Повтори последната поръчка

PureVision (6 лещи)

attributesPrimary

вторник 24.4.

cleaner
blank
Цена на продукта
45.79 лв.
Гаранция 365
Продуктите със знак „Гаранция 365“ могат да ни бъдат върнати до 12 месеца от датата на получаване. Важи само за неотворени и незамърсени кутии. Повече информация
Подаръци
Поръчайте продукти за над 80 лв. и изберете някой от страхотните ни подаръци! Повече информация
delivery Рапидо:
При поръчки над 20 лв.
При поръчки под 20 лв.

Безплатна
5 лв
PureVision (6 лещи) - Месечни контактни лещи
Гласували потребители 276

Цена на пакета: 60,53 лв.
Спестяваш: 3,25 лв.

Цена на пакета: 57,43 лв.
Спестяваш: 4,25 лв.

Контактни лещи PureVision

Контактните лещи PureVision от Bausch & Lomb са месечни сферични лещи, одобрени за продължително носене. Това е модел от ново поколение, изработен по технология, позволяваща постигане на изключително високи нива на кислородна пропускливост.

Уникалният увеличаващ комфорта AeroGel материал в комбинация със силикон-хидрогела Batafilcon позволява отлична видимост дори и при продължително носене до 7 денонощия без отстраняване от окото. Преди да изпробвате този начин на употреба е желателно да се консултирате с Вашия очен специалист. AerGel прави лещите PureVision и изключително хигиенични като позволява естествените нива на кислород да достигнат до окото, а същевременно предпазва от задържане на протеинови депозити. Друго от качествата на тази революционна технология е осигуряването на целодневната хидратация по повърхността на лещата и елиминирането на усещането за сухота в очите.

Купи единични бройки лещи PureVision.

Характеристики

Диоптър: от +6.00 до -12.00
Срок на годност: 24 месеца или повече
Период на подмяна: 30 дни
Материал: Balafilcon A
Мога ли да спя с лещите?: Да
Съдържание на вода: 36%
Пропускливост на кислород: 112 Dk/t
Диаметър: 14.0
UV филтър: Не
В кутия: 6 лещи
Производител: Bausch and Lomb
Кривина: 8.3 или 8.6

TopVue Air (6 лещи)

Отлично предложение!

Контактните лещи TopVue Air се отличават с отличната си комбинация от висока кислородна пропускливост и високо водно съдържание.

цена: 35.99 лв.
Спестяваш: 9,8 лв.

коментари

Добавете коментар

 • Иван

  Уникални са дори и с различен диоптер на мен ми препоръчаха да сложа еднакни диоптри за да не ги объркам.Технологията е уникална 4К HD.

 • Miroslav

  Nosq gi po6-7 dena bez svalqne, mnogo sa udobni!

 • мариана бояджиева

  здравейте, изобщо ли не се произвежда диоптър -6,25 от този вид лещи?

 • info@leshti.bg

  Здравейте, г-жо Бояджиева,

  Да, за съжаление, моделът PureVision се произвежда през половин диоптър и не предлага тази стойност. –6.25 има от Air Optix Aqua.

 • Мариела Иванова

  На двете ми очи диоптрите са различни, ще може ли 3 от тези 6 да са с друг диоптър?

 • info@leshti.bg

  Здравейте, г-жо Иванова,

  За съжаление, не е възможно да комбинираме диоптри. Кутиите от по 6 бр. пристигат неразпечатани от производител и съдържат лещи с еднакви параметри. Предлагам Ви варианта да поръчате единични бройки PureVision.

 • Greta Madjarova

  Благодаря ви за отговора :) Ще си оставя тези, а от другите по ваш съвет ще си поръчам скоро 2 бр. за да ги пробвам като удобство :) Хубав ден!

 • Greta Madjarova

  Благодаря за отговора :) Значи следващия път от другите! P.S. Само информативно, ако реша да ги заменя сега какъв е начинът? Имам неотворена кутия със 6 бр. закупени преди броени дни от вас.

 • info@leshti.bg

  Здравейте отново,

  Моля, винаги се радвам да помогна! Според информацията, предоставена от производителя – Bausch&Lomb, носещите PureVision, могат да преминат към PureVision 2 без очен преглед. Но новият модел е с допълнителни оптични свойства – коригира ниски стойности на астигматизъм и подобрява контрастната чувствителност (видимостта при приглушена светлина) и Ви съветвам да посетите Вашия лекар и на първо време да пробвате единични бройки, за да се уверите, че PureVision 2 са Ви също толкова удобни. Условията ни за рекламация може да прочетете: тук. Най-добре ни пишете имейл, за да уточним подробностите по евентуалната замяна.

 • Greta Madjarova

  Здравейте :) Ползвам тези лещи доста години, но от скоро забелязах, че в описанието е посочено до 7 денонощия с приспиване, а преди беше с до 30 приспивния!Има ли промяна в самите лещи?

 • info@leshti.bg

  Здравейте, г-жо Маджарова,

  Промяната не е в материала на лещите, а в новите изисквания за този тип продукти, според които за постоянно носене до 30 дни е одобрен само по-новото поколение модел PureVision 2.

 • Стефан

  Трябват ми +2.75 кутийка, но защо нямате 8.3 кривина? Преди години като купувах опаковка от 4бр 6-месечни имаха тази кривина.

 • info@leshti.bg

  Здравейте, Стефан,

  Все още имаме контактни лещи с тези параметри – диоптър + 2.75 и базова кривина – 8.30. В момента са и налични на склад и при поръчка днес до 12 ч., ще ги получите в четвъртък.

 • АТИ МИЛКОВА

  За пръв път ми искат кривина. Как да разбера каква е?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Ако е специфична вашият личен лекар трябва да ви я съобщи, в случай, че не знаете, значи е стандартна 8.60.

  Поздрави, Лещи.бг

 • гергана георгиева

  Здравейте, бих искала да попитм предлагаге ли опция връщане за тези лещи

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Единствените лещи, които можете да върнете след отваряне на опаковката са TopVue.

  Поздрави, Лещи.бг

 • Явор

  Доста по-евтини са от магазините.

 • Дани

  Пазарувах стоите лещи от оптика, но като видях разликата в цените веднага реших да пробвам в интернет. Вече пазарувам само от този сайт защото ми позволява да спестя много. А аксесоарите са с още по-голяма ралзика в цената.

 • Благодаря!

 • Здравейте! Имам желание да си поръчам лещи PureVision (6 лещи).Понеже са предназначени за продължително носене,а аз бих желала да ги ползвам за ежедневна употреба,смисъл да ги махам вечер,това противопоказано ли е?Благодаря!

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Повечето потребители ползват тези лещи именно по този начин – носят ги денеми ги свалят преди лягане. Няма никакъв проблем или противопоказание да се носят така.

 • Ваньо

  Досега съм си купувал само от оптики и никога не са ме питали за кривина... а тук има поле да избера кривина. Как да разбера каква трябва да е?

 • Олга Цолова

  Поръчвам оттук лещи за сина ми и съм много доволна. Използва месечните лещи от две години няма никакъв проблем с тях. Сроковете на доставка, качеството, отношението и цените намирам за отлични.

 • Галина

  Лещите са страхотни!

 • мария желя3кова

  Пол3вам ги от доста години и съм много доволна точно от тия .

PureVision (6 лещи)

PureVision (6 лещи)

PureVision (6 лещи)

45.79 лв.

На склад > 200 бр.