам да попитам тези лещи на силиконовите едномесечни Biofinity или на Air Optics Night and day приличат повече като материя и дизайн ? Какви други варианти бихте ми препоръчали с по-висока кислородна пропускливост ? Благодаря предварително !

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, това са месечни лещи на различен производител от споменатите от вас и не можем да ви кажем на кои приличат. Всеки модел има своя собствена характеристика и спецификации.

Милена Топузова

Здравейте! Закупих си кутия 6 бр. Pure vision 2 (С предната кутия нямах никакъв проблем) Първият чифт, който използвах ми причини Кератит на окото, по съвет на докторката изхвърлих чифта лещи и след пълното излекуване на окото отворих друг чифт, който отново ми причини същото. Ще може ли да ми препоръчате лещи със сходна спецификация, защото не съм ползвала други освен тези до сега. Благодаря предварително

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, ако лещите са поръчани от нас, моля напишете ни имейл с имената си , номера на поръчката и кратко описание на проблема. Това наистина е много неприятно, но едва ли проблема е във всички лещи. Възможно е да е имало фабричен дефект. Можем да ги изпратим за проверка до производителя. Поздрави!

Веселина Василева

Не съм доволна от лещите. Купих кутия от лещи и още на 12-ия час от слагането започват да дразнят и зачервяват очите. В описанието пише,че могат да се носят продължително ( до 29нощи), но аз не успях и една вечер да изкарам с тях.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, г-жо Василева,

Консултирали ли сте се с оптика Ви, дали можете да ползвате лещи за продължително носене? Не всяко око о приспособено към стреса, който предизвиква лещата, която се намира в окото постоянно. Въпреки изключително високата си кислородна пропускливост, тези лещи все пак ограничават достъпа на кислород към роговицата и това причинява дискомфорт. Опитайте да овлажните очите си добре преди и по време на носенето на продукта, а също така, се консултирайте със специалист, който да Ви каже, кои са най-добрите варианти специално за Вашите очи.

Поздрави, екипът на leshti.bg

Сузана

Здравейте. Могат ли тези лещи да се носят постоянно в продължение на цял месец 30 дни и 29 нощи, без прекъсване и без да е необходимо да се свалят вечер и отново да се поставят сутрин.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Този модел може се носи 30 дни без сваляне през нощта, но само след предварителната консултация с Вашия очен специалист! Някои хора имат по-увлажнени очи и могат да си позволят такъв тип носене, но други - не. Също така е важно да се чувствате комфортно с лещите. При палене, сухота или главоболие е по-добре да свалите лещите за през нощта, и да позволите на очите си да си отпочинат и на лещите да се дезинфицират в раствор.

Поздрави, екипът на leshti.bg

Виктория Милева

Здравейте, взех си тези лещи от вашия сайт, но ми се замугляват. Дали знаете каква може да е причината?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Когато очите не са привикнали още към нов модел контактните лещи, такива проблеми са често срещани. Съветвам Ви да използвате капки за очи или спрей, т.к. работата с компютър, честото фокусиране и редуцурано мигане понижава количеството слъзен филм. Очите изсъхват, а това може да доведе до замъглено зрение, зачервянане и дори парене. Ако дискомфорта продължи, моля свържете се с нас отново. Екипа на leshti.bg

aleks

Здравейте, Purevision или Biofiniti? Кой от двата модела лещи е по добър?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, Алекс,

И двата модела са много популярни. Biofinity са четвърто поколение силикон-хидрогелни лещи от CooperVision със заоблени ръбове за максимален комфорт и отлично съотношение между висока кислородна пропускливост (160 Dk/t) и водно съдържание (48%). PureVision 2, от друга страна, са новият модел на PureVision с подобрени оптични свойства, които се усещат особено при шофиране вечер и ако имате нужда от корекция на ниски стойности на астигматизъм. При тях кислородната пропускливост е 130 Dk/t, а водното съдържание 36%. За да определите кой от тях е по-подходящ за Вашите очи, Ви съветвам да се обърнете към Вашия лекар за напасване и на първо време да поръчате единични бройки - PureVision 2 и PureVision 2.
said

ваш клиент съм и сега съм в Берлин може ли да ми ги пратите тук

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, Сайд,

За съжаление, не е възможно да изпълняваме доставка извън България. Добрата новина е, че имаме електронен магазин в Германия, предлагащ най-добрите цени на пазара - ihre-kontaktlinsen.

Станислав Драгиев

Здравейте, от доста години нося Pure Vision и Pure vision 2, но напоследък много често ми дразнят очите и се налага да ги свалям. Какви лещи бихте ми препоръчали? Благодаря!

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, г-н Драгиев,

Съветвам Ви да посетите Вашия очен специалист за повторен преглед на очната повърхност и напасване на друг модел контактни лещи. Препоръчвам Ви месечните Biofinity - четвърто поколение силикон-хидрогел, подходящи за преспиване.

Златина

Здравейте, как така от 40 лв цената рязко скочи на 59.90 лв?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, Златина,

За съжаление, миналата седмица доставната цена не само на PureVision 2, но и на други продукти се повиши. По тази причина се наложи да променим и нашите. Ако кликнете върху банера на началната страница, ще се активира 10%-то намаление. С него кутия от 6 бр. е на стойност 53,91 лв.

Кристина Лакова

Не ми се получи този път с лещите. От 10 години поне нося Пюр Вижън и всичко е било наред, но сега не случи така. След като сложих първият чифт и започна дразненето. На 4-тия ден не издържах и ги свалих. Изчаках две седмици, напълно да си починат очите ми и сложих втория чифт - пак получих дразнене. Третият чифт изобщо няма да отварям. Всъщност, още в началото ми се сториха по-твърди и сякаш с по-малък диаметър, от това с което съм свикнала. На предишните мие имало малка цифричка 5 или 8 на самата леща. Може би са били друг модел, с повече водно съдържание.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, г-жо Лакова,

Моля, проверете електронната си поща. Изпратили сме Ви съобщение.

Ани

Промоцията до кога важи?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, Ани,

Само още 3 дни - до 15.01.2017 г.

Мария

Къде изчезнаха PureVision 2HD на Bausch&Lomb?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, Мария,

PureVision 2 е новата опаковка на PureVision 2HD. В технологията на производство на двата модела няма абсолютно никаква разлика.

Динко Михайлов

Здравейте,поръчах си от Вас 6бр PureVizion for Presbyopia,но не са ми удобни. 4бр от кутийката не са използвани. Мога ли да ги върна и да ги заменя за други ? Благодаря предварително

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

За съжаление не можем да приемем лещите обратното. Ако не са Ви удобни е вероятно заради базиснатата кривина. Нямам как да рекламираме лещите при пороизводителя, заради това.

Имаме сключена клауза в договора си с TopVue. Можем да въстановим парите или да ги заменяте с дуги само в случай, че сте си избрал TopVue.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да ни пишете.

Поздрави, Екипът на Лещи.bg

Весела

Каква е разликата между PureVision 2 и PureVision 2 HD защото никъд ене мога да намеря информация?

Katerina Krstevska

interesira me dali vrshite dostavki i v Makedonija

Отговор info@leshti.bg

Здраврйте,

Не можем да Ви изпратим лещите до Македония, но можете да опитате до наи-близкия офис на Рапидо или Спиди и да зададете до поискаване.

Радо

Здравейте, кривината може ли да е 8,40?

Владо Мирчев

PureVision 2 могат да се носят денонощно. Изключително тънки лещи.

Мирела

Изключително качествени лещи. Действително лещите са мног много тънки. Много ми е лесно да седя в библиотеката дълго време с тях.

Иво

Боже, хора. Супер са лещите купувайте докато не е свършила промоцията. Доста е ок.

Константин Петровски

4k Лещи имате ли :D

Отговор info@leshti.bg

Ако продавахме фото техника :) сигурно щяхме да имаме и 5К. :)

Весели празници!

Ана Андреева

Здравейте. Интересува ме дали имат леко оцветяване като стария модел PureVision? Благодаря предварително!

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Това е въпрос, на който не можем да Ви отговорим. Зависи, при всеки е различно. Имаме потребители, който не не наблюдават доплнително оцветяване и фруги, който наблюдават.

Надежда

Ех, ако има 3 HD, хахах. Весела Коледа и ви благодаря страхотни сте. Лещите з апоред път дойдоха на време.

Стефан Тусчиев

срокът на годност този от снимката ли е?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Срокът на годност на лешите 32 или повече месеца.

Таня

Здравейте, Желая да си поръчам PureVision 2 HD (6 лещи ) , но съм с различен диоптър на двете очи. Въпросът ми е : трябва да си поръчам втора кутия или в една можете да ми доставите желаните от мен различни диоптри? Поздрави

Отговор info@leshti.bg

Здравей Таня,

За съжаление не ни е позволено да отваряме опаковката на избрания от Вас продукт и да променяме съдържанието й. Можем да закупите 2 бр. и в полето със спецификациите да изберете "Добави същия продукт с друг диоптър" и да изберете правилната комбинация Диоптър, Цилиндър и Ос.

Ако имате каквито и да е други въпроси, ще се радваме да Ви бъдем полезни.

Лазар

Аз лично предпочитам силиконови лещи защото са по-здравословни. Сега си поръчах тези и ще си кажа мнението като ги пробвам.

Ради

Очите ми изсъхват бързо от тези лещи. Предпочитам хидрогелни лещи с високо съдържание на вода.

Дани

Много тънки и прозрачни лещи и малко трудно се виждат като са в разтвора. Иначе са много добри и удобни лещи.

Нели

Преди ползвах старият модел Purevision и смея да твърдя, че новите са още по-добри!

И. Герасимов

На мен PureVision ми е любимата марка лещи и мисля и за напраед само тях да ползвам, а тук ги намирам на най-ниската цена

Дид

След като сравних цените в различни сайтове намерих най-ниската цена тук. Много съм доволна от обслужването и за това ще ги препоръчам и на моите познати.

Зара

Прекрасен продукт. Ползвам тези лещи от както излезнаха на пазара. Слагам ги в началото на седмицата и към края ги махам не защото ми пречат ами защото знам, че е по-полезно. За мен Бауш и Ломб са най-добрия прозиводител на лещи!

Т.Гаролев

Лещите са много хубави само не знам защо казват, че са HD?

Николай Сталев

Искам да попитам,мойте лещи са Pure Vision,но са и астигматични,мога ли да ги потъчам от тук и на каква цена?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

За да поръчате торичната версия на лещите трябва да посетите следният продукт:

http://www.leshti.bg/…ric-6-leshti

Поздрави

Милен

Аз си закупих 2 кутии с такива лещи около март месец и нямам никакви проблеми с тях.

Петър Трендафчев

Здравейте преди един месец си купих от вас лещи Pure Vision2.Когато отворих и сложих първите две лещи още от първия ден неможех да виждам ясно,беше ми размазано и накрая на деня усещах силно парене.Сега не смея да пробвам другите две опаковки и се чудя дали да не поръчам другия модел.Ще се радвам ако ми отговорите къде може да е проблема.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Както вече ви осведомихме по имейл при такива случай е необходимо да ни изпратите лещи за да можем да проверил дали нямат някакъв дефект както самия Вие предполагате.

Поздрави

Мирослава Димитрова

Здравейте бих искала да знам кога ще ми бъде доставена поръчка 150001185 направена на 02.01.2013г.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, Мирослава,

Поръчката ви ще бъде доставен в Петък 11.01.

Ако имате други въпроси не се колебайте да ни пишете на електронната поща: info@leshti.bg

Поздрави,

Мирослава Димитрова

Здравейте, бих искала да попитам дали може да си поръчам ббр.лещи, но различен диоптър/3бр.един и 3бр.друг/?Цената същата ли е/65лв/?И ако може на опаковката да пише HD.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, Мирослава,

Нямаме право по закон да отваряме опаковката и съответно неможем да ви предложим по 3 лещи от диоптър. Опаковката с надпис HD не е предназначена за европейският пазар и не еднократно сме получавали уверение, от официалният представител на Bausch & Lomb, че лещи с такава опаковка не трябва да бъдат продавани в ЕС. Също така имаме декларация за съответствие гарантираща оригиналността на продукта, който предлагаме.

Ако имате други въпроси, не се колебайте да ни пишете.

Поздрави,