PureVision (6 лещи)

44.79 лв.
98% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: понеделник 24.6. Изберете параметрите
Добави същия продукт с друг диоптър
Добави 17.99 лв. 14.74 лв.
Безплатна Доставка
44.79 лв.

Изгодни пакети

Контактни лещи PureVision

Контактните лещи PureVision от Bausch & Lomb са месечни сферични лещи, одобрени за продължително носене. Това е модел от ново поколение, изработен по технология, позволяваща постигане на изключително високи нива на кислородна пропускливост.

Уникалният увеличаващ комфорта AeroGel материал в комбинация със силикон-хидрогела Batafilcon позволява отлична видимост дори и при продължително носене до 7 денонощия без отстраняване от окото. Преди да изпробвате този начин на употреба е желателно да се консултирате с Вашия очен специалист. AerGel прави лещите PureVision и изключително хигиенични като позволява естествените нива на кислород да достигнат до окото, а същевременно предпазва от задържане на протеинови депозити. Друго от качествата на тази революционна технология е осигуряването на целодневната хидратация по повърхността на лещата и елиминирането на усещането за сухота в очите.

Купи единични бройки лещи PureVision.

Характеристики - PureVision (6 лещи)

Производители: Bausch and Lomb
Базова кривина (BC): 8.60, 8.30
Диаметър (DIA): 14.00
Опаковка: 6 лещи
Пропускливост на кислород: 112 Dk/t
Срок на годност: 12 месеца или повече
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 36%
Материал на лещите: Balafilcon A
Диапазон на диоптри: от -12.00 до +6.00
UV филтър: Не
Име на продукт: PureVision
Мога ли да спя с лещите?: Да
Медицинско изделие: Да

Отлично
предложение

Безплатна доставка

TopVue Air (6 лещи)

В наличност
  • Висока кислородна пропускливост
  • Високо съдържание на вода
  • Натриево-хиалуронова лубрикация
  • Гаранция 365
цена: 35.99 лв.

Погрижете се за очите си

Сподели своето впечатление (22)

Сподели своето впечатление
Даниела

Здравейте, на лещиет има маркирани номера. Може ли някой да ми каже какво точно означават?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, това са индикатори за правилното поставяне на лещите в окото.

Венета Йорданова

Здравейте ! Искам да поръчам лещи -4.25 , но не знам какво да отбележа в опцията -кривина . Бихте ли ме насочили ? Благодаря !

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, 8,6 се смята за универсална кривина, ако Вашия оптик изрично не е предписал друга.

Geri

Възможно ли е когато лещата ми е на обратно затова да ,,плува'' в окото ми,когато я поставя?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, Лещата със сигурност не би трябвало да плува в окото Ви. Възможно е да сте я поставила на обратно или тази леща да не е подходяща за Вас. Моля консултирайте се с Вашия очен специалист при възможност. Хубав ден !

Христина Георгиева

От години купувам лещите и съм много доволна ,също и от изпълнение на поръчките,но имам забележка към цената, твърде висока за онлайн продажби.Купувам ги в последно време от оптика единични бройки на същата цена.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, г-жо Георгиева,

Радваме се, че сте намерили оптика, която да Ви предлага единичи бройки на изгодна цена. Моделът PureVision е на пазара от няколко години, затова предполагам, че оптиците са намерили добри доставчици, но за по-новите модели това е би било много сложно.

Поздрави, екипът на leshti.bg

Иван

Уникални са дори и с различен диоптер на мен ми препоръчаха да сложа еднакни диоптри за да не ги объркам.Технологията е уникална 4К HD.

Miroslav

Nosq gi po6-7 dena bez svalqne, mnogo sa udobni!

мариана бояджиева

здравейте, изобщо ли не се произвежда диоптър -6,25 от този вид лещи?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, г-жо Бояджиева,

Да, за съжаление, моделът PureVision се произвежда през половин диоптър и не предлага тази стойност. -6.25 има от Air Optix Aqua.
Мариела Иванова

На двете ми очи диоптрите са различни, ще може ли 3 от тези 6 да са с друг диоптър?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, г-жо Иванова,

За съжаление, не е възможно да комбинираме диоптри. Кутиите от по 6 бр. пристигат неразпечатани от производител и съдържат лещи с еднакви параметри. Предлагам Ви варианта да поръчате единични бройки PureVision.

Greta Madjarova

Благодаря ви за отговора :) Ще си оставя тези, а от другите по ваш съвет ще си поръчам скоро 2 бр. за да ги пробвам като удобство :) Хубав ден!

Greta Madjarova

Благодаря за отговора :) Значи следващия път от другите! P.S. Само информативно, ако реша да ги заменя сега какъв е начинът? Имам неотворена кутия със 6 бр. закупени преди броени дни от вас.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте отново,

Моля, винаги се радвам да помогна! Според информацията, предоставена от производителя - Bausch&Lomb, носещите PureVision, могат да преминат към PureVision 2 без очен преглед. Но новият модел е с допълнителни оптични свойства - коригира ниски стойности на астигматизъм и подобрява контрастната чувствителност (видимостта при приглушена светлина) и Ви съветвам да посетите Вашия лекар и на първо време да пробвате единични бройки, за да се уверите, че PureVision 2 са Ви също толкова удобни. Условията ни за рекламация може да прочетете: тук. Най-добре ни пишете имейл, за да уточним подробностите по евентуалната замяна.

Greta Madjarova

Здравейте :) Ползвам тези лещи доста години, но от скоро забелязах, че в описанието е посочено до 7 денонощия с приспиване, а преди беше с до 30 приспивния!Има ли промяна в самите лещи?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, г-жо Маджарова,

Промяната не е в материала на лещите, а в новите изисквания за този тип продукти, според които за постоянно носене до 30 дни е одобрен само по-новото поколение модел PureVision 2.
Стефан

Трябват ми +2.75 кутийка, но защо нямате 8.3 кривина? Преди години като купувах опаковка от 4бр 6-месечни имаха тази кривина.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, Стефан,

Все още имаме контактни лещи с тези параметри - диоптър + 2.75 и базова кривина - 8.30. В момента са и налични на склад и при поръчка днес до 12 ч., ще ги получите в четвъртък.

АТИ МИЛКОВА

За пръв път ми искат кривина. Как да разбера каква е?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Ако е специфична вашият личен лекар трябва да ви я съобщи, в случай, че не знаете, значи е стандартна 8.60.

Поздрави, Лещи.бг

гергана георгиева

Здравейте, бих искала да попитм предлагаге ли опция връщане за тези лещи

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Единствените лещи, които можете да върнете след отваряне на опаковката са TopVue.

Поздрави, Лещи.бг

Явор

Доста по-евтини са от магазините.

Дани

Пазарувах стоите лещи от оптика, но като видях разликата в цените веднага реших да пробвам в интернет. Вече пазарувам само от този сайт защото ми позволява да спестя много. А аксесоарите са с още по-голяма ралзика в цената.

Anonymous

Благодаря!

Anonymous

Здравейте! Имам желание да си поръчам лещи PureVision (6 лещи).Понеже са предназначени за продължително носене,а аз бих желала да ги ползвам за ежедневна употреба,смисъл да ги махам вечер,това противопоказано ли е?Благодаря!

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Повечето потребители ползват тези лещи именно по този начин - носят ги денеми ги свалят преди лягане. Няма никакъв проблем или противопоказание да се носят така.

Ваньо

Досега съм си купувал само от оптики и никога не са ме питали за кривина... а тук има поле да избера кривина. Как да разбера каква трябва да е?

Олга Цолова

Поръчвам оттук лещи за сина ми и съм много доволна. Използва месечните лещи от две години няма никакъв проблем с тях. Сроковете на доставка, качеството, отношението и цените намирам за отлични.

Галина

Лещите са страхотни!

мария желя3кова

Пол3вам ги от доста години и съм много доволна точно от тия .