0 лв.

Вашата кошница е празна

Покажи кошницата

Разтвор All In One Light 2 x 360 ml

32.89 лв.
99% препоръки
Безплатна Доставка
Този разтвор временно не е достъпен поради ограничения производствен капацитет на CooperVision. Извиняваме се за неудобството и Ви благодарим за разбирането.
Изпращане: 1 бр. Не могат да се доставят Изберете параметрите
32.89 лв.
32.89 лв.
Безплатна Доставка

Разтвор All In One Light 2 x 360 ml

All In One Light solution в икономична двойна опаковка от производителя CooperVision е подходящ за всички видове меки контактни лещи, включително хидрогелни и силикон-хидрогелни. Този качествен разтвор почиства, хидратира и съхранява лещите през нощта.

Разширена формула

Многофункционалния разтвор All In One е съвместим с всички видове меки контактни лещи и е подходящ за потребители с чувствителни или склонни към алергии очи. Усъвършенстваният му състав предотвратява сухотата, като същевременно осигурява необходимата хидратация за комфорт и яснота пред целия ден. Страдащите от синдром на "компютърно зрение" също могат да почувстват трайно облекчение с разтвора All In One.

Налични опаковки

Към двете бутилки от 360 ml на All In One solution се прилагат и две антибактериални кутийки за съхранение на лещите. Препоръчва се кутийките да се сменя заедно с всяка нова бутилка разтвор.

Разтвора All In One Light от CooperVision е достъпен и в единична опаковка от 360 ml., семейна опаковка от 3 x 360 ml., и шишенце за пътуване от 100 ml.. Към всяка бутилка се прилага една кутийка за лещи.

Характеристики

Производители: CooperVision
Тип на разтвора: Универсални
Размер: 2x360 мл.
Срок на годност: 12 месеца или повече
Използване след отваряне: 3 месеца
Съдържа натриев хиалуронат: Не
Консерванти: Да
Медицинско изделие: Да
Отлично
предложение
Любими

Разтвор Gelone 2 x 360 мл

В наличност
    Мултифункционален разтвор с хиалуронова киселина. Пакетът съдържа антибактериално контейнерче със сребърни йони, неутрализиращи задържането на нечистотии.
цена: 29.89 лв.
Отлично
предложение

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление
Top