PureVision 2 for Astigmatism (6 лещи)

69.79 лв.
96% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Производителят временно ограничи производството на този продукт. Някои диоптри не могат да се доставят временно.
Изпращане: сряда 19.6. Изберете параметрите
Добави същия продукт с друг диоптър
Добави 17.99 лв. 14.74 лв.
Безплатна Доставка
69.79 лв.

Изгодни пакети

Торични лещи с HD оптика

По-остро зрение.

Предимството на новите торични лещи на Bausch & Lomb PureVision 2 for Astigmatism е най-вече в подобрените диоптрични стойности. Това биха оценили най-вече потребители, които страдат от липса на контрастна чувствителност, което може да доведе до неясно зрение при слаба светлина.

Технологията ComfortMoist

Дизайнът на тези лещи гарантира висока стабилност и непрекъснато качество на визията. Намалява замъгленото зрение, което може да бъде предизвикано при разместване на лещата. PureVision 2 for Astigmatism са едни от най-тънките лещи на пазара. Технологията ComfortMoist, благодарение на която повърхността лещите е с добра хидратация през целият ден, Ви позволява да се насладите на едно безпроблемно носене дори и при дълги интервали от време. Независимо от тънкия профил, лещите са много удобни за боравене/поставяне. Тези лещи са предвидени както за стандартно носене (сваляне през нощта), така и за продължително носене до 30 денонощия. Продължителното носене може да се практикува само след консултация с офталмолог!

Предлагаме контактните лещи PureVision 2 for Astigmatism и в опаковки от 3 бр.

Характеристики - PureVision 2 for Astigmatism (6 лещи)

Производители: Bausch and Lomb
Диаметър (DIA): 15.20
Базова кривина (BC): 9.00
Опаковка: 6 лещи
Срок на годност: 12 месеца или повече
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 36%
Пропускливост на кислород: 91 Dk/t
Материал на лещите: Balafilcon A
Цилиндър (CYL): от -0.75 до -2.25
Диапазон на диоптри: От -9.00 до +6.00
UV филтър: Не
Име на продукт: PureVision 2 for Astigmatism
Мога ли да спя с лещите?: Да
Медицинско изделие: Да

Отлично
предложение

Безплатна доставка

TopVue Air for Astigmatism (6 лещи)

В наличност
  • Повече дишащи
  • Натриево-хиалуронова лубрикация
  • Комфорт при носене през целия ден
  • Гаранция 365
цена: 61.39 лв.

Погрижете се за очите си

Сподели своето впечатление (8)

Сподели своето впечатление
Анастасия Станчева

Доста неудобни за поставяне, дебели в единия край и в центъра, като дебелия край трябва да се постави от горната част на окото.През целия ден имах дразнене и сухота. Когато тренирах с тях, при навеждане рязко, се разместваха!, и ми причиняваха голям дискомфорт.

Т.Георгиева

Здравейте искам да поръчам от тези лещи,но няма такъв цилиндър като на рецептата

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Моля изпратете снимка на рецептата Ви на имейл адреса info@leshti.bg, за да може нашия оптик да определи Вашиите параметри.

Хубав ден!

Илиян Илиев

здравейте от скоро съм с нова рецепта до сега не съм носил лесхи с корекция за астигматизъм. Спрял съм се на PureVision 2 for Astigmatism и PureVision Toric но кои ще са ми по подходящи ми е трудно да преценя.Спя с лещите 29 дни

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, г-н Илиев,

А кой модел сте носил досега - PureVision 2 за корекция на ниски стойности на астигматизъм или друг? От двама модела само PureVision 2 for Astigmatism е одобрен за постоянно носене до 30 дни, с PureVision Toric можете да спите не по-дълго от 6 нощи.
Мария Младенова

Здравейте, искам да попитам каква е разликата между PureVision 2 for Astigmatism , SofLens Toric и PureVision Toric? Кой бихте ми препоръчали?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, г-жо Младенова,

Основните разлики между SofLens Toric и останалите два модела е материалът, от който са произведени, технологията на производство и базовата им кривина. SofLens Toric са хидрогелни лещи, по-стара технология на производство, позволяваща на материала да съдържа по-високo водно съдържание - 66%, но много по-ниска кислородна пропускливост - 33 Dk/t. Което е причината да не може да се спи с хидрогелните модели (въпреки че много оптици препоръчват това да се избягва от страдащите от астигматизъм, защото окото има изключителна нужда от почивка). Базовата им кривина също е по-малка - 8.50, което не е подходящо за всяко око.

Както Ви написах и в края на предишния Ви коментар - най-добре се допитайте до лекар, за да не се разочаровате. Той ще е в състояние адекватно да определи необходимия Ви модел торични лещи, т.к. продуктите са скъпи, опаковките - от по 6 бр., и съгласно здравните разпоредби не е възможно да се върне отворена кутия. Единственият торичен вид, от който предлагаме единични лещи, е TopVue Air for Astigmatism. Той е също месечен силикон-хидрогелов модел и е създаден по съвременна технология, която позволява едновременно високо водно съдържание (45%) и кислородна пропускливост (100 Dk/t), които позволяват на окото да диша и го поддържат хидратирано през целия ден.

Мария Младенова

Здравейте, искам да попитам каква е разликата между PureVision 2 for Astigmatism и PureVision Toric? Кой бихте ми препоръчали?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, г-жо Младенова,

Основните разлики между двата силикон-хидрогелни торични модела на Bausch&Lomb - PureVision 2 for Astigmatism и PureVision Toric, е в поколението на производство и базовата кривина (кривината на роговицата, извивката на окото). PureVision 2 for Astigmatism е последно поколение продукт с подобрени оптични свойства при приглушена светлина. Подобрява контрастната чувствителност и ако страдате от т.н. "кокоша слепота" и срещате затруднения при шофиране вечер, би трябвало да усетите разликата с тях. PureVision Toric са създадени от същия материал - Balafilcon A, и са дори с по-висока кислородна пропускливост 112 Dk/t (91 Dk/t при PV 2 for Astigmatism) и същото водно съдържание - 38%. Базовата им кривина - 8.70, се смята стандартна за торичните модели, докато 8.90 на PureVision 2 for Astigmatism е по-голяма. Трудно е да Ви препоръчвам един от двата модела без преглед. За да сте уверена, че избирате най-доброто за Вашите очи, се посъветвайте с Вашия лекар. След проверка на състоянието на очната Ви тъкан и евентуална проба и на двата модела, ще добиете представа кой е този за Вас.
С.Христова

Здравейте, искам да попитам има ли лещи на Bausch & Lomb , които са цветни с диоптър , по специално за астегматизъм ? Благодаря и поздрави.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Ние не предлагаме торични цветни лещи на Bausch & Lomb. Можем да Ви предложим само торични лещи или само цветни лещи.

Поздрави, Лещи.бг

Г. Димитров

Здравейте, искам да Ви благодаря за отношението. Разтворът е страхотен. Не бях го ползвал досега.

Gabriela Benado

в официалния сайт на марката, пише че този вид лещи са за носене само през деня. последно, може ли да се спи с тях?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Възможността дадени лещи да бъдат носени до 30 дни без свалеяне зависи от няколко фактора сред, които материала на производство, пропускливостта на кислород както и от очите на човека ползващ лещите. Това е причината да кажем, че такъв вид носене трябва да бъде удобрено от очен лекар. На по-долният линк представляващ официално публикувана инфорация на сайта на прозиводителя може да видите, че тези лещи са включени в списъка с лещи, които могат да се носят продължително, съобразно споменатите в документа условия.

http://www.bausch.com/…Consumer.pdf

Поздрави